Лежащи мами - 49

• 69 774
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 945
Изчерпан е навсякъде, няма зареждане от вносителя. Ако някъде се намери, ще са разни изостанали бройки.

# 946
Момичета, някоя от вас, на която са й вливали Кормагнезин да е имала след това силно парене при уриниране? От вчера съм в болница пак и вече изтекоха 3 банки Кормагнезин и предималко като отидох да пишкам, направо пожар, та се чудех маже ли от него де при по-чувствителна лигавица?

# 947
Момичета, някоя от вас, на която са й вливали Кормагнезин да е имала след това силно парене при уриниране? От вчера съм в болница пак и вече изтекоха 3 банки Кормагнезин и предималко като отидох да пишкам, направо пожар, та се чудех маже ли от него де при по-чувствителна лигавица?

На мен ми вливаха 5 банки, но не съм имала подобни неразположения при уриниране. Може да помолиш да те вземат една микробиология или да пуснеш стерилна урина за всеки случай ?

# 948
На мен ми се е случвало, но си беше цистит и пиех уринал червената боровинка и чай по 1 л на ден ( мента, липа, лайка, мащерка)

# 949
Ами те ми взеха МБИ при приема. Чакаме резултати. Урина също. Сега отшумя след повече пиене на вода. Благодаря!

# 950
Здравейте мамчета, идвам от преглед.
След нонстоп лежане 1 седмица, пустата шийка пак се е скъсила! От 22-3, за 10дни е 21,63 и съм на 3-дневен курс с Дексаметазон за всеки случай, в домашни условия.
Доки каза да си взема колан за тежестта, споменах й, че след като ставам и от многото залежаване имам усещането, че ще го изсипя.
В 32+3 съм, здрави нерви ме чакат пак.
Ще се видим с нея отново на 23.01, вече и за тонове.
Кураж на всички мами, много е трудно ❤

# 951
Аз износих близнаци с шийка 20 мм последно мерена в 28-29-та седмица.
Родих ги в 37 и 6 дни планувано секцио. Можех да откарам още няколко дни с падналата ми тапа.
Буквално мислех, че и чорапа да си събуя ще изпадне бебе.
Имайте малко повече доверие на организмите и децата си. Човешката природа е чудо.
Трудното започва след като се родят, наистина бременността ми се струва песен вече.

# 952
Благодаря много за думите, олекна ми наистина!
Да, трудното е после, гледам и едно 15-месечно и наистина болежките бързо се забравят. 😀

Аз износих близнаци с шийка 20 мм последно мерена в 28-29-та седмица.
Родих ги в 37 и 6 дни планувано секцио. Можех да откарам още няколко дни с падналата ми тапа.
Буквално мислех, че и чорапа да си събуя ще изпадне бебе.
Имайте малко повече доверие на организмите и децата си. Човешката природа е чудо.
Трудното започва след като се родят, наистина бременността ми се струва песен вече.

# 953
Всичко е Божа работа, от теб се иска вяра само ❤
Аз износих близнаци държащи с накрая само на серклажа, при всяко ставане аи мислих,че някой ще падне отдолу.

# 954
Здравейте мамчета, идвам от преглед.
След нонстоп лежане 1 седмица, пустата шийка пак се е скъсила! От 22-3, за 10дни е 21,63 и съм на 3-дневен курс с Дексаметазон за всеки случай, в домашни условия.
Доки каза да си взема колан за тежестта, споменах й, че след като ставам и от многото залежаване имам усещането, че ще го изсипя.
В 32+3 съм, здрави нерви ме чакат пак.
Ще се видим с нея отново на 23.01, вече и за тонове.
Кураж на всички мами, много е трудно ❤
Стискам ти палци!!
Аз изкарах не малка част от последните седмици с 15мм, че и по-малко на моменти. Ти си в добра седмица вече, правиш Дексаметазон, още малко лежане и всичко ще се нареди.

