Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 532
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • Am Dorf (BB)
Аз я разбирам Reina, в подобна ситуация съм. Неща, които преди децата са ми доставяли удоволствие, сега ме изнервят заради продължителността си. Посещението на фризьор или масаж са такива неща. Но и воденето на някакви философски провлачени разговори. Моя приятелка ми препоръча медитация, но, за даотделя време за такава тр да се лиша от сън, защото времето за сън е еднствеоти времр, в което мога да сежоткъсна от децата без да бързам. Малката е такова мрънкало, дори нощен виси на мен, много съм скапана вече 😒
Софт, съжалявам за загубата ви.

Тв гледаме интернет телевизия към о2. 5е на месец. И има месеци, в които и минута не сме гледали, така че за нас това е правилнит избор. Имаме нетфликс, дисни, амазон прайм и дъ зоун, там голямото дете гледа и мъжът, ако сколаса някое спортно предаване.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 16:24 от tan_nia

# 391
Една приятелка беше постнала статия и някои неща съвпадаха при мен иначе нямаше да се замисля.
При мен е от липса на спокойствие и тишина. Не мога да си чуя мислите, дори нямах абсолютно никакво време да тъгувам след смъртта на майка ми, това плюс този флут от информация на какви ли не теми..и ако примерно си пусна филм нямам нерви да го изгледам без прекъсване по няколко пъти.

# 392
Вечерница, малко помощ ми е нужна.
Къде да си изкарам снимки от телефона с добро качество?
В ДМ и Росман изобщо не ми харесва....
И колко би струвало примерно 10-20 да ги обработи фотограф ( пак от телефона правени) и да ги извади на хартия.Може и на лични за цените Wink

# 393
Артемис, не знам дали ще съм ти от полза, защото не следя отдавна качеството на работа на тези печатници към ДМ и тн. Доколкото си спомням имат софтуер, който дообработва снимките преди да ги пуснат за печат и трябва да видиш дали имат опция за изключване на тази обработка.
За съжаление не съм разпечатвала и снимки от телефона и нямам представа как точно се получава процеса.
Работя само с професионални такива, където един кадър е от 40 цента нагоре на най-евтината хартия за 10х15 см.
За обработка на кадър вземам 15 евро.
Знам, че е скъпо, но труд и опит, натрупани с течение на години, искат своето.

# 394
Аз филми винаги съм можела да гледам само в кино. Вкъщи ми е скучно и евентуално мога да хвърлям по някой поглед правейки нещо друго. Телевизор нямаме. Ако се гледа нещо, се гледа на компютър. Имаме някакви абонаменти, но хич и не знам какви. Половинката е пенсионерката със сериалите у нас. Joy На мен са ми скучни разни фантасмагории. Предпочитам да чета интересни за мен неща. Най-много някой документален филм/кулинарно предаване да изгледам някой път. Обаче слушам подкасти (така ли мн.ч.?) разни, демек радио. Joy

# 395
Ако и сърбите са станали пипкави по границите ще взема да си посипя главата с пепел Sad Всички са така пипкави от години, сега и сърбите са се включат Sad

# 396
Аз например с определени хора въобще не водя разговор, защото каквото и да кажа знам как ще ми отговорят...🤯 и така целият разговор ми е ясен. Дори и да го проведа, на 100% съм го предвидила.

Ей това ме тормози много, всеки ден. За съжаление няма как да избегна тези разговори, това е част от работата ми. В някои дни просто искам да се скрия от всички. 
Не само, че знам какво ще ми кажат, но дословно едни и същи разговори ги водим през няколко месеца.
Понякога си мисля, че аз нещо не съм наред Head Band

# 397
+100
И при мен е така.В почивните дни се продължава по чатовете.Изключила съм звук и картина,но спасение няма.Остава ми само блокиране 🤷🏼‍♀️

# 398
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Оф, мен тези разговори тип развалена плоча мега ме изнервят.
Особено, ако попадна на някого, дето мисли на първа скорост 🤯

Сега започнах да гледам на тях по следните начини:
1. Това е знак, че трябва да забавя темпото, защото иначе нямаше да ме изнервя толкова това хабене на време, т.е не бих го схващала като хабене на време.
2. Да схващам като упражнение да променя нещо, защото след като знам как ще се развие разговора, то няма смисъл да го водя, но мога да го насоча в друга посока и да се развие по друг начин. - това е по-трудно.

# 399
Не е ли по-логично всеки да си комуникира с такива , с които се разбира и останалите да оставя за друга клиентела. Мен пък как ме изнервят изсилени неща и да си давам труд за нещо, което и без това не ми носи плюс.

# 400
Бела, ако това ти е работата, често нямаш избор с кого водиш разговор.
Иначе с приятели и познати е друго....

# 401
Да, първото го правя и аз. Когато някой си може само на първа, искам да му помогна и тогава не ме дразни забавянето. Даже ми става приятно, като направим заедно една стъпчица напред. Но с друг тип хора ми е трудно да говоря по този начин, на мен самата ми става неудобно.
Второто наистина е трудно, понякога е забавно, но консумира повече време и енергия, а аз си ги пестя, не съм на 20 Joy

# 402
Аз все още не съм стигнала до Нирваната да се радвам, че има стъпчица напред с бавни хора.
Просто за себе си установявам, че съм се подкарала пак с ултратемпо и за мен ще е здравословно да намаля скоростта.

Не схващам какъв друг тип хора имаш предвид? 🤔

Иначе и аз си пестя енергията и сега търся къде я губя, че са налага да я пестя.😑

# 403
Оптимизирай си митохондриите. Grinning

# 404
Получавам на ден между 10,15 съобщения +3,4 гласови такива,уж за работния процес ...🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт