Отговори
# 600
Нищо не съм приготвяла. Само нещо ще купим в понеделник или вторник за 15.09. За 16.09. ще го измисля, но спасението са дънките. Анцузи има, не са нови, но ще кара с тях по физическо. По-скоро се чудя какво ще облича по принцип.
И раницата е проблем, защото, както писах, е запазена, но нежелана.
И тетрадки не съм купувала.
Изобщо тази година трябва да ме изправят пред стената на срама.

# 601
  • София
Vita, все едно си описала моите двамата. Още не сме се прибрали в София и вече имам график за мола.😖. Всичко е набелязано предварително в интернет -и нужни и ненужни дрехи и обувки. Като й кажа, че има достатъчно дънки, веднага ми опонира, че вече не са модерни и никой не носи такива. Винаги се водят преговори. Допълнително редовно ровичка и в моя гардероб. А, предвидила е и фризьор и маникюр за следващите дни.Simple Smile)
Брат й в мол не влиза, освен ако не е по принуда или със заплаха. Оставил е на мен да решавам кое му е малко и от какви дрехи има нужда. Simple Smile До сега не е имало рекламации.
Анцузите не са на почит и при двамата - физическо се играе целогодишно по къси панталонки.
Тетрадките ще останат за след родителската среща, когато и да е тя. Вече се настройвам за предстоящата лудница следващата седмица.🙄

# 602
  • в очите на дъщеря ми
Много моля някоя от вас да ми прати дъщеря  готова за пазар, за да си успокоя нервите. Това дете ще го пусна да ходи като Гаврош на училище. Днес каката летяха от София. Айде да видим нещо от там да си хареса. Нищо, хора, нищо. Премери едно яке на Манго и каза, че я прави дебела. Премери още едно с репликата “Бива, ама не е моето”. Влиза в магазините като журналист и излиза. Скъса ми нервите.
ВеднЪг, ама на секундата си уредена ....с прекрасната...мдаммм
Вие сте късметлийки, ма абЦолЮтни 😂😂😂😂😂 щерка ми и в железарски магазин да влезе, ще си избере нещо....ииии после няма да хареса...мъка, мъкаааа...

# 603
Човек и добре да живее, идва 15 септември. Утре съм на работа. Днес обаче успях да опаковам с фолио учебниците, купихме химикалки и т.н, поръчахме дрехи онлайн. Изпрах целия багаж от морето, изчистих къщата и въобще се боря за медал. С двата крака в битовизмите влязох. Даже и родителска среща имаме насрочена за 14 септември.
Много бързо свърши лятото:(

# 604
Сама успя за един ден?!
Само за чистенето на цялата /??!!/ къща като прочетох, и си изгубих енергията.
Сигурно съм много мързелива. Или стара.
Не жени, а машини. Браво!

# 605
Рени, пращам ти Оги. Ще купи почти всичко, което му предложиш и му става.
Сега получи една камара дрехи от батко си. По-голямата част от блузите почти не са носени, поради знайни и незнайни причини. От дънките в наследство също има някои чисто нови. За тези, които са носени, коментарът му е, че няма нищо против. В резултат гардеробът му прелива от всякъде. На голямата претенция е почти празен, защото няма достатъчно дрехи, които да удовлетворяват н на брой претенции.

# 606
Е ,то "цялата" къща е един апартамнет. Не съм чак такъв герой:)

# 607
  • София
Привет и от нас, дружина! Настройваме се лека-полека за първи учебен ден. Драми с облеклото нямаме - дънки все се намират за набора. Нагоре ще е с училищна блуза-униформа...какво да му мисли толкова. Раницата му е поувехтяла, но каза, че ще си я износи докрай. Изобщо - икономично дете имам.
Бързо ми отлетя ваканцията и на мен. Сега лошо ми става като си помисля за малкия, който ще е петокласник. Там ще е големия зор...И за ранното ставане като си помисля също ми призлява!

# 608
  • Пловдив
Боже, какви деца имате... ами завиждам ви. Моето ходи като прошляк. Нищо не й харесва, нищо не купува, само някакви карирани ризи, които не се обличат, а се връзват на д-то. Черни дълги панталони със странични джобове и спортни сутиени от НМ . Отврат комбинация. като див селянин изглежда. Това пола и рокля не знам какво е. Целогодишно с маратонки-няма лято, няма зима.
Искам момиче, което да харчи пари. Кака й беше същото говедо. Трябваше да сменя бащата.

# 609
А, и моят ходи като прошлвк понякога. Истината е, че изобщо не му пука какво облича - отваря шкафа и вади първото, което хване. Има сигурно 20 блузи с дълъг ръкав и 20 тениски, ама това да погледне и да си избере, не е било. Способен е да отиде с най-хубавите си дрехи на риболов или пикник и с някоя раздърпана блуза на рожден ден. Всичко е на късмет, каквото хване, това е.

# 610
  • София
Мога да дам моята, Ренка... че нещо много ми се качва кръвното от нейните харчове.
Днес с мен и малките нищо не хареса (добре, че брат й и сестра й са по-сговорчиви, та поне за тях намерих дрехи и обувки). Разбрахме се да отиде с братовчедка си привечер в друг мол, там да гледа за дрехи за 15-ти. Прибра се с поредните дънки и бюстие?!?
И к'во правим за 15-ти - ми може и с дънки.
Е за какво беше това търчане? Че и пари измъкна от мен за едно, пък купи друго.

# 611
  • София
Мдаа, колкото по-големи стават децата, толкова по-бързо ми минава ваканцията. Не се чудим кой да ги гледа и на какви лагери да ги записваме (въпреки че беше). Това лято мина ужасно несправедливо бързо.

Аз много обичам 15.09. За мен е празник и винаги много се вълнувам и започвам подготовката от рано. Но тази година и аз съм за стената на срама, не знам какво ми стана. Даже децата преди малко ми се чудеха как и едно нещо няма стопено като задача. Живея с мисълта че нещата сами ще се подредят.

За дрехите - осмокласникът иска да ходи ако може до Коледа с къси панталони. Затова не сме търсили още есенни дрехи.

# 612
Здравейте,  не съм писала отдавна,  но ви чета ежедневно. Това беше най- краткото лято и най- ужасната година за мен.  Просто нямам търпение да свърши.🥴 Днес  отиваме в мола да търсим дънки на набора и след първата проба заяви,  че искал да си ходи, омръзнало му и се бил уморил. 😳  Е, тръгнахме си без да купим нищо. За учебници, РС,  програма има едно голямо нищо! Не пропуснаха обаче на малкия на РС да ни одрусат ( не учителите) с по 150лв за подаръци и други глупости. Оф, оплаках се. 🙄

# 613
  • Майничка
Леле, какво толкова ще подарявате?! Хайде, преко сили, 40-50лв. за помагала, ама подаръци!

# 614
Гаргамела от миналата година има останали 400лв, смятай ...😳  А набора като беше 1 клас и пари за дъска събирахме защото на 15 септември нямаха в стаята  и класната ни помоли. 😂

Общи условия

Активация на акаунт