В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 8

• 17 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • au bout du monde
Колко пък да е спешъл 🤣🤣🤣

Фенове пускат кадри от началото на миналия сезон и се замислих няма ли да има парти тази година или ще го карат потайно. 🤔

Миналата година партито не беше ли в деня на епизода?

# 691
Ч. е снимал първия coffeeshop. Дали ще опита и асортимента? Както е известно, само в името му има кафе 🤣🤣🤣

Би трябвало да е в деня на излъчването, но засега не съм прочела да анонс за премиера.

Впрочем, Турция вчера е паднала от Фарьорските острови - мачът, заради който отложиха епизода. И конкуренцията не е започнала с брилянтен резултат.

Замислих се какво стана с плановете на Мурат да пътува. Май бяха само за финтиране на Aziz

# 692
  • au bout du monde
Доста неща ще опита в Холадния Laughing за това толкова се задържа там. Повечето за това отиват.
В Турция за употреба само ги осъждат до година затвор. Доста известни актьори са осъждани всъщност. Между тях Чатай Улусоу през 2019 и Мурат през 2015. Той отрекал, че е употребявал каквото и да е, но е осъден на 10м условно.

При Мурат всичко е секретно. Не се знае къде всъщност е жена му. Някои мислят, че тя си в Истанбул всъщност Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 22:08 от La Libellule

# 693
На Чаатай си му личи. Като му погледне човек актуалните снимки и не може да повярва, че на 32 години така се е вчичкосал. Някои неща не прощават... Същото е и с Еркан Петеккая и отношенията му с алкохола...

Предполагам, че Ч. само провокира. Това скорпионите го умеем до съвършенство и никой не е сигурен дали наистина сме толкова луди и екстремни 🤣🤣🤣

# 694
  • au bout du monde
На последната снимка малко му светеха очичките Laughing според мен е пробвал дали в Турция или някъде другаде.
Приятели споделиха, че навсякъде се предлагат такива неща. Кексчета, торти Laughing Дори да не пушиш може да похапнеш.

Дениз също има снимки от Амстердам. Дали с мъжа й не са пробвали по нещо, а Laughing

# 695
Познава се по разширените зеници. Неговите са ОК. Иначе да, там навсякъде се продават весели кексчета 🤣 Най-вероятно Б. и Д. също са се възползвали от асортимента 😎

Впрочем, оказа се, че и Самотраки е доста популярно място за ... алтернативен туризъм. Приятели от групата бяха попаднали на цяла плантация с марихуана като тръгнали да катерят някакъв връх и навсякъде миришело на трева.

То и наргилего, с което Ч. се беше снимал, може да се зареди с трева, а не с тютюн за наргиле (който вече не е точно тютюн). Ако човек иска, може да си намери всичко и навсякъде. 🙃

# 696
  • au bout du monde
Точно наргилето пробуди такива мисли...сам там на село, необезпокояван от никого Laughing може и това да си отглежда Laughing

Disappointed Relieved да видим колко дълго ще тъжи...

Трябва да оформям новата тема вече, а доста неща не са ясни.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:49 от La Libellule

# 697
Започнаха представянето. Ямур

# 698
  • au bout du monde
Сладурана. Горкото дете.

Кого вижда Зехра?

# 699
Сега можеше да си мислим, че вижда Сердар. Сянката от фрага можеше да е негова 😓

# 700
  • au bout du monde
Дениз на снимки и е получила букет от 3 момичета.

Ела Наз е на снимки. Според мен снимат вече 2ри епизод, ако не и 3ти.

Изтрили са рекламата с Ямур 🤐 Нещо не са преценили кога какво да пуснат 😆

Можеше, ама няма да е той. Някой мистериозен човек ще е. Ще й даде някоя следа.

На тази името как се предполага да се чете Laughing И актрисата коя беше?

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 17:15 от La Libellule

# 701
Колегите на Ч. вече са в Адана, а той пуска снимки на веган junk food (допълвам накрая)

И още един кадър от сесията, този път от моделиера

Ч. официално се сбогува с Амстердам - напълнил душата си с изкуство и стомаха си с вафли (гофрети). Написал е накрая "Беше наистива вдъхновяваща ваканция" (писал е на английски)

Публикува и кратко клипче от влизането в стаята. Стената с картинките е от нея

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 21:49 от 6brn

# 702
  • au bout du monde
Една нощ в тази стая ( king size bed) 389 евро
Добре си е отпочинал.
Бурджу му е писала стига да пътува Laughing

Админа на Тешкилат само трие публикациите и после пак ги пуска Expressionless

Малката вече си е вкъщи и ще ляга.

# 703
Отговорил й е, че не може да се насити на пътешествия.
И толкова да е, може да си го позволи. Но мисля, че има рекламни договори, така че за него цената не е тази. 😎 Славата си има и плюсове 😎

Също мисля, че вече е в Адана и нарочно пуска последни снимки. Той обича да заблуждава 🙃

# 704
  • au bout du monde
Малко на реклама изглежда. Може изобщо нищо да не е платил Laughing
Просто ми беше интересно.

Не ги следя другите и не знам къде са. Той ще покаже скоро къде е. Сигурна съм Laughing

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 22:44 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт