С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Аз понеже го гледам на повторения...това с пчеличките беше ужасно, разплаках се...

# 361
Не мога да разбера- мафиотът преди обичал Сия, сега обича Мики... И каква е логиката да извършиш убийство и да оставиш жив свидетел...
От всички сюжетни линии най- интересна ми е тази в манастира.
По принцип имам много остър слух, но се напрягам и не разбирам, не е добре озвучаването.

# 362
Мики му е сестра.

# 363
  • София
Ох, Joy Така де, аз затова казвам, че този сериал като се гледа трябва да си концентриран изцяло върху него.

Изобщо не се учудвам, че Петя се метна върху Борис. Още при първата им обща сцена стана ясно, че са имали нещо двамката.

# 364
Да,и аз ги усетих Петя и Борис още в началото,даже май писах тук,че тя е влюбена в него.
Мисля,че Митко не е жив,но може и да съм се подвела,защото името на героя го няма при описанието на другите.
Хем ме е жал за Невена,хем не мога да разбера подобна любов. Повлича те на дъното отвсякъде,но пак драпаш за него/нея.

# 365
  • с трима мъже :)
Аз се учудих , че тук отписахте Димитър. Според мен, има голяма вероятност да е жив още. Но със Сия какво стана, не разбрах. Те стреляха по нея, но мъртва ли е или оживя? Защо този мафиот говори за нея, като че си е жива все още?

# 366
Едва ли е жива Сия, но странно е какво е станало с трупа ѝ, някой явно се е върнал да го премести и скрие. Ето такива нелогични и недовършени сцени ме напрягат. Започват нещо и тъкмо да влезеш в час, звънецът бие и изпадам в недоумение. Защо момичето в манастира не иска да се е довери на поповете? Че това би трябвало да е най-сигурното място! И май ще е само екшън нататък.

# 367
За мен пък точно тези загатнати моменти правят сюжета. Изгледах днес последните два епизода, ами много добре. Мисля си, че след известно време има вероятност да продадат сериала в съседните страни.

Неубедителен ми беше Зоран този път. За изчезването на Димитър уж много малко хора знаеха, а Зоран е бил с два хода напред. Един вид разбрал е за изчезването, откупил го е по някакъв начин и сега ще изнудва Вяра. Може би по-нататък ще дадат повече детайли. "Доказателството", че е жив Димитър изобщо не ми беше доказателство и се учудвам как Вяра клъвна, явно в момент на отчаяние. Защото те може да са намерили снимка в джоба му, но какво от това? Прави ли това Димитър жив? Той може и мъртъв да е със снимка в джоба...

Историята с манастира ми е много увлекателна. Вероятно за търговия с органи ще става дума, щом намериха толкова медицински инвентар. Чудя се дали и на Сия не са взели някой орган и затова да зачезна, без да дадат тялото, но е нереалистично. След огнестрелна рана едва ли може нещо да се вземе. Любопитно ще е дали доктора е замесен.

Много ме трогна сцената, когато Коко и дядо му със системата вървяха накъдето им видят очите по пътя и докторът ги прибра. Също и много силно впечатление в предните епизоди ми направи сцената, когато дядото отиде пред спешното с колата и докторите веднага му се притекоха на помощ. Тъжно, но уви, в реалността никога не би се случило и ме накара да се замисля докъде сме стихнали като общество. Имаше случай, реален преди години, в която жена беше паднала на тротоара пред болницата и оттам бяха казали на хората да се обадят на 112 и никой не беше излязъл да я погледне. И още не един и два такива случаи е имало, но това е друга тема. Хубаво беше все пак да видим как би могло да бъде пък макар и на кино само.

# 368
  • Велико Търново
Също и много силно впечатление в предните епизоди ми направи сцената, когато дядото отиде пред спешното с колата и докторите веднага му се притекоха на помощ. Тъжно, но уви, в реалността никога не би се случило и ме накара да се замисля докъде сме стихнали като общество.
Точно това ми мина през ума, докато гледахме. Даже и примерите, които си цитирала. Които са напълно необясними за мен.

Дали е жив Димитър и аз мисля, че е доста съмнително. Интересно откъде Зоран въобще е разбрал, че има подобно нещо. Да не би да има връзка с похитителите? Rolling Eyes

"Барокамерата" (така си ги нарекох, за себе си), в която Петър намери годежния пръстен на Сия, първият фургон ли беше или беше втори такъв? Че на мен ми се стори по-различен и на различно място. Т.е. като нищо Зоран може да си ги е разположил из цялата околност там.

Там, където Боряна заведе Лазар и Нектарий, беше зловещо. Като място за инквизиции изглеждаше.

# 369
Аз ли нещо не догледах, обаче си мисля, че Сия е жива и ще се появи по-натам, пък Митко не е и Зоран лъже Вяра.
Пък и като гледам постера за сериала излиза, че Сия е главна роля, а Митко никакъв го няма.

# 370
  • София
Доктора не каза ли, че белега на Боряна е от секцио?
Наистина е много лошо озвучаването.

# 371
Виктор Стоянов( Стоян и Виктор Simple Smile) ми потвърди за музиката.

# 372
Актьорът Христо Петков/Лазар беше при МонДьо. Много повърхностен и своенравен ми се строи. Че и се гордее с това.
Знаел, че брадата му във филма не е по канона, даже Видинският митрополит му го казал след като гледал 1 епизод, но той не искал да му слагат екстеншъни и да изглежда като някой Дядо Мраз. Същото било и със слънчевите очила. Той ги предложил, те (хората от екипа) му казали, че това не е по канона, но той възразил, че те го били сложили на тая пейка да го пече слънце и не виждал проблем да е с очила.
Според него, важно било хората да виждат човешкото лице на героя, а не изцяло той да е изграден достоверно, защото така биело на тенекия...
Много беше горд колко пъти са му разбили сърцето и че той също много пъти бил разбивал чуждите сърца, и не си били длъжници ....

# 373
Актьор, който изигра и продължава да играе роли на тегави, откачени  типове, направо психопати, едва ли може да е мило кротко агънце в реалния живот. Кефи ме Христо Петков, не ми е комерсиален.

# 374
Мен пък наскоро спря да ме кефи. Може да е интересен като актьор, но май е кофти като човек. Много си е повервàл...

Общи условия

Активация на акаунт