Смешки от форума 39

• 86 317
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Господин ***,имам лаптоп ,старичък HP, XP e.Има ли шанс за нов живот-да мине на 10ка?
Кое му е смешното?

# 586
  • София
Windows XP е на повече от 20 г., лаптоп оттогава няма минакъв шанс за Windows 10.

# 587
Windows XP е на повече от 20 г., лаптоп оттогава няма минакъв шанс за Windows 10.
Това че операционната система е стартирала преди 20г не значи че тогава са излязли всички компютри с нея, всъщност продължи да е популярна и докато имаше Уиндоус 7 и 8. А Уин10 може да се инсталира на по-стари машини, тръгва на лаптопи до към 2008г някъде.

# 588
Това че операционната система е стартирала преди 20г не значи че тогава са излязли всички компютри с нея
Ще ти дам следният пример. Това е да искаш да ъпдейтнеш Nexus One до Android 10. Или да ъпдейтнеш iPhone 4 до iOS 12 например. Абстрахираме се от 7те години разлика

Нещо такова...

# 589
  • Варна
Хубаво, не разбира жената от компютри и не знае, че не може. Но чак пък да го носите в смешките това… Не сме ай ти форум.

# 590
  • Mediterraneo
Питала е в подходяща тема, получила е отговор. Чак пък смешка...

# 591
Аз имам един такъв настолен компютър. Беше ХР, инсталираха му десятка сигурно преди 7-8 години. Веднъж му беше изгоряло захранването, отнесох го, смениха го. Предупредиха ме, каквото и да стане, повече да не го нося на поправка, а направо да го изхвърля. Оттогава, поне 5-6 години, работи напук на всякаква логика. Дразни ме само, че не мога да играя игри на него, защото е много бавен.

# 592
По повод новия календар с австралийски пожарникари Joy
Цитат
Абе няма ли календар на физиците от ЦЕРН? Да видим малко релефни мозъци.

# 593
По повод новия календар с австралийски пожарникари Joy
Цитат
Абе няма ли календар на физиците от ЦЕРН? Да видим малко релефни мозъци.

Казват, че по-гадно от календар с облечени пожарникари е само календар с голи програмисти. Предполагам, че с физици от ЦЕРН ще е същото Wink

# 594
А, не така. Да не се окаже накрая, че физиците от ЦЕРН са като отчетата от Ватикана, а не като програмисти- шкембелии.

# 595
E, те са много. Няма начин да не може да се подберат 12 атлетични и готини Simple Smile

# 596
Един приятел програмист дето работи за голяма IT фирма искаше да прави календар с хубави жени програмистки от тяхната фирма, обаче каза че в момента може да го отпечата само с "Януари".

# 597
  • София
Хахахаха. Секретарката?

# 598
Хахахаха. Секретарката?
Най-голямата програмистка. Ама малко други програми и други езици.

# 599
  • Down south
Цитат
Намираме го за привлекателен, но явно е леконравен. А ти комай си на път да развиеш обсебеност ☺️Слава богу, този барем е жив.

ПП Става дума за съфорумка, която е заклет фен на Майкъл Джексън, а сега явно харесва още някой

Общи условия

Активация на акаунт