Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 898
  • 325
  •   1
Отговори
# 75
Вяра може да е от зъбките, а може и нещо да не и е добре изчакай и ще видиш

# 76
  • София
Сесил, и аз мисля, че е от зъбките, но я наблюдавай.
Лейди, аз кисел и бульон няма и да давам, а попарата също още не съм я въвела.
Ей, след 5 дни мъгла, днес е слънчево тук, а аз съм затрупана с работа вкъщи. Close

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 10:04 от Beauty

# 77
Добро утро и от нас,
честито на всички месечковци, да са живи и здрави,

Да кажа и аз своя опит в приспиването. Марти имаше един период някъде  5-я и до средата на 6-я месец в който се приспивахме на ръце. Но въпреки, че беше на ръце , ревеше до небесата, докато заспи. И на мен така ми писна, че реших че като реве, то поне да си реве в леглото. Точно за два - три дни свикна да си заспива сам в леглото и аз съм супер доволна. Според мен, номера е да му улуча момента, когато му се спи и той бързо- бързо заспива с чайче или с биберон. Мисля, че за неспящите бебета нощно време трябва да се процедира по същия начин- никакво взимане на ръце, светкане на лампи, приказване, защото те по този начин се разсънват, от което стават кисели и започват да реват. Това си е мое мнение де - всеки си знае детето. Марти също се буди през ноща, но от това, че се е обърнал перпендикулярно на леглото и се е ударил в решетките. Ставам обръщам го, слагам му бибероната без никакви приказки и той е отнесъл плувката.

Ползвам в момента Либеро, но не смятам че са по-добри от Памперс. Беше се обринал по дупето и реших че е от Памперса, но не...

# 78
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕДнеска от 18,30 съм на последния изпит, нищо не знам и ще ме скъсат най-верпятно и ми е много ама много криво Tired

# 79
Като питах за анкетата, исках някой да ми разясни, дали технически е възможно - гост, да гласува!?  newsm78 За регистрираните, били те априлки или не - ясно е, че могат.

Бюти, и аз така днес с домашната работа!  #2gunfire Една от причините, да мразя понеделниците!  Twisted Evil Но си оставям РС-то на форума и мятам по едно око насам. Mr. Green

Мимка, защо все по нощите са ви изпитите!?  Thinking По наше време започваха рано сутрин...

# 80
  • София
Е,значи със захранването няма да се притеснявам. Поне не сме единствени.

Направо не е за вярване ама Иван снощи е спал непробудно от 21 часа до 3 и половина през нощта. При положение че преди това като заспеше в 21 часа в 21.30 или 22 се будеше и така през 1-2 часа цялата нощ. И сега го оставих в леглото като видях че си търка очичките и си заспа сам. Така че май засега тази методика подейства.  Grinning В книгата пишеше, че бебето като разберяло че като се буди и плаче и нищо не става и затова спирало да се буди. И за заспиването по същия начин разбирало, че ако плаче нищо няма да направи.

# 81

ПРОБИ НИ ТРЕТОТО ЗЪБЧЕ-ГОРЕ В ДЯСНО !!!!!!
МЕСЕЧКОВЦИ ЧЕСТИТО !!!!!  bouquet
НА ОЗЪБЕНИТЕ СЪЩО-ЧЕСТИТО !!!! Mr. Green
Добре дошли на новите мами....няма да мога да ви изчета май ама....
Смин глутен - с овесената вода още първия месец му въведох...
elima в мъглата вече го увивам като нинджа-само очите му се виждат Peaceно обикновенно се е вдигнала докато излезем....
За памперсите : ползвах мамия, но ластика не ми хареса-минах на либеро и сега пробваме някакви други.....експерименти Mr. Green още отзад на кръста не ни е излязло, ама е имало критични моменти Mr. GreenХъджис ми харесват, но се беше обринал от тях и ме е страх да опитам пак...
Гушкането уж ни премина, обаче го имаше тия дни...и плюене като яде с лъжичка въобще кисел всички екстри Peace
Столче за кола купихме 0-18кг. Теди сам си го избира в това му беше най-удобно, даже вчера спа 30минути в него Grinning
Ето такова полско уж,но други цветове: http://www.qbaby.pl/product_info.php?cPath=27_23&products_id=44

