НОЕМВРИйчета 2❤2❤ тема 8

• 22 377
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да попитам нещо странично.... Купихте ли вече възглавница за сън и каква и от къде? Виждам, че проявява интерес и иска моята или на баща си.
Наскоро си мислих по същия въпрос. Тони обича да лежи на моята, но тя си е висока и подходяща само за възрастни. Имам от голямото дете детска възглавница от Икеа, но ако не успея да я намеря в къщи ще трябва да взема нова.

# 556
Отдавна съм сложила една тънка възглавница, но в повечето случаи не главата му, а краката са върху нея. Все е се върти като пумпал, а много ми се иска да я махам вече тази кошара. Като трън ми е в очите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
  • София
Мен това ме спираше досега - върти се като часовникова стрелка из леглото Joy. Мислех си, че ако сложа възглавница ще спре да се върти, ама явно не е точно така Grinning

# 558
Отдавна е с възглавница. Купих такава, на която може да се вади от съдържанието и си нагласящ височината - Дормео алое нещо си. Според УНГ-то с това съм преизпълнила родителския дълг, т.е. препоръча да има възглавница.

# 559
  • Варна
Здравейте, хора. Викам да размърдам малко темата. Планирали ли сте някакви почивки с или без децата? Почнахте ли да ползвате слънцезащита и каква?

Във Варна започна яко да напича от време навреме и ми се иска да почваме да се мажем. Борко естествено не обича такива неща, та ще се радвам да препоръчате нещо, което се нанася възможно най-лесно. Ако може да е като мляко направо, защото масово са с консистенцията на судокрем. Видях някакъв стик на Мустела, ако сте го пробвали ще се радвам на отзив.

Иначе организирахме една морска почивка средата на юни, но не знам дали ще стане. Много се надявам да не се разболеем, понеже нашата серия "2 седмици вкъщи - 1 седмица на ясла" си продължава.

П.С. Много бързо растат тези деца, онзи ден гледах снимки на Борко от януари и ми се струва бебе още, а сега вече прилича на момченце. Sob

# 560
Привет от нас,
Миналата година открих лосиона от снимката, моя всъщност се води и с репелент, освен с фактор. Честно казано не знам и двете до колко работят, но се размазваше значително бързо и лесно. И аз много мразя тези, които трудно се размазват, още повече да кажа две деца Grinning Лошото е, че до тогава го нямаше в България, аз се заредих с няколко опаковки от Македония, но мисля марката беше гръцка.
Ние сега от утре до 9ти май сме планували да направим един Сандански, запазихме си едно апартаментче, да видим как ще е. Нали казват, че е много хубаво там за респираторни заболявания, пък и ни омръзна само по баби да ходим, та решихме да сменим.

Юни имаме запазена седмица в Гърция, 5-6 семейства и доста деца, вече Апочнаха да гонят бройката на възрастните с потенциал да я надминат скоро Grinning тази година ще е лудница със сигурност, после ще видим.

С яслата не сме до никъде, всичко на всичко 8 дни, тя годината почти свърши, надявам се сега през май малко да походят, но първо мислим да слагаме ваксини за варицела, та да видим до къде ще я докараме Simple Smile

Големи са щуротии, много се търсят двамата, подстрекават се един друг да правят глупости нон стоп. Онзи ден Петър станал от гърнето и по голо дупе скача на дивана, сестра му скача, скача с него, и в един момент реши, че играта е по голи дупета, та най-старателно се събу и продължи да скача така Joy

# 561
  • Тук... някъде
Преди няколко дни поръчах слънцезащитен крем, който ползвам от раждането й заради чистия състав. Гъст е и трудно се маже, но наистина пази, тя е много много бяла и щом всички питат дали я водя на плаж, а миналото лято доста ходехме, е показателно за ефекта.
Ето това е :

# 562
Само аз ли съм фен на българската козметика... Още от раждането използвах продукти Бебо, миналата или по-миналата година пуснаха и слънцезащитна линия и аз ползвам от нея. Имат само 50ти фактор, изчистен състав и не е труден за нанасяне, не е гъст и дори и ние го ползваме, защато е голяма опаковка.

