Смешки от форума 39

• 86 417
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Далечният изток
През 5 години..

# 466
Зевзеци винаги е имало, но сякаш на повечето с идването на "демокрацията" им закърня чувството за хумор.

Когато Другарят Брежнев се пресели в отвъдното, някой беше залепил негов портрет във входа ни, точно до асансьора, с траурна лента, нарисувана с флумастер. От онези красиви цветни портрети, с които беше пълна руската книжарница. Не искам да казвам какво бяха изписали на сутринта, с маслен пастел по цялата стена около портрета. На бързо го свалиха, а горката чистачка опитваше всякакви препарати и не успяваше да свали пастела.

# 467
Моя мъж в момент на нежност го каза. Все пак ние сме на 45.

# 468

И двете сте прави. От Гугъл:

V конгрес на БКП се провежда през 1948 г. След това конгресите се провеждат на 4 години, а от 1971 г. – на 5 години.

През 1990 г. се провежда XIV конгрес на БКП, след което тя променя наименованието си и се нарича Българска социалистическа партия или съкратено БСП

# 469
  • Далечният изток
Помня (леле и аз колко съм дърта), че нещо за петилетките се обсъждаше. Затова съм запомнила, че на 5 г. се провеждаха.

# 470
  • Euskal Herria
Петилетката за три години.  Wink

Дълги години можех да цитирам тезисите на 13-я конкрес на БКП и всички речи на него. Просто това ни беше тренировката по машинопис и стенография за държавните изпити.

# 471
А някои и политически изпит сме държали – на входа и изхода на ВУЗ. Бая конгреси имаше за зубрене (не че си спомням нещо).
Завърших университет 89-а. Имах и политически изпит, естествено. А следващата година отпадна. Изядох се от яд!
Ако не се бях явила, нямаше да имам една срамна тройка в дипломата, която да ми разваля успеха. Sad

# 472
Вместо да шибаш двойки прочети темата по-нагоре.

# 473
Вместо да шибаш двойки прочети темата по-нагоре.
Верно. Сори.
Един познат казваше - "Едно време, като бяхме млади - всяка вечер шибвах на жената я двойка, я тройка. Сега я я хвана да преписва веднъж седмично,  я не".
Тук наизскочиха няколко по-дърти от мене.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 21:03 от Абуто

# 474
  • Бургас
Ко каза,ко ? 😱🤔

# 475
Виц. Преписва с "чужда писалка"
Веднъж или два пъти седмично...

# 476
  • Далечният изток
89-та бях в 8 клас, тъкмо трябваше да ставаме комсомолци, не станахме. Бях събрала някакви пари и снимки за комсомолските книжки. Снимките още са някъде из албумите вкъщи... Simple Smile

А, веднъж на две-три седмици май... Grinning

# 477
89 вече пишех в чужди тетрадки.... Joy

# 478
  • Далечният изток
89 вече пишех в чужди тетрадки.... Joy
Е, ми аз съм малка... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 479
Поне не сте държали всички политически изпити, включително и държавен.

Общи условия

Активация на акаунт