С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 043
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Снощи загледах Преслав. Освен Яна Маринова и Зоран главореза играеше страшна шматка там.

# 526
  • с трима мъже :)
Тоя филм, като го гледам, не отбирам нищо Simple Smile . Ама като чета тук, разбирам повече Simple Smile . Минава серия от 40 минути и после 20 минути чета тук какво сте писали Simple Smile))) . Добре, че сте вие Simple Smile.

# 527
  • Велико Търново
Снощи загледах Преслав. Освен Яна Маринова и Зоран главореза играеше страшна шматка там.
ПресПав е.

# 528
Да, знам. Но коректорът ми се е намесил.

# 529
….

Тоя филм, като го гледам, не отбирам нищо Simple Smile . Ама като чета тук, разбирам повече Simple Smile . Минава серия от 40 минути и после 20 минути чета тук какво сте писали Simple Smile))) . Добре, че сте вие Simple Smile.

# 530
Чудя се Ники Илиев кога ще спре да ни мъчи с неговите филми,въпреки силния актьорси състав филма е падение.
Аз на Ники Илиев серия не съм гледала
Досега бяха на Макариев и зорница София
Абе какво значение има? Важното е, че “филмА е падение“.
Филм, сериал, кой държи на такива подробности!
  Не е истина просто! Сериозно взех да се замислям над природната си интелигентност или за тоталната липса на такава, изхождайки от видяното дотук. Не знам колко серии са излъчени до момента, но аз не разбирам за какво става дума. Този екип явно разработва сериал за гении. Мудно, досадно, тегаво, претенциозно....Но реката е красива, Видин също.

# 531
Още не е минала половината серия,   а тея вече изпиха 1 каса бира.

# 532
Включих преди малко и попадам на сцена на момичето (Боряна ли беше?) с Вяра на лодка се кълчи като дива маймуна и изпадна в див екстаз от незнайно какво. Апропо след като може да крещи, явно може да говори. Аз защо си мислех, че нещо са й повредено гласните връзки, а тя не искала милата, припад Rolling Eyes

# 533
  • София
Ох, стана като турско-латино сериал 😂 На технолога жената забягнала с някакъв мъж; той пък се залибил с жената на приятеля си / Коста/; онзи пък купува бижута на тайствена жена… 😳
Засега само местният бандит е ясен - лихварство, изнудване, търговия с бебета, убийства… Но на мен, явно съм извратена, ми е някак си симпатичен 😜

# 534
Ами той поне имитира дейност. Щото другите са тотално занесени.
Ама не пипайте тюркиш сериалите! Там има от всичко по малко и поднесено разбираемо за всякаква публика. А не като този "шедьовър" - да се налага да чета тук, че да разбера какво играят там.
А за озвучаването да не отварям пак дума...

# 535
  • Бургас
Жената, дали не е Даниела, иначе откъде ще разполага с толкова пари ? Явно са от тази фондация.

# 536
Снощи, гледайки сцените с Даниела, си мислех същото. Дали не е тя тази жена?

# 537
И аз така си помислих, но защо пък ще проследява парите и ще докладв а на Борис?!… И каква е точно е точно ролята на Мики / до тук можеше и без нея Simple Smile /

# 538
Като нищо е Даниела. Тя нали и каза на Борис нещо от сорта "Ако откриеш коя е тази жена, значи ще намериш и любовницата на баща си". Една съфорумка изложи такава теория и май ще се окаже права.

# 539
Или е Даниела, или майката на Даниела. Да не се окажат брат и сестра Даниела и Борис?

Общи условия

Активация на акаунт