Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 69 166
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Има ли дъбър ОИ хотел около Градина-Каваци-Созопол? С малко дете сме и на заведение не е опция
Блу Ориндж, евентуално Грийн Лайф, HB ,с уговорката че на второто не съм била аз, а мои близки.

# 106
  • Пловдив
Има ли дъбър ОИ хотел около Градина-Каваци-Созопол? С малко дете сме и на заведение не е опция
Ако ви претиснява изхранването на детето Ви бих препоръчала  Бургаска частна детска кухня Ам Ам,която кара в Созопол от началото на юни до края на септември.Тази година  ще е използваме за трета година и съм много доволна,поне не се претиснявам какво ще яде тя а и не се доверявам на заведения и ресторанти.

# 107
Ползвахме я миналата година..доволна съм. Детето е на 1,6 но не е от търпеливите и не би стояло да чака поръчка
 Това ще е и вариант аз и баща му да се храним, ака е ОИ.
Били сме на ГЛ , на само със закуска. Страхотно е, но там няма много избор за останалите хранения
Ще видя БО.
Благодаря ви.
Ако се сетите и други ще ги проверя
Поне закуска и вечеря да има. Детето става рано и ляга рано и заведения също не ни вършат работа.
Абе сложна задача Simple Smile

# 108
Има ли вече актуална информация за цените на чадърите и шезлонгите по созополските плажове? Каква ще е цената на платените паркинги?Интересно ми е какви концерти ще има през лятото. Предни години ги имаше на сайта на общината. Тази - никаква информация.

# 109
Ползвахме я миналата година..доволна съм. Детето е на 1,6 но не е от търпеливите и не би стояло да чака поръчка
 Това ще е и вариант аз и баща му да се храним, ака е ОИ.
Били сме на ГЛ , на само със закуска. Страхотно е, но там няма много избор за останалите хранения
Ще видя БО.
Благодаря ви.
Ако се сетите и други ще ги проверя
Поне закуска и вечеря да има. Детето става рано и ляга рано и заведения също не ни вършат работа.
Абе сложна задача Simple Smile
Ето тук може да разгледате хотели на All и на НВ. https://visit.bg/oferti-pochivki/ranni-zapisvanija/

https://visit.bg/oferti-pochivki/all-inclusive/

Някои от хотелите в двата линка се повтарят, но едното търсене е през ранни записвания и включва хотели, и на НВ, а другото е само за ALL.
Като се влезе в дадена оферта и се избере "Мнения", "Първо най-нови" може да се прочетат реални отзиви за съответният хотел. Преценете си кой Ви устройва като услуги, цена и оценка. За Хасиенда Бийч имаше много лоши отзиви. Обърнете внимйние и къде на карата се намират, защото някои са извън Созопол.
Ето още един на плаж Златна рибка. https://hotel-sozopoli-style-club.business.site/?utm_source=gmb& … m_medium=referral

# 110
  • София
Има ли вече актуална информация за цените на чадърите и шезлонгите по созополските плажове? Каква ще е цената на платените паркинги?Интересно ми е какви концерти ще има през лятото. Предни години ги имаше на сайта на общината. Тази - никаква информация.

Днес сложиха първите чадъри на централния плаж, но цени още няма.

Това е снимка от паркинга на пристанището. Не знам дали няма да ги увеличат в сезон..

# 111
Здравейте,
Обичам Созопол, но безмозъчното решение на общината за платено паркиране ме вбесява. Нямам нищо против да плащам синя зона или абонамент но разпродаването на точно определени места и никой друг да не може да ги използва дори и да са празни граничи със слабоумие! Така вместо да вземат на 1000 човека например  такса за зона взимат на 200..а наваякъде в света като искат са ограничат трафика на коли осигуряват безплатен паркинг в покрайнините на града и удобен транспорт- тук всеки да се оправя. Гледат на туристите като касички-врагове! Спирам да почивам в Созопол, толкова много други приятни деатинации има

# 112
Повечето места са пред къщите на хората и явно така си гарантират, че туристи няма да им заемат местата. Отделно, че тези дето дават квартири си ги ползват за тяхните наематели.

# 113
Така е,  но цялото удоволствие да почиваш в Созопок,  като си късаш нервите в обикаляне да търсиш къде да паркираш

# 114
Така е и след много години ходене в Созопол, последните  две вече не сме там. В хотел на Буджака, който беше поне с 50 апартамента имаше около 15 паркаместа, а там няма плаж и съответно ти трябва кола до плажа. На Дюни пак мъка за спиране, дори да отидеш по-късно малко и местата на платените паркинги свършили...До центъра на Созопол ходихме с такси, защото след няколко опити за паркиране на пристанището и около него, мъжът ми отказа да ходим с колата.

# 115
Да за първа година от много години и ние няма да сме в Созопол и ме е яд на некадърното управление на града,  че успява да пригони туристите малко по малко

# 116
Проблемът с паркирането е масов по морето. Когато сме ходили в Созопол, 2019,2020,2021 г, паркирахме на паркинга на Марина кейп /бяхме в стария град/ за 12 лв дневно. Тази година прочетох, че ще е 18?! Преди това 2 години ходехме по женски без коли пак в Стария град и паркирането не ни е вълнувало, но колко са като нас.
И ние се отказахме от Созопол и заради паркирането, и заради безумно скъпите заведения. Харесваме стария град и ресторантите му. Миналото лято три пъти бяхме за по 5 дни в Бургас, това пак ще сме там. Преоткрихме този град.

# 117
Да и ние решихме че Бургас е добра дестинация. Има чудесна Морска градина,  страхотни заведения с нормални цени. Миналата година шезлонг и чадър на  плажа бяха под 5лв.

# 118
Здравейте,
Обичам Созопол, но безмозъчното решение на общината за платено паркиране ме вбесява. Нямам нищо против да плащам синя зона или абонамент но разпродаването на точно определени места и никой друг да не може да ги използва дори и да са празни граничи със слабоумие! Така вместо да вземат на 1000 човека например  такса за зона взимат на 200..а наваякъде в света като искат са ограничат трафика на коли осигуряват безплатен паркинг в покрайнините на града и удобен транспорт- тук всеки да се оправя. Гледат на туристите като касички-врагове! Спирам да почивам в Созопол, толкова много други приятни деатинации има
На моето семейство също беше любимото място.10 години сме били там.
Нооо, няма никакво развитие в този Созопол, плаж Хармани пълна мизерия.Съжалявам, но Китен дори вече ни е преди Созопол.В Китен на Южен плаж навсякъде дървени скари за придвижване, свободна, платена зона , които се редуват.Кофите за боклук ги почистват през 30 минути, а на Созопол цял ден чайките разнасят боклук по плажа.
Такова хубаво градче, а го съсипаха. Сбогом Созопол

# 119
Някой да има актуална информация за автобуси от Пловдив до Созопол?

Общи условия

Активация на акаунт