Смешки от форума 39

• 87 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • София
То хем смешно, хем тъжно: моя приятелка честно си казва, че паркира по звук - тя избутва лекичко  колите пред нея и зад нея. Парктроници има, ама те коли не местят.

# 316
Аааа, парижкия метод 😁

# 317
Парижкия метод, ама в България колите се оставят на паркинг на скорост, че и в много случаи с вдигната ръчна спирачка. Да видим как точно ще помести и с колко.

# 318
Само ще има ожулени брони, два броя. А днешните брони не са като някогашните. Някога имаше наистина брони - стоманени и с гумен кант и нищо не им ставаше от лек удар. Днешното са обтекатели, а не брони.

# 319
Смешно, не смешно, аз като паркирам спирам радиото и слушам датчика 😂
 Това не спаси обаче предния калник и врата от стената на гаража. Това колата на мм 🙈 Нищо не каза, ама и не ми говори над седмица
То, че ще се плаща, ще се плаща...
Ама можеше да е най-запомнящата се седмица в сексуално отношение.
Жените са много старателни след подобни шофьорски перипетии.

# 320
  • Euskal Herria
Само ще има ожулени брони, два броя. А днешните брони не са като някогашните. Някога имаше наистина брони - стоманени и с гумен кант и нищо не им ставаше от лек удар. Днешното са обтекатели, а не брони.
Да живее тиксото, панацеята на всичко! Wink

И испанците паркират по слух, тук е съвсем в реда на нещата.

# 321
Преди повече от 5 години, откраднаха датчиците на парктроника и ММ отказва да ми сложи нови. Казва, че била съм се разглезила с него😁.

# 322
  • Euskal Herria
Децата са изобретателни:
Цитат
Навремето едната баба беш на гости. Имаше домашни и като се върнах - като вашите. Започнах да се карам, а бабата се намеси в защита на внука "Не му се карай, цял ден писа детето на компютъра. Едни къщички ходеха нагоре-надолу".... 🤨😀😀😀

Друга случка с баба - отиваме на гости на приятели и жената още не се е прибрала от работа. Бащата каза, че детето и бабата пишат домашни. Отидох да ги видя. Детето си проверява с пръст мозъка през носа. Бабата подрежда думи в колони и се чуди коя-къде. Накрая се при моли на внучката "Пиши бе Миме, сега ще си дойде майката и ще НИ се кара" 🤣
Grinning

# 323
  • Сф
Цитат
Цитат
Ползвам услугите на Виваком, от два дена отида ли в Метрото (София) и интернет йок! Някой има ли подобен проблем? Вярно че е под земята но преди нямах никакъв проблем.

То, принципно, под земята, вече няма проблеми Simple Smile

# 324
  • Euskal Herria
Цитат
Днес синът ми с баща си издирват една книга, която малкото нечетящо си е харесало и я иска. Отишли до книжн борса, намерили и купили и нея, и още 2 с голяма отстъпка. И ми звъни БНД и казва: Видях и една поредица и веднага се сетих за теб! Намалена е с 60 % и е от твоите любими по 1000 страници всяка книга!
Питам коя е поредицата-фентъзи била ( много обичам такива, както и ужаси)  и се казвала "Вещиците" LaughingLaughingLaughing
 И вече 10 минути не мога да спра да се хиля, като си представя милата женица на касата как е слушала двама идиоти да се хилят от двете страни на телефоните след това изречение Satisfied
Grinning

# 325
  • София
Цитат
Цитат
Ползвам услугите на Виваком, от два дена отида ли в Метрото (София) и интернет йок! Някой има ли подобен проблем? Вярно че е под земята но преди нямах никакъв проблем.

То, принципно, под земята, вече няма проблеми Simple Smile

Внимание: потенциален черен хумор! Извинявам се предварително, ако някой намери съдържанието на този коментар за обидно!

Да, смята се, че под земята няма проблеми. Но пък и инфото по въпроса все още е оскъдно и никой не идва да ни каже нещо по въпроса.

# 326
Цитат
Няма как някой да разбере какви са чувствата, когато влезнеш някъде и цялото заведение се обръща да гледа теб, без значение от пола им.... на масата ти да валят уискита, след уискита.
Astonished

# 327
Опитах се да си го представя това. Добре, че не съм чак толкова неотразима, че все нафиркана щях да си ходя Rolling Eyes

# 328
  • Далечният изток
Представяй си, но няма как да разбереш тези чувства... Wink

# 329
  • София
Някъде из форум срещнах израза "градинска възраст". Сещам се какво има предвид авторката, но продължава да ми звучи странно.

Общи условия

Активация на акаунт