Отговори
# 225
Нинко, зявиждам😉
Орландовци се намира оттатък м@йн@та му и ще возя момата докато желае 🤯 или докато вземе книжка след 3г.5м 😱

# 226
Уау, колко много сте писали. Главата не мога да си я намеря, но до така става като се излиза в дълъг отпуск.

Младежът се  е отдал на голям мързел. Всичко друго прави, но не и да чете задължителната литература. Вчера го  видях да чете един от романите за Шерлок Холмс. Преди морето щеше да се отказва от мен, но после му хареса и отново започна да ме обича. С татко му се гмуркаха, ходиха и на водолазно гмуркане, но за съжаление морето беше бурно и нямаше възможност да запишат курс за водолази. От сега получих заявка за коледен подарък - камера за подводно снимане.

renydent, през лятото треньорът на сина ми дава часове сутрин най - късно до 11:00 и следобед след 17:00. Явно жените занимаващи се с тенис на корт имат енергия в излишък. При нас дамата, която държи кортовете, освен като треньор работи и като учител по математика, счетоводител и е собственик на ресторантче.

# 227
  • Mars Hotel

Младежът се  е отдал на голям мързел. Всичко друго прави, но не и да чете задължителната литература. Вчера го  видях да чете един от романите за Шерлок Холмс. Преди морето щеше да се отказва от мен, но после му хареса и отново започна да ме обича. С татко му се гмуркаха, ходиха и на водолазно гмуркане, но за съжаление морето беше бурно и нямаше възможност да запишат курс за водолази. От сега получих заявка за коледен подарък - камера за подводно снимане.

Нелс, къде ходиха на водолазно гмуркане? Моята много, много иска да се гмурка по-професионално, но не знам къде да я заведа.
Скрит текст:
Нашите двамката ще са в един клас, нали не бъркам?

# 228
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз да напомня, че съм започнала да подготвям списъка на децата, кое къде ще учи. До сега са ми писали 27 родителя, а гласувалите са 112. Знам, че много са и по почивки, но да подсетя. Ето как изглежда на този етап.
Предварително се извинявам ако все пак съм сбъркала нещо. Пишете да редактирам.

Нашият списък

Ако желаете да бъдете включени, пишете ЛС на ninanb!
Скрит текст:
* СОФИЯ *

2 АЕГ
cydonia - ИЕ/МАТ/ГЕО
PeTiA ツ - ИЕ/БЕЛ/ИТ

1 СУ "Пенчо Славейков"
Мамзел Нитуш – БЗОО/АЕ/ИЕ

7 СУ "Св. Седмочисленици"
iana28 – АЕ/ИЕ

9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин”
0276 – ФЕ/ИЕ

22 СЕУ "Г.С.Раковски"
Bambi766 – АЕ/ИЕ

56. СУ „Проф. Константин Иречек"
Iva-1977 – Икономическо развитие/АЕ/ИЕ

128 СУ "Алберт Айнщайн"
unforgiven - Икономическо информационно осигуряване

134 СУ "Димчо Дебелянов"
aria_82 - Природни науки

164 ГПИЕ – „Мигел де Сервантес“
Jdodo - ИЕ/ФЕ

НГДЕК
zahir-близнак1 – Хуманитарна паралелка/ИтЕ
zahir-близнак2 – Хуманитарна паралелка/ИтЕ

НПМГ
Светлица – География
ra2 – Химия/Биология
Klaudia81 – Химия/Биология
Mrs Jan – Физика

ПЧМГ
Rouzi – МАТ/Информатика/НЕ

СМГ
ims – МАТ/Информатика/НЕ

СофтУни Светлина
galita – Киберсигурност

ТУЕС
ninanb - Системно програмиране/АЕ

* АСЕНОВГРАД *

СУ „Св. Св. Кирил и Методий“
Тони – СХН/АЕ/НЕ

* БУРГАС *

ПГКПИ
tania007 – Приложно програмиране

* ВАРНА *

3 ПМГ „Акад. Методий Попов“
wiwi – Икономическо развитие

ГПЧЕ "Йоан Екзарх"
shisholia - НЕ/АЕ

СУХНИ „Константин Преславски“
fiona03 - Музика

* ЛОВЕЧ *

ПЕГ „Екзарх Йосиф I“
  krasi78 – АЕ/НЕ

* ПЛОВДИВ *

ЕГ "Пловдив"
renydent – АЕ/НЕ

МГ "Акад. Кирил Попов"
Ханна – Компютърна графика

ФЕГ "Антоан дьо Сент-Екзюпери"
gargamela – ФЕ/АЕ

# 229
  • София
ninanb, писах.

# 230
Светлица, ходиха във водолазен център "Посейдон" в Приморско. Мисля, че подобни курсове предлагаха в Созопол, Бургас и Варна.
Скрит текст:
Не бъркаш, заедно ще бъдат.

# 231
  • Пловдив
nells, кортовете в Пловдив не са много, а едните даже ги затвориха. Не знам защо девойката си беше букнала тоя час, ама според мен няма да повтори. Обикновено се пише или от 11 или от 11,30. А нашата треньорка според мен спи там. Когато и да ида тя е на работа. Но друго не работи-лицензиран треньор е.

# 232
Дами, помагайте.
ЛЛ отказва да напише всички поставени ваксини на детето, тъй като не били поставени от нея. Преди три години ги вписа от някаква тетрадка, сега не знаела. Разпечата някакво листче, на което не са всички.
Прати ме някакви справки да търся в институциите. Само за Ковид намирам.
Звъня и в предходното училище, но там никой не отговаря..

# 233
Дами, помагайте.
ЛЛ отказва да напише всички поставени ваксини на детето, тъй като не били поставени от нея. Преди три години ги вписа от някаква тетрадка, сега не знаела. Разпечата някакво листче, на което не са всички.
Прати ме някакви справки да търся в институциите. Само за Ковид намирам.
Звъня и в предходното училище, но там никой не отговаря..
Отидете в старото училище, за да си вземете старите медицински документи, които сте носили и ще се оправят нещата✌️
В училищата ги пазят при сестрата и ги връщат след искане✌️

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 16:30 от irchick

# 234
  • София
Нямате ли ги вписани в медицинския картон? Ние не сме сменяли ЛЛ, но винаги си нося картона като има да им се слагат ваксини.

Иначе за отчет - нищо интересно при нас. Чета ви, но нямам какво да докладвам.
Честито на Рени за хубавата булка, да са здрави и щастливи и да се обичат!

# 235
Картон не съм носила .. а със старото училище не мога да се свържа нещо.

# 236
  • София
Картоните на децата бяха при личната. Тази пролет, като набоде сина, ми връчи неговия картон. Нямало повече да стои при нея. Взех го. Но за картоните на момичетата - не помня какво стана. Ще питам, когато отида за мерки и теглилки другия месец.

Windekind, на наборката заедно с удостоверението, й бяха връчили и мед картона с всички там листчета към него - разбирай профилкатичните карти.
Може би старото ви училище сега почива или не чуват тел. Освен да отидеш на място. От там би трябвало да можеш да вземеш мед документи и да ги ползваш тях.

# 237
  • Пловдив
Детето има здравно досие. Може да го видите вие чрез Универсален код за достъп (УКД), издаден от НЗОК/РЗОК или с Персонален идентификационен код (ПИК) на Националната агенция за приходите (НАП).  Странно ми е да не знае на детето ваксините, защото как ще провери дали има закъснение или пропусната ваксина. Ама в тая държава всичко става. Друг вариант е ако сте носили в старото училище документ с ваксините ,да го вземете от там. Но кой ви е издал този документ, нали пак тя. Или ЛЛ е сменен януари/юли?

# 238
Дами, помагайте.
ЛЛ отказва да напише всички поставени ваксини на детето, тъй като не били поставени от нея. Преди три години ги вписа от някаква тетрадка, сега не знаела.

Нашият педиатър се пенсионира преди години и сестрата много настойчиво ни даде да снимаме данните за имунизациите от едни големи книги (техните бяха едни много широки, с твърди корици). Дано ги има някъде електронно, че много странно така с хартиите. Новият педиатър е в същото ДКЦ, но тепърва ще ходя за медицински удостоверения. Ако са слагани в България предишните ваксини, сигурно пазят някакви документи при тях?

# 239
Новата лична на детето ги преписа нашите от синята книжка. Старата съвестно ги беше нанасяла там. С тези хартии, бележки, картони и т.н. винаги ме изкарват от равновесие. На моето дете не са нанесени всички ваксини в електронното здравно досие. И там проверявах. Може би трябва да помоля новата да ги нанесе. Оф.
Приятна почивка на почиващите.
Изтървах ви, но имам много работа.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 17:36 от *PipiLota*

Общи условия

Активация на акаунт