С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Май Дани е и двете неща 50/50 Grinning. Ще ми е интересно дали ще използва Борис за нейните лични услуги.

# 676
Сийка е жива. Нейната свещичка все някой странично я духаше.

# 677
Стана ясно, че заключената стая е била на  жената на Коста.Борис каза на племеника си, че никога няма да отвори, за да разгледа малкия.Сега въпросът е защо се оставя храна пред стаята?Дали Коста е жив и живее там?Пропуснала съм и как Даниела се сдоби с касетата с гласа на Коста.

# 678
Бутна някакви фигурки на бюрото и се отвори тайник с касетката вътре. След каъо се оставя храна пред вратата, то очевидно Борис трябва да знае кой е вътре, иначе кой ще нареди да се носи храна?

# 679
Не разбрах майката на Даниела защо се е страхувала от Коста.Дали защото е убила жена му или по друга причина...

# 680
  • Велико Търново
7-ми май или нещо такова.
Само 7-мо число, месецът не е ясен.

Ох... още ми е пред очите майката на Даниела - как ѝ се зарадва милата, а то какво... прегръдка-убиец.

# 681
Ми май съм си го добавила аз явно. Simple Smile

# 682
Някой може ли да пресече всички сюжетни линии / така мисля, че трябва да се случва в един сериал/ , защото до сега всички само гадаем, предполагаме…..А трябваше отдавна да се случи или да се каже нещо във филма, което да ни “подскаже” идеята му.
Ето пробвам
Коста е баща на Варя и Борис. Той е собственик на винарна. Борис живее там и наследява всичко заедно с Вяра.
Вяра е майка на Коко и жена на тираджия , който е в неизвестност. Баща му е Христо те всички живеят в рибарско селище.
Вяра работи с Петя на Корабно пристанище.
Даниела е или любовница или незаконна дъщеря на Коста и е асдвокат по завещанието му.
Петър е бивш военен и брат на Лазар - отец от манастира. Щеше да се жени за Сия.
Дроба - брат на Микаела / готвач във винарната/ убива Сия заради тяхното минало. Той иска да взема винарната и пристанището от Вяра, Борис и Петя. Държи мъжа на Вяра като заложник за това.
Лазар и Нектарий намериха полу мъртво момиче. Помогнаха му с помоща на доктор някакъв. По късно стана ясно, че тя е била част от история с трафик на бебета и жени свъразна с местен мафиот- Сома.
Сома има връзка с Микаела от винарната.
Там главен по производството на вино е Тополски- баща на шефката на полицията. Тя заедно с Лазар, Нектарий и Петър се опитват да разнищят историята около изчезналите момичета. Петър иска и на нея и на Вяра и на всички да помогне… но не успява за сега. В общи линии тва е.
Благодаря, да, всичко това го видяхме. Това са фактите.  Но не разбирам какво е общото между тях. Това , до сега, изглежда като няколко отделни истории сами по себе си.
    И какво , всъщност, иска сърбинът от Петър?

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:38 от Mariana Chokova 681966

# 683
  • Велико Търново
Е как какво е общото? Бонония, разбира се. Тя е пресечната точка.

# 684
Някой може ли да пресече всички сюжетни линии / така мисля, че трябва да се случва в един сериал/ , защото до сега всички само гадаем, предполагаме…..А трябваше отдавна да се случи или да се каже нещо във филма, което да ни “подскаже” идеята му.
Ето пробвам
Коста е баща на Варя и Борис. Той е собственик на винарна. Борис живее там и наследява всичко заедно с Вяра.
Вяра е майка на Коко и жена на тираджия , който е в неизвестност. Баща му е Христо те всички живеят в рибарско селище.
Даниела е или любовница или незаконна дъщеря на Коста и е асдвокат по завещанието му.
Петър е бивш военен и брат на Лазар - отец от манастира. Щеше да се жени за Сия.
Дроба - брат на Микаела / готвач във винарната/ убива Сия заради тяхното минало. Той иска да взема винарната и пристанището от Вяра, Борис и Петя. Държи мъжа на Вяра като заложник за това.
Лазар и Нектарий намериха полу мъртво момиче. Помогнаха му с помоща на доктор някакъв. По късно стана ясно, че тя е била част от история с трафик на бебета и жени свъразна с местен мафиот- Сома.
Там главен по производството на вино е Тополски- баща на шефката на полицията. Тя заедно с Лазар, Нектарий и Петър се опитват да разнищят историята около изчезналите момичета. Петър иска и на нея и на Вяра и на всички да помогне… но не успява за сега. В общи линии тва е.
Благодаря, да, всичко това го видяхме. Това са фактите.  Но не разбирам какво е общото между тях. Това , до сега, изглежда като няколко отделни истории сами по себе си.
Не знам дали сме го “видяли”, защото тук постоянно чета мрънкане за този и за онзи и неразбрали елементарни неща от току щоминала серия. Аз се отказвам да “обсъждам” , защото админа постоянно трие коментарите ми… как така какво е общото… забрави… и да пиша… няма смисъл.

# 685
Ето пробвам
Не знам дали сме го “видяли”, защото тук постоянно чета мрънкане за този и за онзи и неразбрали елементарни неща от току щоминала серия. Аз се отказвам да “обсъждам” , защото админа постоянно трие коментарите ми… как така какво е общото… забрави… и да пиша… няма смисъл.
Например продажбата на бебета и Бонония?!?

Петър и Бонония / само Вяра?!?/
Не мрънкам, просто търся логиката.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 10:36 от Mariana Chokova 681966

# 686
  • с трима мъже :)
... Аз се отказвам да “обсъждам” , защото админа постоянно трие коментарите ми… .

Бояна, пиши си. Защото е вярно това, че много хора още не осмисляме този фирм. ПРава си. Пиши си, не се притеснявай. Много хора (като мен) основно четат в темата. То какво да пиша? Не зная. АЗ само въпроси задавам.

Вероятно си пуснала коментарите си един след друг и затова админа ти ги е изтрил. Ако последния коментар е бил твой, просто го допълни.

Иначе ... пак въпрос Simple Smile . Снощи като гледахме филма и ММ ме попита: добре де, нали на Вяра майка и е в старчески дом. Сега и на тази ли майката е в старчески дом? Да не би да са една и съща жена?

И аз му казах, че не пречи и на двете героини майките да са в старчески дом. Дали бъркам нещо?

# 687
  • София
Майката на Вяра е починала.

# 688
Майката на Вяра е починала.

Да де, най-вероятно от удавяне. Насилствено.

# 689
Нали майката на Вяра е тази Румяна, жената на Коста, която е удавена? Леле, все едно не съм гледала до сега, като коментирате така и съвсем се омотавам кой кой е.

Общи условия

Активация на акаунт