Смешки от форума 39

• 86 312
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • France
Ако пишеш с lexilogos кирилица може да се получи такава грешка. Защото "щ"-то се пише cht или нещо подобно. Ако натиснеш sch ще се получи точно сч.

# 616
По скоро съмненията са, че авторът идея си няма как се пише думата. 😂 Когато си е неграмотен един човек, ни кирилица, ни "латински", ни автокоректор ще му помогне.

# 617
Моя редактор такива ги сътворява, че сама си се смея понякога и почти нямам пост, който да не е редактиран.

# 618
Ако пишеш с lexilogos кирилица може да се получи такава грешка. Защото "щ"-то се пише cht или нещо подобно. Ако натиснеш sch ще се получи точно сч.

И телефонът ще довърши хубавата работа. Веднага ще поправи на счетоводна.

# 619
Цитат
Ако мъжът ми беше споменал като аргумент в ползва женитбата наследството след евентуална моя смърт (тя смъртта не е евентуална, ами евентуално, ако съм първа) всеки ден щях да го изчаквам да опита първи супата.

# 620
Хмммммм, това означава ли че той готви в дома им? Само той? Ох, искам такъв мъж... Не че моя не готви по два пъти всяка седмица, но къде къде е по-хубаво всеки ден той да готви ....

# 621
  • София
Аз съм го чувала “счетовидната жлеза” Simple Smile

А мен са ме питали каква е тази жлеза, когато веднъж споменах пред позната, че имам проблеми с нея. А познатата ми е жена с претенции и солидна професия, в никакъв случай не бих я нарекла неграмотна. Може би има хора, които просто не са имали "сблъсък" с тази жлеза дори в обкръжението си и затова не са наясно.

# 622
Целия 8-ми клас се учи анатомия на човека и някой е спал/блял 😉

# 623
  • France
Не беше ли 9?

# 624
В 9ти беше при нас, но бях в езикова гимназия и учебниците бяха за 8ми клас.

# 625
8-ми клас е от много отдавна, няма да се издавам от коя ера съм😂😂😂

# 626
Аз смътно помня материала от осми клас, но във всякакви женски списания, интернет публикации, форуми, се коментират проблемите със жлезите, та няма начин да не попаднеш на информация

# 627
Мъдрим в една тема оцветяване с къна, видове къни, коя хваща, коя не и тъкмо вече всичко ни е ясно, когато потребителка изскача с въпрос:
Цитат
А водите ли се по циклите на луната и знаците, в които е? 
А сега, де Rolling Eyes
Вие ползвате ли астролог при боядисване? Joy

# 628
Не, никакви астролози, само с шаман се консултирам аз...

# 629
Цитат
ХХХ е заприличал на шопар. И дори не го казвам обидно...

А ако се цели обида, как ли ще е...

Общи условия

Активация на акаунт