🌷Истанбул🌷 [тема 59]

• 48 831
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Ох, как ви се радвам.. Хахаха, аз като чуя думите,, заминавам,, пътувам,, и,, тръгнахме,, пощурявам😊😃чак пеперуди в стомаха имам🤣🤣

# 541
  • Варна и...духом на Босфора
Вичето-vici ,Лек полет,
Да не би случайно Доктор Картър да е в самолета от Чикаго 😂
Да минава всичко по протокол и бързина 🍀

Пепелче, нали!
Всичко минава,и крака,и глава😂

Весело изкарване и целувки на любимия Истанбул!❤️💜❤️

# 542
Да не се хваля преди кацане, но всичко им е екстра на Turkish Airline. Много вкусна храна, много любезни и симпатични млади хора стюардеси и стюарди. Не са се спирали 5 часа до сега. Да носят, да приготвят, да чистят, да сервират, да отсервирват. Страхотни. Слабички, финни девойките.

Хайде един ранен Истанбул в 5:30 сутринта 🥰

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 05:56 от vici75

# 543
  • София
Истанбул никога не спи!
Приятно прекарване на всички от форума,които са в Истанбул!
И разказвайте- ние чакаме.

# 544
Хайде да ви, събудя с мюезина, докато съм на wifi.
Леко прекали този път, но ще му простя. 😂

Пожелайте ми ден без дъжд. ☔

# 545
Хубав ден,Пепелче и Вичето😃- ,Vici 75.!
💜❤️❤️❤️❤️Vici75- директен ли ви е полета
Чикаго/Истанбул,или с прекачване в DE?
Да няма дъжд!
Иншаллах!

Фуете-😃 или Фют галиба😃- ,,,Bee Beauty " e моята козметика,и също съм вземала детска ,обаче забравих марката🙄
Ето на тая снимка,вдясно от пешеходната😃,около 80-  крачки и ми беше хотела

От групата на фб е Фотото.

Автомата за Истанбул кард с котаранче❤️
Снимка на Зарко

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 10:12 от redemi

# 546
  • Sofia
Дни без дъжд и със свеж босфорски въздух желая на двете дами!
Nature Sunny Heart Coffee
И чакаме репортажите Wink

# 547
  • Бургас / UK
стаята веднага цъфна в букинг на по-висока цена.
 Беше, че само с 5 лв на човек на ден, но явно това ни очаква вече - инфлацията в действие...
 😂
ИСТАНБУЛКАРТ може да се купи/зареди от всички будки за вестници/цигари.
Това вече НЕ Е така!!! Едно време се купуваха и зареждаха там. Сега, евентуално само продават и то на по-висока цена от автоматите .
Привет и от мен от слънчав Окурджалар 😊🤩☀ Намира се между Анталия и Алания. Термометъра показва 34 градуса и всичко е уникално при комшиите 🥳

# 548
  • Бургас
Да споделя и аз имам направена резервация в Booking и днес получавам че от хотела казват че картата ми е невалидна е няма как да не  е работя във въпросната банка.Резервацията е с плащане на място.Направо им го написах на въпросния хотел .Сега просто ги изчаквам хотела хич не е евтин.Някой беше споделил същото наскоро.Имам време да реагирам евентуално ако решат да ме прецакат резервацията е от 19 октомври.

# 549
  • Germany
И аз получих такова съобщение от Booking няколко дни преди тръгването, но актуализирах картата в приложението, въпреки че пак дадох абсолютно същите данни, и нямаше проблем. По-интересното стана после. Пристигнахме рано сутринта в хотела, нямаше още свободна стая толкова рано, затова си оставихме багажа, и ни казаха да дойдем след 14.00 за настаняване. Ние спокойни се мотаем насам-натам, отиваме към 16.00 и се оказа, че стаята ни е продадена. Предложиха ни да изпием един чай и да не се притесняваме, и ни настаниха в двуспален апартамент, на цената на двойна стая, та спечелихме, без да искаме. Наистина е голямо тото с тези хотели и доста напрягащо. Хотелът е с чудесен рейтинг навсякъде, но явно никой не е застрахован от фалове.

# 550
От както родих момчета нямам време да ви чета.
Днес по БТВ  в преди обед около 11.20ч даваха за Истанбул.  Казвам за такива като мен които го гледат на "картинка".
Дано да сме живи и здрави и догодина да ги заведем в любимият град да видят къде са ходили мама и тате за тях 😚😚😚

# 551
  • Бургас
Надявам се да нямаме проблеми с хотела защото пътуваме с детето нашият хотел който е на същата улица на която запазих въпросния хотел е зает много държах да е в този район защото има къде да се паркира ,а и мястото е добро като локация.Ще ни е второ за годината посещение досега не сме имали такива проблеми с кредитна карта и резервации.

# 552
# 553
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Чефи, зле ти е виждаме, жалим те много! ❤️🤗

Брезичке, хубави новини носиш. Между другото, картата за релсовия транспорт се актуализира ежедневно, така че довършената линия до Сабиха е отразена. Но ние все още си чакаме Т5 до Еминьоню.

Това с хотелите е ужасно, но никой никъде не е застрахован след пандемията, за съжаление. Хем цените скочиха, хем качеството падна, хем навсякъде е пълно.

Утре 6 октомври от 17:00 откриват обновения площад Беязид. Пепелчето да ходи и да докладва после 😋

# 554
Джой Джой❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Колко момчета роди джанъм!?
Наведнъж ли😃
Дай тука нишан немедленно!😉😉😻😻😻
Тука лелите и какичките,и чичото/Роже❤️/ ще ги орисаме,тъй де амчи как!
Тоест, зачатието е станало на СтамбулскитИ сокаци..Ама да не е в Саръйер😘
Тука бързо напиши- колко момчета и сичкУ подробно😃

Много беше разкопано къде Беязид,аз викам нещо по Университета правят,ама то виж за ново било...
Малейй как махахме на тоз площад преди 10/ Боже- десет години/🤪😲,спомняте ли си,с плаката....Ех,че хубави спомени....
На 12 октомври 2012 г.

Жалим я Чефулинка и Антон бей,щото ума им го няма,ума и дума нямат....🤪

Абе Вичето - vici 75
Кацнаха ли тез Хамериканци,
Ко стана

Общи условия

Активация на акаунт