Убеден съм, че някой ден наследниците на тая госпожа ще се хвалят с... дагеротипа и това, че пра-пра-прабаба им е написала този пост във Фейсбук! Това е по-добро дори от дагеротипа - така хубаво да наплюеш гадните и мьекащи селяни! Ой, бабачко!
За Борко се получи добре, но на мен ми се еб@ мамата честно.
Първо месихме курабии, стана мега мазало, задръстих прахосмукачката с половин пакет брашно. После разля чаша с вода, попивахме заедно. После една комшийка ми донесе домашни патешки яйца, викам айде ще ги подредим заедно. Съответно мих няколко рафта от хладилника от жълтъци. Отново разла чаша с вода и пак попивахме. Михме заедно шишенцата на Оги, счупихме едно, чистих стъкла. Всичко стана вода. Минах с мопа и с кърпи цялата кухня. После в хола разля трета чаша вода за деня и пак попивахме. След което реши, че пак ще подреждаме яйца - дадох му да прехвърля от един картон в друг, пукна 2, третото го пльокна със замах на плота и текна по шкафовете. Мих шкафове. Четвъртата чаша с вода за деня беше разлята. Отдавна може да пие от чаша, но обича да ги разлива да прави локви и да шляпа с ръце. За финал го оставих да си сервира сам вечерята и яде паста директно от касеролата + хляб.