Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 853
  • 325
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моето чааве, снощи заспа в 21.30ч и аз, както беше видно, сипах винцето, нооооо шефчето в 22.30ч вече се беше наспал  Mr. Green Игри, песни и танци продължихме до 00 ч  Crazy Прикипя ми и го сложих в креватчето, скарах се (не пропуснах  Confused) метнах ме завивката и седнах на РСто, а от леглото ни звук, ни стон. Отидох на проверка и шефче - спи  Shocked Та така до 8.30ч, не-про-буд-но  Mr. Green Няма да черпя, защото ми се ще да заспива в 20.30 ч и да спи до 8.30 ч  Crossing Arms

От както беше съвсем мъничък не давам да го преспиват след 17 ч, обаче това не му пречи на моето овненце, вече сигурно месец да не ще да заспи преди 23ч. Притесняваме, защото започва все по-късно и по-късно да заспива. Днес съм решила да изпия 3 кафета, да види той дали е хубаво да ти се спи и да не можеш да заспиш  Crossing Arms

Вени, от сърце се посмях! Кой знае колко такива крилати фрази има сладката Лори. Записваш ли й ги? Ако не, прави го, защото се забравя, а след години ще пада невероятен смях.

Честито на месечничетата днес! Да са ни живи и здрави!   bouquet

# 226
  • София
Данче, аз на Давид не му се карам, защото му става смешно като повиша тон  Shocked
Искаше ми се и при мен да действа карането,ама Simple Smile

# 227
Данче, аз на Давид не му се карам, защото му става смешно като повиша тон  Shocked
Искаше ми се и при мен да действа карането,ама Simple Smile
Бюти верно ли се смее малчо  Laughing
на моя като му викнеме първо ни поглежда и ако не се засмее ме започва да плаче
нашия заспива в 21,30 буди се по веднъж на вечер /снощи пропусна  Hug/ и до 9 сутринта като яде в 7 де

# 228
И аз гледам Пресил след 16:30-17:00ч да не спи, че да може да си ляга навреме.
Обикновено заспива към 20:00-20:30ч и се буди в 8, като разбира се, има 1-2 промърквания през нощта.Когато не го мъчат зъби обаче, изминалите нощи бяха тежки, ама все се надявам причината за това скоро да избие Rolling Eyes

# 229
  • София
   Party Time newsm18   bigdance2 Честито на порастналите месечковци Алекс, Дени, Евелина и кака им Рая   Party Time newsm18   bigdance2
Снощи малкия игра до 23:00 часа, след което спа много неспокойно до 2:00. Колко пъти ставах да го гушкам не знам, но имах чувство, че въобще не съм лягала. Накрая таткото ни съжали и отиде да спи в другата стая, за да можем с Емо да се гушнем и да спим заедно. Дребния повече не се събуди. Сега си мисля дали наистина го е боляло нещо или просто не му е спяло сам в кошарата  newsm78
Имах чувство, че го боли коремчето, защото пищеше насън и като го гушна се успокояваше. След като си легнахме в нашето легло малкия спа непробудно до сутринта. Сега се замислям тази нощ да му сложа елече върху пижамката.
Това, че спя с детето не ме притеснява, напротив много обичам да си го гушкам и знам, че след време няма да мога дори да го погаля. Таткото ни няма нищо против само да не плаче детенцето и той да отиде отпочинал на работа.
В нас навсякъде е теракот и макар че има по едно киличе отгоре ми се вижда студено и слагам допълнително одеяло, за да има къде да играя дребния. Обаааче той хич не се задържа на указаното от мен място и предпочита да се търкаля из цялата къща. За отрицателно време се прехвърля от единят край на стаята до другия и не ми се мисли какво ще е като вземе да пълзи.

Давате ли балони на децата си ::balon:Confused От известно време покрай коледната ми украса Емо намазва по няколко балончета от най-малките и пада Голяма игра. Дърпа ги, дъвче ги, крещи им, опитва се да ги дере. Проблемът е, че са много малки и като се спукат се страхувам да не глътне някое парче от балона. Случвало се е да не чуя кога се спука и после да обръщам къщата с главата на надолу докато намеря парчетата. Та си мисля дали е разумно да му давам балони да играе с тях?

