Отговори
# 585
Скиорче, ясно ми е, че са ментета, но ми залепнаха на очите. Обаче ми изглеждат по-подходящи за лаптоп, отколкото за учебници. Възможно е да греша, затова търся отзиви.

# 586
И аз мислех, че младежът ще пожелае да ходи с друга раница на училище, защото неговата е с един паяк и паяжина.
Скрит текст:

И си мислех, че може да му се струва детска. На него обаче не му пукало. Била му удобна и нямало да я сменя.
В Школо и двамата са още в девети и седми клас, но пък в сайта на училището има актуална информация за учителите. Нямам идея и как ще учат. Принципно училището е само една смяна, защото базата е много голяма, обаче покрай Ковид бяха на две смени. Как ще е сега, си нямам и идея. Каквото такова. Хич не му се почва училище, малка му дойде ваканцията.

# 587
  • София
Някой може ли да пусне линк към тази нова заповед на министъра касаеща родителските срищи, че аз не мога да я открия?

# 588
Моите деца са с Найк раници, карат по 5-6 години, като ги ползват и извън училище. Наборката ползва една "пенсионирана" от брат ѝ раница. Много обича да износва стари негови спортни дрехи - суитчъри, долнища на анцузи. С нея вече сме с еднакъв номер обувки и дрехи и ако нещо мое ѝ харесва (което се случва рядко) и него носи. Иначе доволно си пазарува от любими нейни магазини и е на принципа "колкото повече - по-добре".

# 589
Някой може ли да пусне линк към тази нова заповед на министъра касаеща родителските срищи, че аз не мога да я открия?
https://www.mh.government.bg/bg/normativni-aktove/zapovedi-pravi … itsi-instruktsii/. Заповедта е от 09.09.22.

# 590
На мен онлайн РС много ми харесват, не се губи време в придвижване, а и повече учители могат да се включат.

# 591
Не мога да отворя файла, затова може ли да споделите от кога влиза в сила това за родителските срещи.

# 592
  • София
От 15 септември до 14 октомври

# 593
  • София
Здравейте! Купихте ли вече учебници и коя борса за учебници втора употреба е по - добра (за София става въпрос)

# 594
А аз вчера май изтървах Ирчик, да си жива и здрава, много усмивки и хубави вълнения да имаш.

Аз още не съм погледнала школото, и какво се случва там. И туй ще стане. Преди дни пък събрах малко инфо, вчера се засякохме с майката на нейна съученичка, побъбрихме си, питах я къде ще учи нейната, и тя каза, че са я прехвърлили вече, но няма да е в нашата паралелка. Явно онези деца са се отказали да се местят. Вчера най - после реши да си вземи нови обуща, то не бе мълчанието на агнетата, не бе цупене и сръдня, но за какво, така и не разбрах. То и тя изобщо дали знаеше. Сега си ги харесва, но се чудя защо ги е взела номер по - голям, след като, след месец макс, ще идат в боклука. Едно ако променя към добро, друго почва да разваля.

За раницата, вчера гледахме пак. Последната която беше посочена в линка, я видях подобна. Вътре с много добре разположени джобчета, отвън още един с други термо джобчета, и от двете  страни отвън, дори имаше и непромокаеми. Уж и харесаха, но отказа да си купи, щяла да си помисли, и евентуално по натам. Ако успея да намеря снимка, ще я кача, ако някой пожелае да я види.

# 595
  • Пловдив
Много моля някоя от вас да ми прати дъщеря  готова за пазар, за да си успокоя нервите. Това дете ще го пусна да ходи като Гаврош на училище. Днес каката летяха от София. Айде да видим нещо от там да си хареса. Нищо, хора, нищо. Премери едно яке на Манго и каза, че я прави дебела. Премери още едно с репликата “Бива, ама не е моето”. Влиза в магазините като журналист и излиза. Скъса ми нервите.

# 596
  • Майничка
“Бива, ама не е моето”
Днес го чух около 10 пъти по повод раници и панталони / поли! 🤬

# 597
  • Варна
Много моля някоя от вас да ми прати дъщеря  готова за пазар, за да си успокоя нервите. Това дете ще го пусна да ходи като Гаврош на училище. Днес каката летяха от София. Айде да видим нещо от там да си хареса. Нищо, хора, нищо. Премери едно яке на Манго и каза, че я прави дебела. Премери още едно с репликата “Бива, ама не е моето”. Влиза в магазините като журналист и излиза. Скъса ми нервите.
Ще ти пратя моята.. Simple Smile
Ще купи от всичко по много и пак ще мърмори, че след седмица трябва пак да пазарува..

# 598
Ако пусна щерката в МОЛ-а е като луд с картечница, винаги ще си хареса няколко неща, стигаме до преговори...
Със синът ситуацията е много изнервяща, има странен вкус и няма дрехи и обувки произведени за него, голям спестовник е и гледа и цените, затова си ходи със старите дрехи чак срам да те хване....

# 599

Може ли.аз Simple Smile много съм сговорчива, особено на пазар

Общи условия

Активация на акаунт