# 955
Здравейте , не знам дали съм
точно лежаща още. Малко съм объркана честно казано 😀 В 28+2 съм , висока плацента, шийка 31-33мм (премерена в рамките на седмица два пъти и на ЖК и 3 фетална), но поради това че много започнах да се оплаквам от стягания в корема ми казаха да лежа повече :/ Пих до скоро Магнерот 3х2 , но от него така мимсе раздразни корема, че не можех нищо да хапна нормално и да не последва болка с диария. Пък и да ви кажа ствганията си продължаваха въпреки дозата. Сега го намалих на 3х1 и мисля, че разразнението ми се пооправи. Въпросът е, че не знам при мен почивката в къщи колко ще помогне, защото много ме бута психически и от там пак си имам стягания и в пълен покой. Ако съм напред назад не го мисля, разсейвам се и нещата са по-добре. Но пък сега не смея да не слушам препоръката и се чудя какво да правя 😶 Не разбирам и защо след като шийката е ок въпреки стяганията трябва да се ограничавам . Имате ли някакви съвети или някоя да е била в подобна ситуация и как са се развили нещата ?

# 956
Ако са ви посъветвали да лежите и имате контракции, то по-добре слушайте и изпълнявайте Simple Smile

Шийката може да не мръдне, а може и да се скъси за отрицателно време - Божа работа е , но от нас зависи да се опазим до безопасна седмица.
С лежането се свиква, в началото е рязка промяна на ежедневието и това допринася са по-големия дискомфорт, но в крайна сметка знаеш защо го правиш и резултатът си струва, тук може би 90% лежим, и това ще мине Simple Smile

Здравейте , не знам дали съм
точно лежаща още. Малко съм объркана честно казано 😀 В 28+2 съм , висока плацента, шийка 31-33мм (премерена в рамките на седмица два пъти и на ЖК и 3 фетална), но поради това че много започнах да се оплаквам от стягания в корема ми казаха да лежа повече :/ Пих до скоро Магнерот 3х2 , но от него така мимсе раздразни корема, че не можех нищо да хапна нормално и да не последва болка с диария. Пък и да ви кажа ствганията си продължаваха въпреки дозата. Сега го намалих на 3х1 и мисля, че разразнението ми се пооправи. Въпросът е, че не знам при мен почивката в къщи колко ще помогне, защото много ме бута психически и от там пак си имам стягания и в пълен покой. Ако съм напред назад не го мисля, разсейвам се и нещата са по-добре. Но пък сега не смея да не слушам препоръката и се чудя какво да правя 😶 Не разбирам и защо след като шийката е ок въпреки стяганията трябва да се ограничавам . Имате ли някакви съвети или някоя да е била в подобна ситуация и как са се развили нещата ?

# 957
Отдавна ви чета и пожелавам на всички доносени и пуфкави бебчета! Бях на лек режим от 7 месец заради шийка от 3.5 см, която в 32 г.с се скъси на 2.15 и днес на прегледа в 33 г.с+6 дни е 1.5 см, при което почнахме кортикостероидна терапия за 2 дни. Надявам се да изкарам поне до 36 г.с и да си отдъхна, че притеснението е голямо.

# 958
Отдавна ви чета и пожелавам на всички доносени и пуфкави бебчета! Бях на лек режим от 7 месец заради шийка от 3.5 см, която в 32 г.с се скъси на 2.15 и днес на прегледа в 33 г.с+6 дни е 1.5 см, при което почнахме кортикостероидна терапия за 2 дни. Надявам се да изкарам поне до 36 г.с и да си отдъхна, че притеснението е голямо.

Здравейте, при дължина на шийката от 35мм ви сложиха на режим с повече лежане и въпреки това се скъси , така ли? И  имахте ли през това време стягания на корема или вълреки лежането и липсата на стягания тя пак се скъси толкова ?

# 959
Забравих да кажа, че аз си имам история с първата бременност, която имах скъсяване още през 22 г.с. И сега бях на лек режим -тоест  лежане, полуседнало положение и подобни. До 32 г.с всичко беше нормално, след установяването на скъсяването съм в леглови режим със ставане да хапна и тоалет. Обаче днес се установи,че продължава да се скъсява и въпреки това АГ каза, че може и с разкритие да изкарам доста и да съм положителна вече сме в добри седмици за оцеляване. А относно стяганията аз си имам от 5 месец, както и менструални болки от време на време. Но на прегледите матката уж винаги е спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт