Пъзели 45: "Ку-ку и приятели"

• 26 823
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Пускай го от озон, че моите заминаха;) Май се беше изчерпал по едно време.

# 511
  • Варна
Да, беше изчерпан. Аз имам смътен спомен, че го ангажирах от някой тук в темата, но честно, не помня кой. Да се познае и да ме светне Simple Smile

# 512
Hot Summer ме подсети, че и аз имам няколко пъзела, жадуващи ново редене  Simple Smile
Скрит текст:
Равенсбургер, 1000 части, с огледално изображение - 12 лв

Скрит текст:
Шмидт, 1000 части, от серията със скрити обекти - 10 лв

На снимката сякаш не си личи, но има забележки в долната дясна част, където е лампата. Мисля, че е било заливано с нещо и после подсушаван, защото има забелено по ръба на няколко крайни парчета и по едно вътрешно.

Скрит текст:
Касторланд, 600 части, панорамен. Не е труден, нищо че е картина на Ян Матейко - 8 лв

Скрит текст:
Мастър, 1000 части - 10 лв

# 513
  • София
Предавам се - не мога да наредя  Северното сияние. Личи си, че е много красив пъзел, но не ми е по силите. Направо се чувствам виновна, че пуснах амебите с Айфелова кула, да се мъчите с тях.
За Сиянието е записана само Флорида, но тя е заета до 6-и септември, така че задържам пъзела в мен. Ако междувременно някой го иска, да ми пише ( или ако emjay иска да ѝ го върна на нея).
Скрит текст:
До тук го докарах

Капакът на кутията пътува в този вид. Беше залепен с тънко тиксо, сложих по-широко, защото първото се беше разлепило.

# 514
Дами, правя разчистване вкъщи и попаднах на този пъзел, който м/у другото ни беше сред първите с мм, купен за 1лв. от секънд хенд м-н.

Спомням си, че бяха в найлонови торбички, купуваш и нито знаеш какво ще излезе, нито колко парчета липсват. Своеобразни мистериозни торбички 😄
Не знам откакъв зор обаче сме го залепили за този фазер, а сега искам да го отлепя. Знаете ли някакъв трик или да човъркам идиотската и това е.

# 515
Капакът на кутията пътува в този вид. Беше залепен с тънко тиксо, сложих по-широко, защото първото се беше разлепило.

Да, така си е капакът му. За съжаление го бях забравила без надзор, докато редих пъзелът и котаракът ми си е решил, че е добра идея да се набута да спи в кутията. Ама котаракът е по-голям от кутият Astonished Резултатът е спраскване по шевовете Scream Innocent

# 516
Да, беше изчерпан. Аз имам смътен спомен, че го ангажирах от някой тук в темата, но честно, не помня кой. Да се познае и да ме светне Simple Smile
От мен, но аз го чакам от Mimi_Demi

# 517
  • гр.София
От толкова пътуващи пъзели не ми остава време да редя моите. Най-тържествено обещавам, че след като наредя Винарната започвам този с къщата и фара (ако не дойде някой друг пътуващ Joy)

# 518
  • Свищов
Един въпрос към дамите с килимче за пъзели - перете ли го, пере ли се изобщо и как?

# 519
  • София, България
Качили са нови Гибсъни...

# 520
Ох, най-сетне…но пак ще чакам кобълите Joy Ще рече човек, че съм някакъв заклет фен на марката, ама голямо чакане му ударих Joy

Подложката я пера в пералнята, да, нищо особено не правя. Сега в сушилнята май не я вкарах. В общи линии се отказах от прането, тя се цапа само от праха на пъзела, но реших просто да не обръщам внимание на това Joy

# 521
  • Свищов
Да, така е., ама ми се иска да я освежа. Ама докато се наканим почнахме нов пъзел. Нищо, че няма да ни има 2-3 дни, до утре следобед да уплътним Simple Smile
Редим този https://www.ozone.bg/product/pazel-clementoni-ot-1000-chasti-nostalgia/

# 522
  • София
Кремче, този ми е в любими. Мъъъничко да го намалят и ще захапя кукичката да си го купя Joy

# 523
  • Варна
Ще погледна новите Гибсъни от любопитство, но съм отписала марката.

# 524
  • Свищов
Кремче, този ми е в любими. Мъъъничко да го намалят и ще захапя кукичката да си го купя Joy
Беше намален миналия месец. Мъжът ми си го избра, а ние наистина с носталгия разглеждахме какво има и обяснявахме на детето кое какво е. Все пак сме деца на 90-те и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт