С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 035
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Героинята на Даниела като я видя да крачи из лозя и нивя с тия дълги и широки крачоли и все си представям, че всеки момент ще се спъне.
Тая жена дали е известена, че съществуват дънки и сникърси!?

# 541
Тя е за баланс на гащеризоните и дънките в облеклото на другитe героини Grinning

# 542
И аз се чудя. Май да хубавее и да си упражнява сръбския.
Напоследък епизодите ги гледам на 20%, докато си върша нещо друго и то от пуст патриотизъм, да не пусна турския сериал.
Покрай този сериал разбрах колко е тъпо ако ти излъчват ден по ден какво прави един човек и чакаш белким да се случи нещо интересно в рамките на няколко месеца. Не е като да няма интересни идеи, ама толкова мудно и бавно - не знам какво са решили. Че така ще представят по-добре забравения Северозапад ли? Ако не бяха красивите гледки бих му дала оценка 2/10. Сега ще е 4/10.
Направо ми се плаче за Христина и Откраднат живот, хем последните сезони не бяха на ниво, ама пак на фона на последните два сериала на Нова, бяха върха.

# 543
Микито май ще завърти главата на Сома.

# 544
  • Другата България
Аз се чудя дали не е нарочно.
Но още не мога да схвана кой с кого играе, против кого е ясно.

# 545

Мдааа, агнешкото си е агнешко.

# 546
Ти, па, агнешко! 😁 Те са набори.

# 547
Аз също мисля, че Мики съвсем нарочно се докопва до Сома. Специално обърнаха внимание на синджирчето, оставено в колата му, а и тя доста умело флиртува с него, като го насърчава той да поема инициативата.

# 548
Ти, па, агнешко! 😁 Те са набори.

Абе 14 години са си 14 години, недейте така.

# 549
Е, значи Сомът изглежда много добре! Тц, тц, тц... 🤔

# 550
Или е Даниела, или майката на Даниела. Да не се окажат брат и сестра Даниела и Борис?

И аз мисля, че ще се окае майката на Даниела жената с бижутата, но едва ли са брат и сестра,  защото Даниела плака когато го видя със приятелката на Вяра, по-скоро е влюбена в него.

# 551
Или е Даниела, или майката на Даниела. Да не се окажат брат и сестра Даниела и Борис?

И аз мисля, че ще се окае майката на Даниела жената с бижутата, но едва ли са брат и сестра,  защото Даниела плака когато го видя със приятелката на Вяра, по-скоро е влюбена в него.

Да, възможно е. Честно казано, ако нямат роднинска връзка, тя е най-добрата партия за него.

# 552
Аз си мисля, че парите са свързани с шахматните фигури, които е завещал на внука си.Нали имаше някакви числа отфолу, сигурно са код от сейф...

# 553
  • Другата България
Аз си мисля, че парите са свързани с шахматните фигури, които е завещал на внука си.Нали имаше някакви числа отфолу, сигурно са код от сейф...
И аз си го мисля, Кокич ще разкрие тайната.

# 554

Да, възможно е. Честно казано, ако нямат роднинска връзка, тя е най-добрата партия за него.

Въпроса е дали Борис мисли така.

Общи условия

Активация на акаунт