В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 8

• 18 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • au bout du monde
Нови сторита от Дениз. В ресторант Амая Истанбул са.
Снимала е и предложение за брак на някакви приятели предполагам.

Предишния ми хареса повече. Разбрахме поне, че започва на 2ри октомври.

Пак говорят, че голяма изненада имало. Но какво ли може да ни изненада. За мен изненада ще е, ако Сердар наистина е жив. Друго нищо не би ме развълнувало.

Кой вижда Зехра? Мислят си, че е Сердар. Пак започват да се надяват. Зехра не е от тези, които се плашат лесно.
Според мен е Йомер или просто някой се опитва да я убие. Но пък Йомер го вижда, когато той стреля. Но може после срещата им да е тук. Това е единственото, което ми хареса от фрага. Семейните сбирки не знам защо но ми дотегнаха.

И още нещо ще се появи по-късно. Селфи предполагам.

Ето го селфитооооо. Защо Дениз е с мокра коса 😁 Мъжът й е бил при нея днес. Има сторита.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 00:41 от La Libellule

# 661
# 662
Страхотна. Не мога да повярвам, че са я пуснали само по потник без риза. Благодарим trt Grinning

# 663
# 664
  • au bout du monde
Yanica_,  и аз това си помислих. Laughing Страхотна е. Зехра нещо се е разгорещила. Как 2 сезона не се появи така, а сега когато Сердар го няма.
Всички се радват на новата фотографка. Laughing

Видео от сесията за Гардероб
https://twitter.com/denizbaysalBRA/status/1573975088260694017?s= … IJQG2DAeKpx5yPJjw

# 665
# 666
Е, значи не сте честни, не може да се отрече, че и Чаалар е страхотен!!!
Съгласна за облеклото на Зехра. Ха, кажете, не бе ли всичко тенденциозно. С няколко източника на претенции предполагам.

# 667
От селфито насам сумтя наум, значи с Мурат може и с ръка на рамото, с мокра коса, с Ч. на разстояние. Значи може Зехра сега и по потник, а два сезона я закопчаваха до ушите. Определено имаше нещо по отношение на Ч. И сори, ама химия с Мурат не виждам. И фрагът не е по-различен от промото. Ще видя първия епизод и пак ще коментирам

# 668
  • au bout du monde
От селфито насам сумтя наум, значи с Мурат може и с ръка на рамото, с мокра коса, с Ч. на разстояние. Значи може Зехра сега и по потник, а два сезона я закопчаваха до ушите. Определено имаше нещо по отношение на Ч. И сори, ама химия с Мурат не виждам. И фрагът не е по-различен от промото. Ще видя първия епизод и пак ще коментирам

Аз точно за тази ръка си мислех. 2 сезона Чаалар гледаше никъде да не я докосва Laughing Сега този дойде и хоп ръката. Или на Мурат не му пука( то няма нищо лошо в ръката) или Чаалар нещо се е притеснявал да я докосне?  Laughing Laughing Laughing Само как разучавахме снимките дали са се докоснали някъде Laughing
Чудя се Зехра защо ще е с мокра коса. Да не плува някъде Laughing

# 669
Що ли си мисля, че Б. беше проблемът, не Ч.
А ако има и целувка, направо ще е ... без коментар.

# 670
Да, Б. точно. И естествено Д. Тя се пазеше като дявол от тамян. Та, още ли се чудите кое наклони везните Ч. да си тръгне. Недейте. Тягостно и насила хубост не става. Даже много издържа той.

# 671
  • au bout du monde
Що ли си мисля, че Б. беше проблемът, не Ч.
А ако има и целувка, направо ще е ... без коментар.

Не знам Б ли беше или самата Дениз му е казала "на една ръка разстояние" и обличайте ме повече, когато снимам с Ч Laughing
Вчера цял ден и Б. е бил на сета, вероятно е бил по време на селфито.
Мурат всъщност съвсем естествено и нормално си е сложил ръката. Защо обаче Ч. все си държеше ръцете настрани и никога не я прегърна Thinking  Явно знае как ще реагират феновете и за една ръка ще стане цяла история хахаха

А целувка по ТРТ не може Laughing

# 672
Дано да не може. Да не се окаже, че само в този сериал и то м/у Ч и Д не може.
Апропо, нали Мурат е женен. Там може. Боже опази.

# 673
  • au bout du monde
Да, Б. точно. И естествено Д. Тя се пазеше като дявол от тамян. Та, още ли се чудите кое наклони везните Ч. да си тръгне. Недейте. Тягостно и насила хубост не става. Даже много издържа той.

Айде стига, да не си е тръгнал, защото Дениз не искала да го прегърне Laughing

Мурат е женен, да. В снимката няма нищо лошо, съвсем нормална.
Дори и на разстояние си личеше колко се разбират и как си отиват.
Още си спомням за снимката на двамата с кучето какви истории се изписаха. Laughing

Мурат не си падал много по социалните мрежи и снимките, така че няма да има много.

# 674
Не се знае. Може да ни изненада.
И така вярвате или не, истината прозира. Не, че си е тръгнал заради това. Но две години пазене от хората трае ли се хей. 
Помислете. Сега вече се вижда това разбира се. Както и да е. Не ме кефи селфито като спойка.

Общи условия

Активация на акаунт