# 230
  • Русе
Вени, голям купон при вас!  Laughing
Аз се разделих с илюзията за дядо Коледа като бях на 4 год., когато едно дете в детската градина разпозна татко си... Ще ми се за децата ми този момент да не настъпи толкова рано, но се съмнявам... newsm78 Синковецът оня ден се изцепил в яслата, че не чака подарък от дядо Коледа, и като го питали защо, казал: "щото аз НЕ слушам", и това хич, ама хич не изглежда да го притеснява...  Thinking Да не говорим, че като го питам "защо направи тази беля?", ми се отговаря "Щото аз съм магаЛи (магаре)", с което въпросът се изчерпва, а бога ми, аз(и никой вкъщи) никога не лепи подобни епитети... Та така...отглеждам си малък темерут, ма той няма да се метне на гората, я... Embarassed

# 231
Скъпа Mumwelcome! Специално за теб -  newsm51!

Момичета, имаме си страхотно ново попълнение с една
невероятна Априлка!  newsm44
Дано по-често се включва!  love001

БююютиииичJoy Joy Joy! Хайде сега разправи, как ще тренирате за гърнето! Wink hahaha Sick

# 232
Добро утро и от нас!
Първо да поЧерпим за мини рождения ден   за мамите и  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle за бебоците  Mr. Green

Честито на наборЧетата Дени, Алекс и Рая  newsm18   Party Time  newsm18

И Еви тази нощ се буди само веднъж (подарък за 8мия месец  Mr. Green ), а сега спинка и аз ще използвам намалението, за да сготвя. По_късно ще се вклюЧа.
Лек ден  Hug

# 233
Че как!....Има връзка, и то голяма... Thinking...както и между изправянето на детето и майката...аз например, за да се изправя Давид, в продължение на 1 месец заставах в поза за пълзене пред гардероба и се изправях бавно и с последователни движения по него на 6 серии по 30 пъти през деня. omm..той ме наблюдава и така на принципа за кучето, гледането и месаря започна да се изправя....Че и кг доста свалих!...сега започваме тренировките за гърнето  Naughty

А за зъбките как подхождаш???  Mr. Green

Иво спи втория дневен сън за 40 минути някъде между 3 и 6 часа, но е заспивал понякога в 7.30 вечерта и е спал (с буденето за храненетата) до 8 сутринта. Демек между следобедния сън и нощния сън връзка няма. През деня интервалите на будуване са 3 часа +/- 1/2, после ако не е заспал, го приспивам аз. Иначе почва много да се вкисва.

В момента ме възпитава - стиснал ме е за косата, ръмжи и ми обяснява, че не е хубаво да му викам "Не!" и да го местя от кабелите.

# 234
раче, аз давах балон за игра до момента в който не го спука.
Не ме притесняват парчетата, щото винаги съм около него и ги събирам веднага, ама уплахата повече ме притеснява, плаче много жално, явно доста стреснат, та за сега ще му спестя това удоволствие.

# 235
Добро утро!

Честито на месечковците- Рая, Алекс, Евелина и Дени!   bouquet

Добре дошла на mum  welcome

Филипа, много е сладък Преси  Hug

енви, честито ново зъбче на Велина

седене- седи само ако я сложа и то не за много дълго, още не е стабилна

missZ, с куче е трудно, но е забавно, особено като свикнат от малки.  Wink

# 236
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, милички мои!
Включвам се само да честитя на празнуващите тези дни и на озъбчилите се, които не съм поздравила!  bouquet  bouquet  bouquet

Вчера, днес и утре са ми малко натоварени дни, така че едва ли ще мога да се включа, даже не мога и да ви изчета - много писане, много нещо. Но обещамав при първа възможност да ви прочета и да се включа по темите, да дам отчет след консултацията вдругиден.

Имам само една молба - пуснете ми на лични идеите за анкети, предложенията за заглавия и другите такива неща - по-лесно ми е да ги следя и да ги впиша за следващата тема.[/size]
До 2-3 дни обещавам да кача и снимките на всички, които ме помолиха, както и да добавя новите майчета на първата страничка - не съм ви забравила, просто нямам физическа възможност. Сега ще пусна нова тема, че докато имам възможност да пиша и вие ще я изпишете тази - новата тема ще я украсявам и допълвам после, сега само ще пусна една, да си имате готова преди да стигнете 15 станици на тази, че като гледам още днес ще ви трябва Mr. Green

Целувки на всички!

# 237
  • София
Бюти, впечатлена съм от тая техника - не бях чувала! От къде го знаеш това и явно има резултат?

# 238
Lele Ilenka, s glas se smiah na biserite na Preslav, da ti e jiv i zdrav! Sladurche   Joy

Izvinete me, pak mi niama kredor-a  #Cussing out

# 239
Вени, Чаената къде изчезна и тя? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт