С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Може би пък Сано да има и други ангажименти, но реално колко епизода остават?? Вчера в Instagram story Луиза беше на закуска с мъжа си на мястото където снимат.

# 616
Holly21, и да свърши филма ли Grinning

Е не, един вpаг по-малко…….Simple Smile

# 617
Ако е умрял Петър защо изобщо го сложиха във филма? За мъченик?
Мисля, че е жив и ще отмъщава. Сега Нектарий като се появи, ще се сдружат. Отец Лазар и неговите изповеди на са за слушане, според мен.
Не разбирам за сега Мринова наистина ли се влюби в Сома, или го играе на такава. Ако е истинска любов, Сома ще се очовечи по някое време.

# 618
Аз си мисля че Мики?? ли се казва ще използва Сома за нещо, но не знам какво. На първо четене може с намирането на Боряна, но едва ли..

# 619
1.Коя пък е тая Румяна..
2. Сано мисля, че ще го оживят.
3. Това брадатото полицаите мисля, че е от лошите. Примамват Невена да и видят сметката?

# 620
Румяна е жената на Коста.

# 621
Румяна би трябвало да е майката на Борис и Вяра.

# 622
Даниела е удавила Румяна! Rolling Eyes

# 623
  • Другата България
Петър умря ли? Че ще гледам утре?

# 624
Даниела е удавила Румяна! Rolling Eyes

И аз с това усещане останах, но някъде спомена ли се от колко време е починала Румяна. Пък на колко е да е била Даниела , за да я убие??

# 625
  • Cyprus, Пловдив
Ей, опасна работа е тази полицайка-тежи има-няма 40кг, ама този мъжага го качи и свали от колата, а тя като се напи-двете отчета едва я вдигнаха Joy

# 626
Сега изгледах сериала - очаквам Петър да е тежкоранен, но жив, да се оправи бързо и да почне да избива наред всички мафиоти.

Засега най-интересната нишка ми е тази с Даниела, Коста и Коко.

# 627
Ще ми интересно как Борис ще се държи около Даниела след тази целувка.. Чудя се защо тя го направи?

Иначе очаквам  Коко бързо да разгадае загадката. Grinning

# 628
Изгледах двата епизода и не знам какво да кажа. Вяра е най-нормална и запазва самообладание без да изпада в делириуми, въпреки всичко, което й се случва.

Борис какво го прихвана, много зле, накрая ще разкара Петя бързо, въпреки че тя е много влюбена. А тя уж черноработничка пък с акции, които оказва се не стрували малко, мхм...Пропуснала съм преди свадата Петя изобщо някога призна ли на Борис за бебето, че го спомена в спора?

Тия бременни девойки ги отвърза Сано-то и те тръгнаха на разходка из склада вместо да тичат нещо...

Невена, лошото момиче. Много комична сцена с нападателя, тя тежи колкото комар обяче иначе му раздава тукати с голи ръце и се опитва някакви мъчения да прилага. Накрая като й каза, че е в Румъния, вместо да продължи да го разпитва, финален тукат. Много холивудски филми са гледали сценаристите, също и в сцените, в които Петър застреля доктора и Сомът Петър. Стреляло им се е явно на хората, много зле изиграни иначе.

Христо Петков хич не му се отдава да се вживее в ролята на отче. Ролята ли му е такава ама пак супер нереалистичен. Избухлив го даваха, в погледа му се чете някаква дяволитост и сарказъм,а не смирение или нещо поне малко присъщо там на Божите служители.

Даниела, без думи. Много лоша игра в този епизод. Сцената с Борис защо, за какво? При майка й, на полето....Зле. Иначе има някаква налудничавост у нея явно наследство от майка й, това поне успява да го предаде.

# 629
  • Велико Търново
Видяхте ли небето в началото и края на сцената с Мики и Горанов, която влизаше в графа "романтика", ако не бяха "служебните" разговор и СМС на Сома?

То вярно, че може да има едно облаче във форма на сърце, ама чак пък всички... И то в два съвсем еднакви кадъра, но пък разделени по време - много изкуствено беше.

Общи условия

Активация на акаунт