Тазе дни и аз започнах да мажа, почва да си напича по-стабилно.

Редактирам се: сега видях, че са пуснали и емулсия, от която има и 30ти фактор. Със сигурност пак ще взема тази година от тях.

# 563
Аз търся изчистен състав и минерален филтър. Миналата година ползвахме wooden spoon, тази година ми препоръчаха на друга марка, но още не е заредена в търновската мрежа.

# 564
  • Варна
Apricity, благодаря за предложението, въобще не са ми попадали техните слънцезащитни продукти. Вчера ходихме до 2 магазина и аптека и ми се сториха много завишени цените на слънцезащитата на по-популярните марки  (както на всичко останало в последно време).
Хем не ми се пести от козметика, хем в същото време нито един от нас не е с чувствителна кожа и сякаш този вариант на Бебо изглежда достатъчно добър. Пък и 4-мата ще се мажем ежедневно, така че ще се разорим с тези тубички от 35-45лв за 100мл.

Борко пак е сополив хора. ПиснА ми. 🫠

# 565
Аз ползвах само Бебо, когато се роди синът ми. Имах цялата колекция. Бях си избрала тази фирма месеци преди да родя. В крайна сметка не му се отрази добре. Минаха няколко месеца и смених 3 вида измивни, докато нацеля единствения продукт, от който не става в лишеи, но пък лосионът му за тяло е български. Препоръча ми го дерматолог, заради изчистения си състав ( на Талодерма). Много съм доволна от него.

Миналата година ползвах Бебо слънцезащитен , добър е, но консистенцията не ме кефи. Тази година реших да пробвам Биодерма.

За мен слънцезащитният крем е много важен, аз също се мажа редовно, слънцето е адски силно и на техните нежни кожи може да предизвика алергия. Мъжът ми цял живот работи по цяло лято изложен на слънце, никога не се е мазал с нищо. Миналата година получи много неприятен обрив, още не може да му се оправи лицето.

# 566
  • София
Хей, може ли актуална и формация за времето в Сандански- по прогноза е дъждовно и се чудя има ли смисъл и ние да ходим, но да се възползвам, че някоя от вас може да ми каже в действителност какво е Simple Smile
Исках да ви питам и какъв тип колела карат вашите деца- баланс или има и такива, които пробват с помощни?
Моето проявява интерес повече към вторите, но пък нали уж било по-добре да се мине първо през баланса, та съм в чудене какво да взимам.. На 2.6г е Simple Smile

# 567
Моят хвърчи с баланс колелото, от скоро върти педалите на триколката, та за това лято ще взимаме колело с педали вече.

# 568
Марти също хвърчи с балансното колело. Отскоро сменихме тротинетката с по-маневрена и с нея също се справя доста добре.
Колата за бутане с крачета  му е малка вече, но я използва за придвижване в нас Joy
Има и колело, тип триколка с педали, но я бута с крака, а не иска да върти педалите. Подозирам, че това е заради балансното колело. Братовчед му беше по същия начин. Така че някой може да сметне това за недостатък от последствията на баланса.
Иначе всичко е наред при нас. Ходи на ясла. Класиран е и даже вече е записан за детска градина по първо желание. Надявам се бързо да се адаптира, да е здрав и да си намери много нови приятелчета.

# 569
Привет, в Сандански сме от неделя насам, до вчера беше яко пек и жега 22-24 градуса.
Днес обаче легнаха едни тежки облаци, не вали силно, но си поваля. Преди обяд бяхме в заведение с детски кът, като се наспаха дъжда беше спрял и си направихме една разходка.
Мисля че дори и да вали, няма да е силно и няма да е нон-стоп, въпреки че от вчера сме с някакъв код за валежи.

Хей, може ли актуална и формация за времето в Сандански- по прогноза е дъждовно и се чудя има ли смисъл и ние да ходим, но да се възползвам, че някоя от вас може да ми каже в действителност какво е Simple Smile
Исках да ви питам и какъв тип колела карат вашите деца- баланс или има и такива, които пробват с помощни?
Моето проявява интерес повече към вторите, но пък нали уж било по-добре да се мине първо през баланса, та съм в чудене какво да взимам.. На 2.6г е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт