Смешки от форума 39

• 86 763
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Еее, Ефибуш, в контекста на спестяването, спестяваш ни есенцията, заключението, че ако един не работи се пести - цитирам по памет: тоя, неработещия член, щял да кърпи чорапи и да готви, за да спести разходи за шивачка и ресторант.

# 166
  • Сф
Използвам поста, на който много се смях в осмокласната, да поздравя всички ученици!
Успешна и спорна да е за всички! 🍀🍀🍀
😂
Цитат
Здравейте и от нас,
И на добър час на гимназистите ни! Да са уверени, спокойни, щастливи, успешни и удовлетворени! И да си пожелаем присъствена уч. година.🍀
Някой нещо за зубъри ли спомена? Според щерката, нейното училище води класацията (bora, да не се засегнеш, аз все още си мисля, че вашето е първенец😂, а чадърите са за заблуда на горките осмокласници, че животът в СМГ е пъстър и прекрасен😜)
И нашето откриване беше постничко, но пък двуезично;). Имаше водосвет и се появи настоящият министър на икономиката,  като бивш ученик на гимназията. Родителите не се допускаха в двора на училището и всички висяха на гроздове по оградата, за да направят по някоя снимка. Класната е доста строга и взискателна. Предупредила ги е, че ще има двойки, че в осми клас социален живот,(приятели и гаджета) не съществува като понятие и, че ще мечтаят за 7-ми клас, когато са били къде-къде по- свободни. 😨Изпитвания ще има два пъти в седмицата. На този фон са се появили и деветокласници в класната стая, които са ги наплашили допълнително колкото са могли. Та девойката се завърна в минорно настроение. Съучениците били абсолютни зубъри, даже някои от учене не са се сетили и профил в Инстаграм да си направят😂 и сега наваксвали, за да не се излагат, ама с 0 последователи истината лъснала.🥴
Опитах се да я поуспокоя, после ходихме и до мола, но в цялата лудница се върнахме само с една ученическа карта.😀

# 167
Чак на мен ми се дорева..

# 168
  • Далечният изток
Туй за страшките, Пюр Grinning

# 169
Не, не е страшка, туй училище е Осмото чудо на света. Апропо, кое е?

# 170
# 171
  • Сф
Позна! 🤣 А в СМГ били шарените чадъри. На мен ми е вече смешно, като се има предвид зора по НВО.
Всички са стресирани така или иначе, но за тяхно добро сме ги набутали кой къде свари 🤣. Ще се опознаят децата, всичко ще е ок!

# 172
Абе, кви са тия глупости? Инстаграми, зубъри...

# 173
Наистина ли не схващате иронията, с която е написано.
Браво на авторката.

# 174
Аз пък мисля, че просто предава каквото и е казало детето, звучи ми съвсем реалистично.

# 175
А аз ще Ви го кажа така - без капка ирония.
Преди много години на този ден ме излъгаха, че ако уча много, няма да работя!

# 176
Не са те мотивирали правилно Wink
Скрит текст:
15-ти септември. Иванчо ще тръгва на училище за първи път.
Бабата:
- Не обиждай момичетата, не ги дърпай за косата!
Дядото:
- Не се оставяй да те обиждат!
Майката:
- Сложила съм ти сандвичи в раничката. Мий си ръцете преди хранене!
- А ти тате, защо мълчиш?
- По пътя за училище ще си поговорим.
Вървят по улицата, а насреща им една блондинка с*кс-бомба. Спряли се, изгледали я с отворени уста, изпратили я с поглед. Бащата се обърнал към Иванчо:
- Видя ли?
- Видях!
- Запомни, сине, такива ги еб*т само отличниците.

# 177
Не са те мотивирали правилно Wink
Даааа! Глупавичък съм бил...

# 178
Що е то биоактивист Scream Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Най- много бих се забавлявала, как ще живее ГниЛо- то ако въпреки всичките кифленски напъни, Никол стане някоя хипарка, да ходи на палатки по язовири, да стане био активист, който не се гримира, носи памучно бельо, не се епилира по цял ден чете книги “как да спасим майката земя”, да мрази молове, бензинови автомобили и самолети. 

# 179
Как един не се жертва значи Simple Smile
Цитат
Оплаквам се от тумба разгонени котки. Цяяяяяла нощ маучене! Как пък не се намери един мъжки да се жертва...

Общи условия

Активация на акаунт