В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 8

• 17 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Е, аз също го проверих - професионална деформация и чисто любопитство в равни дози 😎

Мерве беше пуснала снимка с третия от Адана. Коментират, че може би още една мацка ще влезе, последвала е Ч. и някои от екипа. Има време. Иначе Ч. беше пуснал снимки от Бодрум в деня, в който папараци ги бяха изловили в Измир, затова имам едно наум 😎

Админът на Teşkilat беше пуснал и представяне на една от мацките, освен на майката, но вече не го виждам. Явно и него е изтрил 🤣 още не съм решила какво ще правя в неделя - изборни студиа с приятелки, дизито или трето 🤣🤣🤣

# 706
  • au bout du monde
Админа не знае какво прави, нещо не го слуша главата 😆

Тези избори ги забравих. 🤣 не са ми на дневен ред. У нас е лудница, ако не запиша някъде, че тр да ида да гласувам ще забравя 🤣 добре че си ти да напомняш.
Аз не знам дали ще гледам директно, защото моят се прибира от почивка. 😁 от туитър ще се осведомя. Много мразя да чета коментари без да съм гледала, ама какво да се прави. 😒

Джансу на снимки. Викат й втората Джерен 🤣 не знам как се казва героинята

# 707
Отново започна да ги пуска. Тя е Зейнеп, ето и автоматичен превод на думите й

# 708
  • au bout du monde
Не е Зейнеп. Тази е друга. Онази от вчера е руса. Добре че си я снимала, че сигурно ще изчезне Laughing

Тази  Зейнеп е годеницата на убития. Какво ще ни занимават с нея, не знам Rolling Eyes

Дениз се радва на детето. Съкратили са думите й. Вчера бяха написали, че й е писнало майка й да отсъства.
Та чудех се какво ми е странно в представянето й. Другите вече го коментират. Това мятане на косата не знам защо е. Гласът и думите й някак не подхождат на този жест и тази усмивка.

Снимки с фенката. Дениз изглежда толкова изморена.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 15:08 от La Libellule

# 709
Хлапето се прави на Д. 🤣 А аз не харесвам тази свръхвисока талия. Стои ми несъразмерно.

Дотук пуснаха Ямур, Зейнеп и майката (Саджиде). Тях пуснаха и вчера, преди да ги изтрият.

Фенове пишат, че снимките на Ч. започват на 15 октомври и ще продължат до декември (или и декември, не се разбира). В Адана е топло, но Д. май скоро няма да бъде замъкната при родата на Б. 🤣🤣🤣

# 710
  • au bout du monde
На хлапето така са му казали да се държи. На мен ми харесват тези дрехи и си ги нося с удоволствие. Прикриват и прибират всичко. 😆 жалко че нямам момиченце. Като го гледам това и ми се иска да имам ☺️ При момчетата скучна работа.

# 711
Боже, имаме представяне на Сермет, жива да не бях 🤣🤣🤣
Още двама - Русият и Хелън (или както ще я произнесат

# 712
  • au bout du monde
И аз за Сермет се очудих😄

Казаха, че утре ще има снимки и резюме на сезона.

Значи Хелън ще се казва русата, изглежда злобна и гадна. 2ра Джерен ще е наистина.

Актрисата, която ще е Зейнеп как се казва знаете ли? И нейният мъж умира пред очите й, ама за него не ми е тъжно 😆

Този русия Янус някой си беше, ама кой.

# 713
Вече имаме Узай, Гюрджан и втория Юнус, който ще играе Коркут. Не харесвам нито него, нито другия Юнус. Ако не бяха убили Сердар, новата щеше да му се лепне като Джерен 😎

Хахаха Изтрили са Русия 🤣🤣🤣 Пускат ги на тройки и се учудих кой липсва

Д. е харесала последната публикация на Ч. - нали се прибира 🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 20:05 от 6brn

# 714
  • au bout du monde
Тези не са добре 🤣 последно как му е името? 🤣

Казах ти, че Дениз му се дразни заради почивката😆

# 715
Явно Франсъз, а не Русия. Верно не са добре 🤣🤣🤣
Д. с треньора

# 716
  • au bout du monde
Тежичко ще й е на Дениз.

Харесала е на всички представянето. Чакам на Зехра и на Йомер 😃

# 717
В туитър се гъбаркат с обърканото име. И то не е просто управлението на страницата, то си е цял клип с представянето. Нещо направено и после променено. Чудя се как ще го наричат във филма 🤣🤣🤣

Като си помисля, че още нямаме плакат и че отложиха със седмица началото. Няма такъв резил 🤣🤣🤣 Пълна аматьорщина на фона на всичките претенции.

Този сезон май няма да го бъде дълго.

Фокс обявиха края на Наемателката идната седмица. Новият сериал във вторник издуха всички, дори Сестрите, а Наемателката се срина до 1. Още няколко сериала са на кантар.

# 718
  • au bout du monde
От два дни нещо им става. Чудя се на какви опиати са Laughing Само трият и пускат отново. А днес за капак и друго име. Смешна работа. Човека ли смениха или тотална липсва на комуникация между екипите, едните не знаят какво правят другите. Често се случва Laughing

Наемателката отпада, по фокс е така. Сестрите е скучна работа. Майка ми го гледаше, но се отказа от него.

Новият сериал във вторник, точно за него мислех днес. Почти без реклама и известни лица и рейтинг над 8 за втора седмица. Аз дори не го знаех, че почва.

# 719
Доколкото разбрах, главният е някаква звезда.

Филмът на Алп и Месут Акуста започва снимки от понеделник и също ще е за държавния канал.

Не знам какво ще правят с нашето дизи, след като държавния канал е подписал за футболни мачове. Май не вярват много, че ще се справят. Или ще го местят. Аз казвам нашето дизи, ама не съм сигурна, че ще гледам след първия. В туитър ТРТ пита краят на сезона на кой техен филм биха променили феновете и познайте кой събира най-много гласове.

Общи условия

Активация на акаунт