Смешки от форума 39

• 86 717
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Mediterraneo
Цитат
Раждат вкъщи и си правят после шейхове

# 106
Тю, изтървах. Родих ги в болница. А сега можеше да съм майка на шейх...

# 107
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цитат
Ъмм, да не би да "шейк"?

# 108
Да внимавате с дрехите втора употреба, че...
Цитат
точно сега когато се формира като личност, ако го мачкам с дрехи втора употреба, смятам че винаги ще се задоволява с малко и в крайна сметка ще остане стар ерген при мама

# 109
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Ъмм, да не би да "шейк"?

аха. нали имаше някава мода да си направят шейк от плацентата... бррррр.

# 110
Цитат
точно сега когато се формира като личност, ако го мачкам с дрехи втора употреба, смятам че винаги ще се задоволява с малко и в крайна сметка ще остане стар ерген при мама

Мхххммммм...... лоша работа.

ПС: От коя тема е това, да попрочета, да се информирам за влиянието на дрехите втора употреба върху развитието на детето и връзката им със старите ергени.

# 111
Ми то втората употреба е износване на дрехи от по голям брат или сестра. Не е ли същото. Не съм забелязала ММ да е станал стар ерген, нито пък аз мома 😁

# 112
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ами ако попаднеш на дреха на богаташче?
 може егергетиката на успеха да се пренесе върху детето и също да стане богаташ.
за дрехите на някой Дон Жуан или на тези на повикване, няма да отварям дума. 

# 113
Втрещявам се от такива коментари, изобщо не ми е смешно.
За приемственост, щадене на ресурси, околна среда, работна ръка в Африка/Азия, устойчивост на материалите и тнт би трябвало да е достигнало до всеки.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 14:38 от Threemafan

# 114
Хич не се изненадвам. Имах съученичка, която настояваше да си купува всичко на оригиналната цена и се подиграваше на всеки, който си купи нещо на разпродажба.

# 115
Цитат

Ма ще го бие с торбата по главата ли, как ще го мачка?

Аз нямам проблеми със съмочувствието, но за сметка на това имам проблеми с нервите... Дали е заради ВУ дрехите или щот мама не ме е мачкала достатъчно не знам.

# 116
Аз нямам проблеми със съмочувствието, но за сметка на това имам проблеми с нервите... Дали е заради ВУ дрехите или щот мама не ме е мачкала достатъчно не знам.

Комплексно ще да е...... И аз така......

Хич не се изненадвам. Имах съученичка, която настояваше да си купува всичко на оригиналната цена и се подиграваше на всеки, който си купи нещо на разпродажба.

Щото е сноб!

# 117
Мой колега произвежда доста скъпи дрехи. Разказваше случай за клиентка, която си харесала от най-скъпите модели, искала да я купи. Той и предложил да й направи отстъпка. Тя казала, че не иска отстъпка, иска да си носи дрехата скъпа.

# 118
Тез дизайнери трябва и нещо за провинциалното население да направят. Ся седя и се чудя, как аджеба да копам? Какво ще й отива на мотичката? Шанел ли, Диор ли? Не мо'е тъй намачкана и с втора употреба парцаляк да копам.

# 119
Тез дизайнери трябва и нещо за провинциалното население да направят. Ся седя и се чудя, как аджеба да копам? Какво ще й отива на мотичката? Шанел ли, Диор ли? Не мо'е тъй намачкана и с втора употреба парцаляк да копам.

Може, може😂Ще кажеш, че от Галиано😂

Общи условия

Активация на акаунт