Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 850
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хи - хи - хи, замислих се какво ли картинка трябва да се сложи за кърмачетата  Rolling Eyes  Mr. Green хи- хи- хи, моля  censored

Ринкаааа, радвам се, че вече си на линия, липсваше ми  Hug Невероятна хубавица, защо не си ни се показвала досега?! Летвата на Скарлет е мнооого високо вдигната!  Wink

Ама много съм коледна нали ?! Mr. Green

# 241
Здравейте.
При нас новините не са особено добри.
Аз съм на антибиотик пак съм болна, малката е с червено гърло и кашлица, и е на сиропи и т.н. и е с подсечено дупее #Cussing out #Cussing out
Аз да питам още хълцат ли бебоците ви?

# 242
Хълца на поразия.

Пожелавам ви бързо оздравяване  Hug
На Иво за кашлица му изписаха Пулмекс бебе и много му помогна.

# 243
  • София
Вчера, докато бяхме по пазара и се разхълца, а не беше хълцал от много време.  Беше весело - аааа - хлъц - аааа - хлъц - аааа - хлъц  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 244
Здравейте, мяркам се за малко че не ми е много до приказки. Вени пак има бактерии в урината и ще ходим по лекари, а в къщи има мнооого работа, нашите се пренасят в ново жилище и на тях помагаме и така. Благодаря за всички пожелания за именния ден, този път минах без почерпка но другия ще компенсирам  Wink

# 245
  • София
Филипа, незнам нищо и не смея да се обадя! Няма я и на Кю също и подозирам, че има проблем с дядо и! но само подозирам, де!
Мимка, дано скоро се оправите!
Мецанке, брае тия бактерии много упорита работа!
Да питам кърмачките - вашите деца играят ли си със зърното?[/
color]

# 246
Мацанке, Мимке, дано всичко по-бързо се оправи при вас Hug

Да питам кърмачките - вашите деца играят ли си със зърното?[/color]

ooooh!и още как....че имам и бенки по гърдите и с тях, НО само след като се е насукал Peace

# 247
Mimka, Mecanke, dano skoro se opraviat bebocite  Praynig
Ot tazi sutrin Evi e presipnala  #Cussing out

# 248
  • София
Хи - хи - хи, замислих се какво ли картинка трябва да се сложи за кърмачетата  Rolling Eyes  Mr. Green хи- хи- хи, моля  censored
Joy
Спешъли за априлчетата-кърмачета

Данче, покажи го на твоето кърмаче бързо, че го трия след малко и ще оставя нещо по-за-пред-хората....Въпреки че се съмнявам, че ще обърне внимание,той си иска твоите... hahaha baby_neutral
Който видял, видял.... Sunglasses

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 16:58 от Beauty

# 249
  • София
 Embarassed  Embarassed  Embarassed

Бюти, трий бързо, че ламите където уж не ни четат ще ни обадят и ще ни се карат  Mr. Green

# 250
  • София
Embarassed  Embarassed  Embarassed

Бюти, трий бързо, че ламите където уж не ни четат ще ни обадят и ще ни се карат  Mr. Green
hahaha Mr. Green

# 251
Бюти, къде са другите newsm78

И СИмонка ме пощипва нежно и ги разглежда след хапване, и хълца понякога

Тази сутрин пропуснах - честит 9 месец на Рая Hug

# 252

Ринкаааа, радвам се, че вече си на линия, липсваше ми  Hug Невероятна хубавица, защо не си ни се показвала досега?! Летвата на Скарлет е мнооого високо вдигната!  Wink

Данче, благодаря  Embarassed   bouquet. Вие също много ми липсвахте   Hug
Аз не съм се крила, имаше мой снимки в бременлийското ни албумче   Wink

Мимка, бързо оздравяване

# 253
тази сутрин Радка-Пиратка се събуди с цели два зъба tooth newsm47

# 254
  • Boston, MA
Честито на Рая, Али-Бали, Дени и Еви! Да растат все така весели и добрички!
Честити зъбоци на Велина и на Радост!
Прегръдки за Анжела и Вени и майките им - бързо да оздравяват!
Добре дошла на Мам и новият ни сърожденик Калоян!   bouquet
Много умно това Преславче бе, какви ги мисли отсега  hahaha Смях се много на неговите и на Лорините изказвания.  Laughing

Да ви кажа, момичета, вече изчетох един куп книги за съня, и въпреки че авторите се различават коренно в методите си за приспиване, са единодушни в едно - децата трябва да се слагат да спят рано, за да спят добре през нощта. Дани го слагаме 8 и нещо (но съм го слагала и в 7:30 и заспива супер). Мислех си дори в 7 да почвам с вечерния ритуал, но аз понякога в толкова се прибирам от работа и искам да си поиграя с него поне за малко.
Та така де, не се притеснявайте, че ако ги слагате рано, ще се будят по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт