Смешки от форума 39

• 86 299
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Как не я е намерил някой богаташ от "селски" произход с голямо его, за да ѝ направи неустоима за девето поколение гражданин оферта за дагеротипа с цел да ѝ прилапа семейната ценност? Градски дагеротип в селски хол - безценно! За другото има блокове в Младост!

Убеден съм, че някой ден наследниците на тая госпожа ще се хвалят с... дагеротипа и това, че пра-пра-прабаба им е написала този пост във Фейсбук! Това е по-добро дори от дагеротипа - така хубаво да наплюеш гадните и мьекащи селяни! Ой, бабачко!

# 661
Звучи като виц, не мога да спра да се хиля ...
Цитат
Аз иначе преди да ми го върнат се бях вдъхновила от един клип "Деня на едно монтесори детенце на 2г".  Заключението ми е, че не трябва да гледам такива неща. Laughing За Борко се получи добре, но на мен ми се еб@ мамата честно. Joy Първо месихме курабии, стана мега мазало, задръстих прахосмукачката с половин пакет брашно. После разля чаша с вода, попивахме заедно. После една комшийка ми донесе домашни патешки яйца, викам айде ще ги подредим заедно. Съответно мих няколко рафта от хладилника от жълтъци. Отново разла чаша с вода и пак попивахме. Михме заедно шишенцата на Оги, счупихме едно, чистих стъкла. Всичко стана вода. Минах с мопа и с кърпи цялата кухня. После в хола разля трета чаша вода за деня и пак попивахме. След което реши, че пак ще подреждаме яйца - дадох му да прехвърля от един картон в друг, пукна 2, третото го пльокна със замах на плота и текна по шкафовете. Мих шкафове. Четвъртата чаша с вода за деня беше разлята. Отдавна може да пие от чаша, но обича да ги разлива да прави локви и да шляпа с ръце. За финал го оставих да си сервира сам вечерята и яде паста директно от касеролата + хляб.
Междувременно се занимавах и с Оги. Съпругът като се прибра видя лека кочина и му обясних, че това е изчистения и подреден вид на апартамента. После откъртих в 21ч като куче.

# 662
Кажи Монтесори и повече няма нужда....

# 663
Кое не ти харесва на монтесори?

# 664
Да не подхващаме темата за Монтесори тук. Мисля, че има такава, в която се коментира, там съм писала мнение.

# 665
Ето още един съпруг с чувство за хумор Simple Smile
Цитат
Честити чанти на всички!Със здраве и удоволствие да си ги носите.Аз въртя 7-8 Фурли и една от Богданин, която е "вечна".Като я съобщавах на мъжа ми преди години и той накрая отсече "С нея ли ще те изпратим на оня свят? "

# 666
Скрит текст:
Преди доста години се наложи да учим на село при баба и дядо за 1г, после се върнахме обратно в София. Появи се нов учител и не знам как е странало на въпрос видял че сестра ми идва от село (имаше графа за предишно училище). Тя нищо не каза, той преподаваше и на мен и веднъж ме пита "ти да не си сестра на К Софиянката?" с насмешка. Питах го защо е това "софиянката" накрая, каза че много мразял селяни, дето се правели на граждани, защото пък за град на раждане ни пише София. Първо му обясних, че ние сме 4то поколение софиянци, а село имаме защото баба беше онко болна и след като са и дали 6м живот с дядо са решили да се преместят там на спокойствие. Почна да се смее и каза че всички селяни така говорят, тогава реших че с идиоти няма да се занимавам и излязах от часа. Отидох първо в учителската, където класния ми имаше свободен, след това с него в дирекцията. Нямах 18 и майка ми трябваше да дойде да пусне жалбата заедно с мен. Още от следващата седмица го нямаше при нас.
Ей от тогава много мразя такива селяци с претенции, избухвам на всеки негативен коментар срещу селяни

# 667
Т.е и ти мразиш селяните и много се обиждаш, ако някой те приравни с тях.
Аз така разбрах историята.

# 668
Т.е и ти мразиш селяните и много се обиждаш, ако някой те приравни с тях.
Аз така разбрах историята.
Не си ме разбрала правилно, мразя граждани с претенции, като този ми преподавател и онази там 9то поколение. Ш'ъ каже човек че бога за рога са хванали
П.С. прегледах и видях кое те е подвело. Селянин и селяк са две различни за мен думи и второто го ползвам за нарицателно без оглед на произход

# 669
Ама то има разлика между селянин и селяндур, като често думата селяндур (поради незнание или за кратко) се сменя със селянин, но с идеята за селяндур. Да си селянин, тоест роден на село или живеещ в село, няма нищо лошо или срамно. Да си селяндур обаче е друга работа и не пречи да живееш в София, ама селото да живее в теб в най-лошите си аспекти. Ей на днес имах среща със селяндур само преди няколко часа - натиска те отзад, изпреварва те отдясно, после отива в най-лява лента, после се връща в средна пред теб и точно преди светофара (който свети зелено) набива спирачки и от средна лента прави ляв завой без мигачи и нищо. Та ето това е селяндур, ама понеже думата не ни е в активния речник ММ употреби "педераст" за да си изкаже мнението за него.

# 670
  • France
Евалла, Кая, че така си постъпила. Човек трябва да си защитава правата.

# 671
Не ме вълнува темата за селяни и граждани, но съм с впечатлението, че много често коли, които не са със софийски номера, карат много нахално, отнемат предимство и имат всякакви подобни изпълнения.

# 672
Те, щот пък със софийските номера са с чудесно шофиране..... Думи нямам!
Единственото, което съм забелязала положително, е, че софиянци спират на пешеходни пътеки, вкл. и в други градове, докато дори и в София коли от провинцията не спират на пътека.

# 673
Аз съм седмо поколение селянин и много ме дразни един софиянец - цъфне събота на село, още не изцапал обувките и настъпи някоя мотика, и след пет минути настъпи и накой търмък. И от каруцата падна три пъти при потегляне. А призхожда от добро семе, с дядо му сме комшии, пием си ракията всяка вечер, много свестен мъж.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 02:42 от Абуто

# 674
Аз не мога да кажа, че "мразя" селяндурите с претенции. Просто не ги харесвам. И това не е защото съм от София. И от Червен Бряг да бях - пак нямаше да ги харесвам. А още повече не харесвам ненавистта им към софиянците.

Общи условия

Активация на акаунт