Смешки от форума 39

• 86 315
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Как добре я разбирам 😂
Цитат
От мъж помощ имах и доволна останах.Лежа скована у дома и милото пазарува материали за руска салата,ама вместо грах,що да не вземе гювеч с грах.Звъня и го моля да купи нужното,ма сигурна ли съм,че не става(а,не ве-руска салата със зелен боб и камби ще топа на топа.Само кисело зеле да наклюцка и липсва.),що не обера излишното само(пък после смесѝ просо и ориз и иди на бал,докато ги требя).

# 601
  • Далечният изток
JoyJoyJoy
Опасна е...

# 602
Не е! На мен ми дават брошура със заградено какво точно трябва да се купи. Евентуално и инструкции къде да го търся.

# 603
  • Далечният изток
Ходете двамата, ако жена ти не лежи у вас скована разбира се... Joy

# 604
Тц. Аз съм само такси и евентуално товарно муле

# 605
  • Далечният изток
Значи ходите двамата.
Последно?

# 606
Цитат
Преди седмица ходих до Кауфланд и купих три кисели млека, сложих ги в хладилника както си трябва. Едното кисело мляко се изяде останаха две. Оня ден жената отваря хладилника и вдигна огромен скандал защо имало 2 кофички кисело мляко в хладилника, и дали съм щял да правя таратор и кога. Аз и излужах тирадата и и казах, че тази вечер няма да спи в нашия общ дом, ами ще си ходи при родители на 300км и, че няма повече задължения "киселото мляко в хладилника". Както и да е, тя си замина.
😐

# 607
А тук смешното е? Rolling Eyes

# 608
  • Далечният изток
Тва за Смит Stuck Out Tongue Winking Eye

# 609
Оферта за развод. Това е за консумация, не за женене.

# 610
  • Далечният изток
Няма се жениш, кой е казал, че трябва да се жениш... Просто зяпаш нанякъде и не можеш да намериш олиото и картофите Joy и с червен маркер да ти ги заградят...

# 611
  • Пловдив
Цитат
счетоводната жлеза

# 612
  • София
Цитат
счетоводната жлеза
Знам вече от какво съм ампутирана Simple Smile.

# 613
  • France
Цитат
счетоводната жлеза
Искам такава. Цена? Joy

# 614
Аз съм го чувала “счетовидната жлеза” Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт