На декемврийските душички Happy birthday ще им пеем всички

• 11 823
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Янич, това твоето е нелояна конкуренция - бива ли такива неща да правиш по време на номинации?  Mr. Green
Пачи, вземам си поука, другият вариант няма да го публукувам Mr. Green

Марти, страхотен е колоездачът!
Aliss, голям прираст сте направили, бравос! Жоро е на консултация на 20ти, но и с 10те си кг е гюленце, а мама не е от много слабите:) Направо не ви виждам мадамите с по 50 кг тегло Mr. Green

Май ще прикоткам мъжа д изгледаме една серия на Prison, щото сме много изостанали... и после може да поработя върху вариант 2 на колажа ако имам силици. 

# 136
yanich,наистина голям,не ме питай как я нося с моите 46 кила  Simple Smile
Може  в болницата да са ми я сменили,че с тия сини очи и килограми не ша да е мое smile3521...майтап.
Prison-а го изгледах и сега нямам търпение да дойде 20 януари.

# 137
Ето ме пак и мен...  wavey
Всички рожденници са много сладки и най-вече-пораснали! Hug
А тортите на всички са страхотни.... Peace
Нашите мами са скрити таланти-на всички стихчетата са много хубави и мили! smile3501
yanich ,Иви тежи 13 кг,а аз 48-питаш ли ме как го нося??? Shocked  #Crazy
gabby ,късмет и нашето да забегне някъде...Направо е ужасно!!!  animal037 tantrum
Ние днес ходихме да изберем тортата на Ивко! newsm38
Отначало исках да е с негова снимка и с детска украса,но едно,че ще е много натруфена,и ми обясниха,че върху сниката слагали някакво желе,върху което немогат да сложат надпис,и така половината ще е с желе,половината-не и няма да има място за "ЧРД"(а къде без него?),затова реших да е само с детска украса,без негова снимка!Ще има и надпис...Избрах много сладка украса,но няма да казвам,ще я видите след няколко дни... smile3521
Сега ви казвам чао и лягам,че след снощи...така ми се спи...отивам да се мушна при Ивко и да се наспим....smile3524
лека нощ и много целувки на всички! bye lovekiss

# 138
  Надниквам преди лягане и какво да видя........................пак СУПЕРСКИ СНИМКИ Hug Hug Hug

Марти СТРАХОТНИ СТЕ Hug Heart Eyes ПУ-ПУ
yanich нас още ни няма в  СУПЕРСКОТО колажче, ама се надявам че ще ни аднеш като сложа и Сими в последното албумче с красивите ни бебоци  Hug Още не съм сложила, защото нямам време, но ще се постарая да се прибавим и ние.
Ине ЧУДЕСНИ СТЕ И ТИ И МАЛКОТО СЛАДКО СЛЪНЧИЦЕ! Hug Hug Hug
 Болничките да оздравяват бързо Praynig Hug
 Ама много талантливи мами си имаме бе Simple Smile Hug мале, мале. Браво на всички.
Zorie и аз си падам по рисуването, на дядо ми съм се метнала. Той беше художник.
  Лека вечер на всички Hug

# 139
Ето малко снимки от рождения ден на чочата http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=80689 ,Анна-Мария на една годинка
Утре ще се включа за повече,че умирам за сън  Tired
Лека вечер  Heart Eyes

# 140
Ама вие пак сте изписали едни големи романи...
Ние с детенце и мъжлето ходихме на гости на СВЕКИТО newsm03 и се прибрахме към 7 и половина и докота се окъпим,напапкаме и заспим и то стана 10 часа
Ине Тортата ви е страхотна и детенце и то  love001....аз съм харесала подобна  newsm38 на моята принцеса за рожденния и ден само че по интернет защото не сме от София а в нашия град е много обран избора на торти,та мисълта ми беше...от къде си поръчахте вашата красота...някакви кординати да ми дадеш или адрес  thumbsup
На всички снимките са страхотни newsm10......ама като гледам колко са ви едрички бебоците ...ние направо  сме солети пред тях smile3506 Сега на 19 трябва да ходим на теглене и мерене и ще ви кажа... ама едва ли ще сме повече от 9 кг. даже по малко.......е,на кой да прилича Ивон освен на клощавата си мама  smile3503
Хайде за сега от мен,лека вечер на всички Wink

# 141
Ине ...някакви кординати да ми дадеш или адрес  thumbsup

Фирмата е "100 гр. сладки", ето сайта, има контакти: www.100gr-sladki.com/

# 142
Ине ...някакви кординати да ми дадеш или адрес  thumbsup

Фирмата е "100 гр. сладки", ето сайта, има контакти: www.100gr-sladki.com/
newsm51

# 143
Честит рожден ден /вече на патерицина госпожиците Анна-Мария и Фани!  baloni
Браво на поетесите Зори, Къдрокоса и Янич smile3501
 welcome на новите мами и техните бебоци Hug
Мами кажете ми plssss как беше сайта със снимките на нас мамите, че го затрих на някъде newsm78

# 144
Писали, писали, та се улисали...
А аз първо четох, после гледах снимки и от красивите гледки на прекрасни дечица, мами-хубавици и вкусни торти, взех че забравих какво съм чела... Няма да се мъча да наваксвам, ще чакам да пишете днес...

Марти, с теб имаме някаква телепатия по отношение на украсата! И аз съм проготвила такава, но ще я сложа на Денят!

Ине, тортата ви е страхотна. Вчера сто пъти сигурно влизах във форума, за да я показвам на кого ли не и чак накрая се сетих, че мога да си сейфна картинката. Много, много ми хареса и ако имаше начин бих поръчала на Стени такава - той си го има Тигърчо като плюшена играчка и му е любимата плюшка.

Весенце, гледах ти снимката и взех да се чудя къде съм те виждала?! Участвала ли си в някакви конкурси или нещо такова...  newsm78Това само ми идва на ум като вариант, защото иначе май няма откъде да те познавам... А за кучето те разбирам! Докато живеехме при свеки често сутрин се събуждахме от мряученето на котката й, която идваше пред нашата врата, за да я пусне някой навън. А се научи да идва пред нашата врата, защото обикновено аз не издържах на тормоза и ставах и я пусках, а свеки нали недочува си спеше сладко-сладко... Ужас просто!

В анкетката гласувах, разбира се, не за себе си...

И нещо важно... Цвети, върни си хот-аватара, моля те! Беше много готин! То затова го изкоментирахме, иначе нямаше да направи впечетление! На тая котка сега какво да й гледаме...

ииии....... Бързо оздравяване на болните Praynig!

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 09:20 от els

# 145
Честит рожден ден /вече на патерицина госпожиците Анна-Мария и Фани!  baloni
Браво на поетесите Зори, Къдрокоса и Янич smile3501
 welcome на новите мами и техните бебоци Hug
Мами кажете ми plssss как беше сайта със снимките на нас мамите, че го затрих на някъде newsm78

Добро утро и от нас   bouquet
MTV адреса е www.snimka.bg

# 146
Добро утро!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83004
 Grinning
Галче,много хубави снимки   bouquet
Простете за невежеството,но колко време предварително поръчвате тортата за рождения ден на детето(не съм се занимавала с това до сега) Embarassed Embarassed Embarassed
Ха-ха,МИМИ ме изпреварила Laughing
И още едно въпросче-от къде да си намеря хубави коледни картинки/снимки за аватар?

# 147
Добро утро и от нас Hug
Зори от майки в градинката разбрах ,че в " Неделя " трябва 4-5 дни предварително . За други не съм питала

# 148
Сега като минх на второ четене снимките от РД и т.н. забелязах нещо много мило...
Галче, на тази снимка Анна-Мария да не би да си кърми бебето? Много е сладко! Heart Eyes

И аз тъкмо щях да давам точния линк към мамешкия албум, но Зори ме е изпреварила! Зори, коледни аватари има и сред тези, които форумът по принцип си предлага.

# 149
Сега като минх на второ четене снимките от РД и т.н. забелязах нещо много мило...
Галче, на тази снимка Анна-Мария да не би да си кърми бебето? Много е сладко! Heart Eyes

Много е сладка и много прилича на хубавата си майка Wink
Момичета,благодаря за светкавичните отговори Hug

Общи условия

Активация на акаунт