Смешки от форума 39

• 86 303
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Германия
Оплакване в темата за въпроси към модераторите (болднатото е от мен):

Цитат
Здравейте, защо не мога да напиша второ отделно мнение под моето? Допускат се теми от по 100 страници, а не мога да пиша колкото си искам мнения. Да се налага постоянно да се редактирам е безумие! Телефонът ми няма неограничени възножности за вмъкване! Повечето пишем в работен ден и времето ни е ценно, вместо да се занимаваме с глупави детайли.

Ама как може да не се взема предвид скъпоценното време на пишещите във форума?! Особено при положение, че същото това време се плаща от работодателя им...

# 631
  • Буркина Фасо
Оплакване в темата за въпроси към модераторите (болднатото е от мен):

Цитат
Здравейте, защо не мога да напиша второ отделно мнение под моето? Допускат се теми от по 100 страници, а не мога да пиша колкото си искам мнения. Да се налага постоянно да се редактирам е безумие! Телефонът ми няма неограничени възножности за вмъкване! Повечето пишем в работен ден и времето ни е ценно, вместо да се занимаваме с глупави детайли.

Ама как може да не се взема предвид скъпоценното време на пишещите във форума?! Особено при положение, че същото това време се плаща от работодателя им...
в работен ден, а не в работно време бре Smiley

# 632
Салон-мечта, излизаш не само с прическа, ами и с идея Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
още помня един съвет дочут във фризьорски салон "убиваш го с буца лед и го заравяш под плодно дърво -оръжието на престъплението се топи и плодните червеи го изяждат, никакви следи"

# 633
Не е баш от форума (от фейсбук групата на Младост). Останах втрещена....

# 634
Е, да, девето поколение софиянка натикана в Младост. И аз да бях, щях да мразя всичко живо. А най-вече селяните, дет мьекат.

# 635
Това е потрес! Даже не искам да ти харесам поста. Не се ли модерира тази група? Че и не говори от свое име, а от името на София Flushed нямам думи.

# 636
Не разбрах само какво общо има въпросният дагеротип.
Не мене пра-баба ми ми остави шевна машина Сингер, пък си беше баш селянка от село  жената.

Тази не я знам кое поколение от какво е, ама като я чета, доста добре се е описала. Е, може би с изключение на мьекането...

# 637
Честно казано, аз също не знаех какво е "дагеротип". Оказа се, че бил стар фотоапарат. Аз ползвам нови, цифрови, дори нямам нужда да знам какво е дагеротип. Ама туй е щот съм селянче...  Само, дето не говоря на меко, ама мога, щом е за каузата.

И за какво ѝ е на госпожата тоз дагеротип, само не е ясно. Че и се хвали с него, вероятно си го ползва...

# 638
Човек се хвали с каквото може. Явно 200 години след дагеротипа още няма с какво друго.

# 639
  • Майничка
Портрет й е оставил дядо й, не фотоапарат.🥴

# 640
Аз знам какво е дагеротип, но не съм от София и говоря меко. И шевна машина Сингер имам от баба, произведена е в началото на 20. век.
А, сега де... Да се разчекна ли и аз като жабата?

# 641
Ма задължително.
И аз говоря мьеко, че и по стечение на обстоятелствата съм  живяла 2 години в София още като ученичка.
На всичкото отгоре бях и отличничка и освен подигравките че говоря меко, ме наричаха и зубърка.
Заради ей такива като цитираната го намразих този град. Triumph

За протокола... От Варна съм, а живея в Гърция.

# 642
Интересно, ако жители на Пловдив, Габрово, Велико Търново или Русе притежават семейни дагеротипи от 1840 г. (дагеротипията е измислена 1839 г.), това правили ги по-изискани от софиянката? Че по това време тези градове са били по-напред в Османската империя.

# 643
Някой хора си мислят че като са родени в София...
Други пък си мислят че като са заживели в София...
Простотията не ходи по гората.
А умните и възпитани хора са такива и без да са от София и да имат дагеротипи в наследство. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
......Простотията не ходи по гората.....
Очевидно трайно се е настанила на жълтите павета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт