Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 68 452
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Фрау,заповядай на рибен празник, след кафето!
Заповядайте на фестивала на О-солената риба !

# 601
  • Бургас
За вас, момичета! От преди мъничко.

# 602
  • Бургас
Днес видях,че вече созополчани си имат коледна елха и украса!
Нямах време да снимам.

Едни лебеди от преди 3-4 дни на Каваци.

# 603
Karzz, много са ми интересни снимките. Някой път ако минаваш от там снимай и самия къмпинг Каваци, бунгалата. Ако е отворено за минаване всъщност. Има ли охрана там през зимата?Толкова ми е интересно извънсезонното море. Чакаме и коледната елха на созополии. А те някога имат ли сняг там?
А ти работиш там или си си местна? Може би си казвала, но съм пропуснала.

# 604
  • Бургас
Защо ме търсиш,работя там (от Бургас съм)и минавам транзит с кола, през бунгалата и из града. Знаеш как е, когато си на работа. Все бързаш.
Мисля,че има охрана на къмпинга, но не съм сигурна. Ще обърна внимание. Но ще е след повече от седмица,че вече съм в почивка.Изглежда като запустяло,няма ги хората,енергията и емоцията на сезона. Но и така пусто,пак е примамливо.
Елхата не успях да снимам. Според мен още има какво да я правят. Ще погледна във фейса за снимки.
Сняг в Созопол е почти невъзможно. Няма. Случвало се е само да прехвърча, но без да натрупа.
Днес ми беше последния работен ден. Сега ще почивам малко. И тази снимка е от днес. Каваци.

И плаж Хармани, но е снимано в движение.

Страшно силен вятър имаше днес.

# 605
  • Пловдив
Ето малко снежен Созопол 2016

# 606
Красиво..снежно...

Ма не е ли да можеш да пуснеш едно гръбче на Каваци....не ми го хвали извън сезона Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
  • Бургас
Коледен Созопол!
Снимките са от група във фейса.
Аз още не съм ходила там.

# 608
  • Бургас
Снимки от 12.12

# 609
  • Deutschland
Колко тъжно. Празни улици.

# 610
Пък на мен ми харесва. Изглежда ми спокойно, тихичко, без излишна суета. А в същото време си в градче, не в гора. Супер е. Просто не бива да се търси сравнение с лятната еуфория на курортно място.

# 611
  • Пловдив
Пък на мен ми харесва. Изглежда ми спокойно, тихичко, без излишна суета. А в същото време си в градче, не в гора. Супер е. Просто не бива да се търси сравнение с лятната еуфория на курортно място.
Абсолютно съм съгласна с теб,обожавам като ходин извън сезона,тихо спокойно може да се разхождаш на воля,да паркираш където ти е кеф.Обожавам Созопол по всяко време на годината.

# 612
Аз никога не съм ходила извън сезона. Дори доскоро не бях ходила на септемврийско море. Тази есен отидохме и за първи път погледнах с други очи. Едно е пустотата когато няма живо същество край теб, съвсем друго е просто да е разтоварено от навалица. Аз на тия снимки по-горе например видях някакъв господин, който върви, майка с детенце на коледната украса, на една от снимките две женици в далечината нещо си бъбрят. Ми на мен не ми е като да си сам в пустиня, гора  или безлюдно междуградско шосе през нощта.

Завиждам ти, samantina

# 613
  • гр.София
Огромна слабост ми е Созопол. Бих отскачала целогодишно там. Но съм го виждала само късен август и септември.
Тази година след 6 септември ей така беше на Центр плаж през цялата ни почивка.
И по уличките на Стария град беше красиво и спокойно.
Предишни години все имаше нещо полуразрушено или недооправено, сега погледът ми веднъж не се спъна в нещо.
Прекрасно беше.

# 614
  • Бургас
Колко тъжно. Празни улици.
Това е в 8;15 сутринта. Повечето хора бяха в другата посока,отивайки на работа в новия град.
Времето беше ветровито. Иначе по обед има повечко движение по улиците.
Да,не е като през сезона, но да не забравяме че си има местни жители и ако времето е хубаво през уикенда има и посетители.
На мен също ми харесва това спокойствие!
Не обичам тълпите около мен!

Общи условия

Активация на акаунт