Смешки от форума 39

• 86 758
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Внимание, вилица Scream
Цитат
Съдомиялна имам от 21 години.
Аз я зареждам и пускам.
Сина вади и подрежда чистите съдове.
А мъжа ми нищо не пипва да не би да го ухапе някоя вилица.

# 136
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Внимание, вилица Scream
Цитат
Съдомиялна имам от 21 години.
Аз я зареждам и пускам.
Сина вади и подрежда чистите съдове.
А мъжа ми нищо не пипва да не би да го ухапе някоя вилица.

Лъжиците са много по опасни!

# 137
Вики, проблем няма. Има едно чудесно чувство за хумор, което лично мен ме разсмива.
Коментарът ми също да не се приема буквално.
=====
Редактирам, за да добавя още една смешка. Смешка нонсенс.
Цитат
Харесвах кралицата, тя е на половина безгласна буква, но все пак жена с характер.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 22:00 от Eliff

# 138
  • Сф
Когато по темата колко харчим за козметика ние жените се включи мъЖ. 🤣
Цитат
Аз покрай тая пандемия така заебах бръсненето, че имам самобръсначки за 5 години напред. От другите химии мажем само с едно под мишниците и спрея за комари. Долу горе излиза един и двайсе за козметика на месец. Естествената хубост отдавна отиде на кино, така че никакви опити да лъжем природата. Наблягаме на вътрешна красота. Обаче за медицински разходи не ми се говори, там са големите шамари в бюджета.
Изкушавам се да пусна тема за къпането...😜

# 139
Един и двайсе за козметика... Не мъж, а слънце!🤣🤣🤣

# 140
  • Сф
Цитат
И да се оплача, че една от кокошките замина при английската кралица и сега ми е чоглаво изневиделица, а не съм била близка с никоя от двете, странно. ММ си е наумил че иска токачки да се разхождат из бамбука, ще ставаме зоопарк Rolling Eyes Исках да правим барбекю днес, а то май ще вали и вместо да се наслаждаваме на живота ще трябва да се кОпа. Много обичам да си пазарувам цветя, но много необичам да ги садя 😵 Пихме вече две кафета, гледахме новини, доядохме боровинковия пай и свършиха оправданията за разтакаване, трябва да се хваща мотиката, ааааа....

# 141
Като нямаш завършени курсове по шофиране на пазарска количка и бакалаварска програма по мениджмънт на хладилник, така е то ¯\_(ツ)_/¯

Цитат
пазаруването и съхранението на продукти е много сложно

# 142
  • Сф
Цитат
Цитат
ти пък на твоите бабаити какъв шамар им удряш, сигурно им викаш наведи се да те ошамаря Simple Smile
Точно така. И се навеждат. Защото аз не си поплювам. Не разбирайте, че ги пребивам редовно. Нищо подобно. За 2022 има един шамар към големия и един към най-малкия. Средния тази година нещо се разминава. Нищо де, то има още време.

Освен това моите деца знаят, че могат да разчитат на моята дума. Винаги си спазвам обещанията, и положителни, и отрицателни. "Ако направиш това и това ще ти прибера телефона за една седмица". "Ако докараш успех над еди си колко - ще имаш нов лаптоп".

Днес например влязох от работа - кухнята БОМБА. Ужас и безумие. Директно оскубах централния рутер - не разбирам аз от разни фенси методи за спиране на интернета. Хардуерно действам. Довтасаха веднага и тримата, нам кой си му се провалила битката, не знам какво си на другия. Викам - алоу, искате ли го обратно? Имате 10 минути кухнята да се оправи.

# 143
Цитат
Цитат
Дайте идеи в какво да инвестираме за да не ни изяде инфлацията?
В ракия естествено. Къде другаде ще получиш 40%?

# 144
  • France
За анонимността във форума:

Е авторката не е дала лични данни. Пише анонимно, не е като да е изтипосала във форума, че Генчо Драганчев (25 г.) от село Долно Нанагорнище има проблем с ерекцията и споделя с майка си - Минка Драганчева.
Дори майката да е медицинско лице, пак ми е трудно да повярвам, че един нормален мъж ще тръгне да обсъжда такива неща с нея.

Трябваше ето така да го изтипоса:

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 13:04 от Philomena

# 145
Не мога. Паднах от смях 🤣🤣🤣🤣 Със сигурност и съседите ми са ме чули 😂 и то от съседния блок!!!

# 146
И мен ме чуха съседите! Бях дошла да споделя нещо, но след тоя пост просто не мога да се излагам с обикновени смешки Joy

# 147
Сподели,  хората имаме различно чувство за хумор.  Горното не ми беше толкова смешно,  твоето може да ми бъде.  😜

# 148
Цитат
А ако кажа, че на някои семейства им излиза по-евтино жената (или мъжа) да не работи, сигурно ще ви гръмне мозъка
и разяснението
Цитат
членът на семейството, който не работи, има цял ден на разположение да пести пари на семейството по много различни начини

# 149
То ако трябва да плащат за детегледачка, по-евтино може да бъде единия родител да гледа детето/децата. Това в случай, че не посещават ясла/градина.

Общи условия

Активация на акаунт