Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 69 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В Созопол има и Лидл. Той е с по-голям паркинг.
Лидъл го знаем, намира се на страхотно място. Simple Smile
В какъв смисъл "страхотно"?

# 136
В Созопол има и Лидл. Той е с по-голям паркинг.
Лидъл го знаем, намира се на страхотно място. Simple Smile
В какъв смисъл "страхотно"?
Simple Smile има хубава панорамна гледка към морето.

# 137
  • Deutschland
Има страхотна гледка от Лидл. Ние бяхме отседнали на по-малко от 500м от него, та там си пазарувах вечер.

# 138
Здравейте, някой има ли актуална информация каква е цената за чадър и шезлонг на плаж Харманите? По-конкретно в частта около фреш бар Хармани.

# 139
  • София
Бяхме в началото на юни на Хармани. 8 лева на чадър и 8 на шезлонг. Чадър и 2 шезлонга - 24 лева.

# 140
Аз ще се радвам на тазгодишни отзиви за заведенията и паркирането. Специално за заведения и за обяд и за вечеря приемам препоръки.

# 141
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бяхме в началото на юни на Хармани. 8 лева на чадър и 8 на шезлонг. Чадър и 2 шезлонга - 24 лева.
Май и предното лято бяха толкова ...

# 142
  • гр.София
Да, толкова струваха и миналата година.

# 143
  • Пловдив
Здравейте, имате ли мнение за хотел Селена Бийч? Видях, че се намира на Бамбу Бийч плаж и има заведение със същото име, на което почти всеки ден правят партита.

# 144
Здравейте! В момента сме в Созопол и ни трябва ветеринар или магазин за животни. Дали има някъде, защото не мога да намеря в Гугъл?

# 145
  • Пловдив
Здравейте! В момента сме в Созопол и ни трябва ветеринар или магазин за животни. Дали има някъде, защото не мога да намеря в Гугъл?
[/quote

https://vymaps.com/BG/-2806485/
Откривам само това, но пише , че в неделя е почивен ден. Зоомагазин и аз не успявам да намеря.

# 146
Някой да сподели мнение за  комплекс Green Life?

# 147
  • Пловдив
Някой да сподели мнение за  комплекс Green Life?

Не знам какво Ви интересува конкретно, но комплексът е много добър. Вече трета година почиваме в него ( даже и сега сме тук) , по 10-12 дни. Устройва ни идеално откъм удобства и бюджет. Знам че има и хотелска част, не мога да кажа как са там условията, защото ние сме в апартамент на собственик. ММ и детето не искат да ходим вече другаде- толкова им харесва. Преди това сме били в ММЦ, Албена, Дюни, Синеморец, Свети Влас... Комплексът е затворен , с три басейна и много добре подържани зелени площи, има и детски площадки за игра. Ако друго Ви интересува - питайте.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 08:02 от meg_n

# 148
И ние искаме да запазим апартамент.
Интересуваме има ли кухня в апартаментите, понеже сме с две деца и ще се налага да я ползваме?
Как е от към хигиена?
Има ли развлечения за децата?

# 149
  • Пловдив
Има кухня- да. Ние също я ползваме. Както казах ние сме в апартамент на частно лице, не ни чистят всеки ден. За моите критерии хигиената е добре. Ако човек е с високи изисквания винаги може да се намерят неща , които няма да го удовлетворят и да има забележки. Например фурната не блести от чистота , както е у дома, но за мен други неща са водещи. Както казах има детски площадки в комплекса, басейни. Има тенис кортове, тенис маса, футболно игрище. Децата карат тротинетки .Ако обичате шумни забавления, които предлага един град може малко да ви е скучно. За нас това е в плюсовете.

Общи условия

Активация на акаунт