# 82
  Party Party PartyЧестит 8ми месец на Дани и Иво! Party Party Party

Здравейте и от нас!
Ние вече от 2-3 нощи си спим като хората - 1 път се събужда между 2 и 3 и после чак към 6-7 Crazy
да ви кажа, че ние вчера се захранихме с пръст Laughing Crazy докато се търкаля по земята и прави опити да пълзи - надига дупето и се изтласква и чувам необичаен звук и поглеждам - стигнал до драцената ми и я удря с едната играчка, махнах го, но след малко като го поглеждам, той е успял с другата ръка да бръкне в пръстта и се омазал хубаво, почесал се и успял и да си хапне малко (надявам се да е малко де), включително и бодито му беше омазано, та ми беше много смешно Mr. Green

ladye, и ние не сме много напред с материала - зеленчуци - картоф, морков, броколи, спанак, карфиол и месо - пилешко, пуешко и заешко, заместила съм само на обяд хапването, а следобед яде по малко каша - снощи му забърках една сварена ябълка с оризова каша и 1 лъжичка от бисквитите на Плазмон - адски много му хареса  chef
мимка, стискаме ти палци Hug
Пете, хубаво ако иска чай и биберон, но ние не признаваме такива екстри, така че го вземам през нощта и буквално за 2-3 минути е заспал пак...на негвия биберон (цицата Laughing)

я пак едно въпросче -
мами, които сте купували кус кус на плазмон - колко са големи парченцата вътре? newsm78

# 83
Мимка, защо все по нощите са ви изпитите!?  Thinking По наше време започваха рано сутрин...

Всички изпити са ми сутрин, и досега всички са били сутрин, само този  ги е праснал вечер Twisted Evil а и аз съм задочно и обикновенно изпитие са ми Събота и Неделя за да няма студенти, а този Брусарски ги слага през седмицата и може би за това са вечер за да няма студенти от редовното и свободна зала newsm78 поне така си мисля де

# 84
Честито на Дани и Иво!  bouquet

А къде се губят Мецанка и Татянка? Thinking

# 85
Уф, доброто ми детенце спи вече втори час и най-накрая и аз успях да се добера до тук. Ние вече сме в София, вчера бяхме на опознавателна обиколка из квартала (което днес няма да ми попречи да се изгубя, разбира се  Mr. Green ), после подреждах багажи и най-накрая едва си допълзях до леглото. Сутринта се събудих с хрема, Иво си издрънча главата (падна от седнало положение на пода възнак) и орева света, а Младен закъсня за работа. Мисля, че това е едно добро начало на седмицата.
Иначе пътуването мина добре, Иво спа през целия път, аз се изкривих ужасно (столчето ни е за над 1 годишни и трябваше през целия път да крепя главата, добре че нямаше движение и всичко мина без проблем). Квартирата ни е супер, детко я прие без проблем, пуснахме го на пода в хола да пълзи и цялата вечер е пищял от кеф.

За захранването - Иво яде вече почти всичко - това означава, че съм въвела всички основни групи храни (вкл. и мляко по погрешка с едно пюре на Хип). Каши яде всякакви, плодове също, зевленчуци също (без чушка, още ме е страх да дам заради разстройството), месо - пилешко, заешко, пуешко. Жълтък не давам, а сирене ще почна от тази седмица - взела съм овче. Вече няма проблем с консистенцията, яде без проблем и течни, и полутечни, и гъсти желирани продукти. Само още не е свикнал с по-едри парченца, но и на това се учи. Като го гледам проявява вече желание да замества хранене, но май първото заместено ще ни бъде вечерното в 6 часа. Тогава налита най-много на манджата и най-малко на млякото. Аз си го оставям да си определя сам храненето.

За памперсите - ние бяхме на Либеро, а сега сме на Хепи. Хепи са много мекички и мен ме кефят много, само проблемът е, че Иво нали стана един фин пич, та са му малко големшки и ако не му ги кача до ушите, сутрин се буди мокър. Акито не излиза навън, но то е едно такова твърдо вече като на голям човек и не може да се размаже.

За буденето нощем - Иво нещо почна да ни кара да козируваме в продължение на час около 1 часа през нощта. Тази нощ обаче бях толкова уморена, че като се размрънка в 3 направо го взех да спи при мен и откара без да мръдне до 8. Ще видим довечера как ще бъде.

# 86
Юлче, а колко пъти се кърмите и преди или след твърдата храна? newsm78

Мецанка трябва да разказва за благотворителния базар!  WinkСнощи го гледах по БТВ.

# 87
  • София
Енви, това не е нашия благотворителен-нашият е на 16 и 17 декември.

# 88
Бютич, пак съм в грешка!  Embarassed То и аз се чудех, какви са тези дипломатически половинки - инициаторки...

# 89
кус кус на Плазмон е на кръгчета много малки ние си ги ядем без проблем
и ние вече се будим вечер поне по веднъж от една седмица насам, и му давам малко сокче и заспива ама е кофти защото аз едвам гледам

Общи условия

Активация на акаунт