Смешки от форума 39

• 86 738
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Тъй то, кат са те "захранили" с втора употреба, я от батко, я от кака, търси сега Диор за мотичката. Най-добре си ги купи на цена без промоция, сакън някой да не каже, че нямаш пари.....

# 121
Ш'си туря нещо леопардово, златисто(ма нема да е от 5лева,ам от 15лв) - барем я излъжем, че съм фейшън😂😂😂

# 122
Ш'си туря нещо леопардово, златисто(ма нема да е от 5лева,ам от 15лв) - барем я излъжем, че съм фейшън😂😂😂

С леопардов анцунг Joy

# 123

С леопардов анцунг Joy

е те тъй.....

# 124
Аууу много шукаритетно, малиии шсъм ослепителна у градината,ма то тез неща са обували на краката, па аз, за садило ги ползувам 😂😂😂😂

# 125
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
преди време съфорумка беше питала наистина ли има такива дизайнери (версаче и долче и габана), защото тя е виждала дрехи с такива надписи само на дрехите, носени от циганките. Wink

# 126
Аууу много шукаритетно, малиии шсъм ослепителна у градината,ма то тез неща са обували на краката, па аз, за садило ги ползувам 😂😂😂😂

М то е две в едно - ем ходиш, ем садиш!!! Grin

Ама и аз съм модерна в градината.....

# 127
Аз си обичам вторите употреби, намирам си интересни нещица от тях, особено аксесоари. Та, един път влизам в един такъв магазин, гледам в центъра на магазина една доста известна телевизионна водеща. Стои и врещи към някаква приятелка в другия край на магазина: "Това в Германия знаеш ли колко струва?", санким е голяма познавачка и случайно е попаднала там.

# 128
Вие гаргара си правите, ама зет ми и той наскоро прочел за тези лоши енергии и казал на сестра ми, не само да не взима дрехи от сина ми за племенниците, но и дрехите от големия брат да се хвърлят, да не се носят от малкия.

# 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
що? твоите деца и големия са гадове ли?
що мъка има...

# 130
Що на мен не ми предлага някой....хич няма да откажа.

# 131
що? твоите деца и големия са гадове ли?
що мъка има...
Сигурно. Махнах с ръка и дадох дрехите за благотворителност.😀

# 132
Добре, че със сестра ми нямаме такива предразсъдъци. 😁Сега си я оценявам колко ми е добричка в таз насока.

# 133
Енергии втора употреба не ползваме, само първични, мерси!
Ама верно, дайте ориентир за таз тема, искам да се образовам. 😂

# 134
Обсъждат се различни професии от гледна точка на работно време, дали извънреден труд се компенсира, и т.н...

"Работата ако имаше свършване - още дядо ми да я беше свършил."

Общи условия

Активация на акаунт