В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 8

• 18 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Горнище на анцуг. Може би е единствената му по-топла връхна дреха. Фенове бяха писали, че Кайла е учила във Франция.

Вероятно това е турският правопис - явно не се осмелява да използва френския 🤣🤣🤣

Не знам дали ще стигнат до Лондон. Там е още по-студено. По-скоро очаквам да щипнат на юг - или да се прибере. Май партньорката му е тръгнала да се прибира, така че вероятно паузата им преди сериала ще приключи, все пак снимките са през октомври.

# 631
  • au bout du monde
Брей Кайла и френски ще знае Laughing

Оле сега прочетох, че е написал Champs-Élysées Laughing Laughing Laughing

# 632
Мислех, че още в началото си го разбрала и затова се смееш 🤣🤣🤣
Явно харесва тази поза

# 633
  • au bout du monde
Трябваше ми няколко пъти да прочета, че да зацепя Laughing не се зачетох изобщо в първия момент.

Много класна поза Laughing

Искам вече да започва филма, че ми е много скучно Satisfied Сега още 2 седмици никаква информация Sad
На 25ти така хубаво бях планирала да гледам, необезпокоявана от никого, а сега на 2ри Окт ще ми е невъзможно Persevere

# 634
Аз и на двете дати не мога 🤣 - на 25-и пътувам, а на 2-и ще гледам изборни студиа.
Загледах новия на Демет Йоздемир (с руски превод) и се зарибих. Но пък той е за платформа и е под час епизода, така че бързо се гледа. Но сега ще си чакам следващите епизоди. Междувременно изгледах и  Kuş Uçuşu и ме зарадваха, че ще има нови сезони, но чак догодина (пак е платформа). Изобщо, за платформите правят добри неща

# 635
  • au bout du monde
Полетът на птицата го изгледах лятото още. И на мен ми хареса, макар накрая да имаше епизод пълнеж. Дано да не развалят другия сезон.

Сериала на Демет го има с бг превод. 2 епизода са превели до сега.

За изборите забравих Laughing
Да вземат да го отложат за 9ти, тогава ще ми е по-удобно.

Аз набелязах да гледам Нека животът дойде, както си знае, но видях че девойката е на 24г, а той на 44 и някак ми стана гадно. Иначе 1ви еп го биваше. Сериала за наемателката също ми се гледа, но за сега няма бг превод. И сериалчето с Афра искам да видя, ако го превеждат.

Чаалар дали ще премине към Холадния Laughing
После навръщане в България да вземе да спре Laughing

# 636
Наемателката го има с английски или руски, аз тръгнах да го гледам с превод, но се разсеях. Иначе е симпатичен, но съвпада със сестрите, който следя от дъжд на вятър. Изгледах и Животи и мечти и ме хвана яд, че отмениха втория сезон. Беше интересен.
Ч. пусна снимката, така че.да.можем да шпионираме дали Д. ще я хареса. Бяха се пошегували, че два пъти я е поздравил. Само който не знае качеството на интернета в хотелите, може да обръща внимание на такива неща.

Аз предполагам, че са взели кола под наем от Милано и ще я оставят на последната спирка, защото координирането на толкова полети е сложно. Ако мине през Бг, ще му трябва и грейка, не само суичър 🤣🤣🤣

# 637
  • au bout du monde
Направо шуба, каква грейка 🤣 но в Пловдив е приятно следобед, ще дойде тук 😏

Може пък с кола да пътуват и да са минали през Бг 😆

Аз искам превод на бг , мързи ме. 😆

Аз писах, че 2 пъти е коментирал, но вероятно е от интернета. Но няма нищо, феновете се радват, пак даде повод за радост. 😁

# 638
С фенка, не знам дали е ново, но е новопубликувано

# 639
  • au bout du monde
Нова е. Зехра ще бъде доста хубава този сезон😁 косата колко дълга е станала.

Тази седмица дали ще пуснат някое промо пак. Цели 2 седмици имаме още 😮‍💨

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 21:45 от La Libellule

# 640
# 641
  • au bout du monde
Чаалар под Айфеловата кула. Този път надписа е добре 😁

И Мурат май е там или от предния ден, когато казах, че са го видяли. Чакат вече първото им селфи.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 00:32 от La Libellule

# 642
  • au bout du monde
Дениз се е сминала с още няколко момичета. Някой да каже къде ще снимат и заминавам.

От подготовката за наградите

# 643
Днес започна гласуването за златната пеперуда. Може да се гласува до 10 октомври .
Обаче е по-сложно, май изисква да си направиш регистрация, ако има друг вариант кажете Grinning

# 644
  • au bout du monde
Из туитър все още не гласуват. Какъв е сайта?

Сетих се, не миналата година не можах да гласувам, защото не ми приемаше регистрацията.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 12:01 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт