МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 240
  • 613
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не е само моливът - като се сложи се размазва в гъста къса четка, после се минава с прахообразни сенки - те и запечатват и опушват леко.
Разбирам, че не е само моливът. Сенки и четки имам.
Молбата ми беше за препоръка на хубав мек молив.

# 136
MaryLand
Скрит текст:

# 137
Момичета, не знам дали въпросът ми е за тук, но не намирам по-подходяща тема 🤷
Моля, да ми препоръчате хубав околоочен крем за 30+ , финни линии и бръчки и тъмни кръгове. В Дъглас имат добри намаления и се чудя между околоочния на Диор и този на Clarins. Може ли да споделите мнение за тези двата или за друг подобен? Предварително благодаря 🤗

# 138
Аз използвам на Clarins околоочната маска и крем против бръчки и съм супер доволна.
И на Диор са хубави.

# 139
Densi, коя е маската?
Да се възползвам от намалението в Дъглас 🙂

# 140
Ето я
https://douglas.bg/clarins-total-eye-hydrate-63000
Тя е хидратираща и я ползвам през деня. Супер икономична.

# 141
Аз съм много доволна от околоочния на Сефора и този на Innisfree със зелен чай, все още не съм намерила такъв, който да намали тъмните ми кръгове. Тези, които препоръчах хидратират много добре и коректорът не се събира.

# 142
Преди време използвах един крем за тъмни кръгове на Lierac и сякаш имаше някаква разлика. Беше отдавна и не си спомням.

# 143
Моля да ми препоръчате фдт със средна покривност. Искам да прикрия червени белези от акне и същевременно продукта да е подходящ за хора с акне. Некомедонен, с Комбинирана кожа съм.
Попринцип ползвам double wear, но ми е тежък за ежедневен грим. Търся естествен вид Simple Smile
Загледала съм it cc cream, erre due мат, Clinique anti blemish

# 144
Аз също съм с комбинирана кожа и съммного доволна от този на Too Faced-Born this way (няма масла, нито парфюм). Другият ми нов любимец е на MUFE-Ultra hd undetectable (с надграждащо покритие).

# 145
Моля да ми препоръчате фдт със средна покривност. Некомедонен, с Комбинирана кожа съм.
Попринцип ползвам double wear, но ми е тежък за ежедневен грим. Търся естествен вид Simple Smile
Най-естествен вид ми дава Cle de Peau Radiant Fluid Matte Foundation, но защо не си разреждате ДУ със подходящ крем или база и не го нанасяте със влажен бюти блендър - можете от тежък да го докарате лесно до ВВ крем.

Друг естествен и лек, но и подходящ за комбинирана кожа е Urban Decay Stay Naked Weightless Liquid Foundation.

# 146
Urban Decay ги спряха от България. В нотино има техни продукти, но не знам как ще си нацели цвета, ако досега не го е ползвала.

# 147
Здравейте отново,
В Сефора Б-я целият асортимент на Fenti beauty ли се предлага или само определени?  На сайта им излизат много малко продукти.
Конкретно си търся от стиковете за контуриране и един бронзант.
Ще им звъня утре, но може би някоя от Вас знае нещо по въпроса.

# 148
Здравейте отново,
В Сефора Б-я целият асортимент на Fenti beauty ли се предлага или само определени?  На сайта им излизат много малко продукти.
Конкретно си търся от стиковете за контуриране и един бронзант.
Ще им звъня утре, но може би някоя от Вас знае нещо по въпроса.
Да, повечето продукти са налични. Сайтът не се обновява редовно. И аз съм хвърлила око на стиковете за контур.

# 149
Оо супер, зарадва ме.
Аз от стика ще взема в цвят Amber за да седи точно като сянка. Със средно бяла кожа съм ( за подтона не съм сигурна ), да видим дали ще улуча или ще е греда. А бронзъра - ında sun.
Иска ми се комбинацията да е неутрална/ студена и ненатрапчива, да не оранжевее и т.н.
Имам Nars laguna, Mac- give me sun, harmony и др., които ми седят добре през лятото като че ли. На the balm Bahama mama ми идва тъмен за контур.
Ще видим…

Общи условия

Активация на акаунт