Усещате ли магнитните бури?

• 8 758
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
То е ясно, че не си ги въобразяваш.
Моя първа бравовчедка години наред страдаше от главоболие, чак до повръщане стигаше, дразнеше я светлината като я заболеше главата. Мислеше, че има мигрена и се тъпчеше с хапчета милата.
Един мил ден направи една ужасна криза и мъжът ѝ я заведе в болница-огромен камък в жлъчката, който беше възпалил и черния дроб. Операция. Възстанови се жената. И вече 7-8 години глава не я е боляла. Все ми казва и се шегува  "оказва се, че на мен "мигрената" ми е била във вътрешните органи".

# 61
По време на дните с магнитни бури нищо лошо не усещам, но в първите два дни
след като са отминали съм като разглобена. И този път не ми се размина, бях вече
забравила и след зверското главоболие и залитане включих за причината.
И две вечери с по един час сън.
Чудя се само аз ли съм така?

# 62
Аз имах зверско главоболие онзи ден, точно когато от червеното на обяд стана на зелено.  
Предните дни като бяха само в червено, не ме е боляла.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:29 от Анонимен

# 63
много ги усещам. гледам обаче че и други ги усещат, но не  правят връзка с магнитните бури . просто се чувстват зле и се нервят, но все е друго.

# 64
Усещам ги, не се чувствам добре и ми е много изнервено.

# 65
Как сте тези дни? На мен ми е много замаяно и едва си държа очите отворени. Разбрах, че е имало силни магнитни бури неделя вечерта.
И как беше онзи сайт, в който се следяха?

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 11:39 от Анонимен

# 66
# 67
Не е имало скоро бури. Не знам откъде ги четете тези глупости. Явно някой ги измисля да има народът занимавка.
И на мен ми е ниско кръвното и ми е замаяно, но го отдавам на горещините.

# 68
Здравейте четох, че утре вечер луната влиза в Овен и ще трае два дни. Овните в темата, успявате ли да спите? Не знам за това ли сън не ме лови, ни денем, ни нощем. На работа се чувствам като пребита и крива. Дали заради това или заради магнитните бури през целия месец.

# 69
Здравейте четох, че утре вечер луната влиза в Овен и ще трае два дни. Овните в темата, успявате ли да спите? Не знам за това ли сън не ме лови, ни денем, ни нощем. На работа се чувствам като пребита и крива. Дали заради това или заради магнитните бури през целия месец.

Ох! Каква информация.......

Безсънието не беше ли свързано с нервността, различни проблеми? Не пробвахте ли поне с леки приспивателни като валериан, глог, маточина, хапчета или сироп алора? Те са без никаква рецепта,  а сериозните са със зелена рецепта.
А кръвното ви как е?

# 70
Скрит текст:

Ох! Каква информация.......

Безсънието не беше ли свързано с нервността, различни проблеми? Не пробвахте ли поне с леки приспивателни като валериан, глог, маточина, хапчета или сироп алора? Те са без никаква рецепта,  а сериозните са със зелена рецепта.
А кръвното ви как е?
Напоследък и то не е наред . Много се вдига и го отдавам на магнитните бури . Като цяло нямам за какво да се ядосвам или притеснявам . Нищо така сериозно , но не мога да спя . Не ми действат тези . Много ми се спи , но не мога и не се чувствам добре като не се наспя. На мен ми трябват доста часове сън 5 часа не ми стигат .

# 71
И аз чувствам магнитните бури и пълнолучния и всякакви такива . Има хора, които не ги усещат.
Но може да не е само това. Правете контроли - вит Д, Ц , разни показатели , витамини и пр.

# 72
  • Най-красивата страна
Да,усещам ги.
Чувствам се отпаднала ,имам главоболие,замайване,безсъние

# 73
Ако кръвното е 140-150 или повече, това е достатъчно за да пречи на съня.  

Хлорпротиксен не е със зелена рецепта, не е приспивателно, но помага за качеството на съня. С него победих моето дългогодишно главоболие. Изписа ми го известна невроложка. В листовката не пише, че е за главоболие, а за успокояване на шизофреници! Далеч съм от такава диагноза, но ежедневното тензионно главоболие години наред ме смачкваше.
При моята майка само едно хапче от него беше достатъчно за нормален съм.

# 74
От снощи като се започна, още ме държи. Кръвно, сърцето ми прескача. Не мога да се понасям. Сега погледнах и се оказа, че имало магнитни бури и то не за подценяване.

Общи условия

Активация на акаунт