МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 245
  • 613
  •   1
Отговори
# 150
Hoola Bronzer на Benefit също е добър, на Too Faced - Chocolate soleil също ми харесва (и аз съм със сравнително бяла кожа, с неутрален подтон, но все още не мога да се престраша с кремообразни продукти).Blush

# 151
Само да предупредя, че Amber е от цветовете, които липсват почти постоянно в асортимента. Аз съм го търсила n на брой пъти докато ми се усмихна късмета. Btw Mocha също не е лош цвят, ще взема и него в някакъв момент.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 20:06 от ARIA*

# 152
  • София
И аз бях хвърлила око на стиковете на Фенти и сега по време на черния петък исках да си купя, но на мен цвят amber ми е светъл, стои светло сиво на кожата ми. Иначе го имаше. Нямаше ги следващите два цвята, които на мен ми трябваха. Със средно тъмна кожа съм, по-скоро неутрален подтон или леко топъл. За ориентир , на Too faced ползвам по-тъмния матов бронзър,а не milk chocolate. Междудругото, продавачката в Сефора каза, че трудно се работи с тези стикове, не се нанасяли равномерно и аз взех един на Milk, малък, 30-на лв беше, не е лош.
Доволна съм от фон дьо тена на Фенти, не е тежък, покрива средно, може да се наслагва.

# 153
Аз съм чувала и позитиви за стиковете на Rare Beauty и на Anastasia.

# 154
Жалко, че на място няма как да ги видя и пробвам. Ще потърся ревюта и за препоръчаните марки. Благодаря ви момичета!

# 155
Този Фенти е на светлинни години от този на Rare beauty. Прекалено мазни са за моя вкус всички продукти на Rare.

# 156
На Фенти стика ми е на дъното на класацията за кремообразни продукти. Даже го подарих на тийна в къщи да се радва. Предпочитам Rare за стик и Худа и Шанел в бурканче.

# 157
Нещо от намаленията на Мак ще си вземете ли? Знаете ли горе-долу какви наличности са останали по магазините и какви са намаленията?

# 158
Да, засега поръчах коледния хайлайтър, но ще взема оше неща от Черната пантера и едно червило от друга колекция.

# 159
Аз съм се спряла на този сет, но цената не ми изглежда намалена, поне след като сравних с тази от скрийншота (преди намалението).

# 160
Аз го имам. Купих го на редовна цена от 119 лв. мисля. Четката е супер, но ружът хайлайтър не е достатъчно пигментиран за моя вкус. Много красиво стои, но съм свикнала да се правя с едно нанасяне, а тук трябва определено да се надгражда. За хора несвикнали обаче със силен пигмент е екстра. А четката си е уау.

# 161
А защо има такава разлика в цената в Англия и България? Чудя се дали да не го поръчам от английския сайт.

# 162
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Отбивам се тък с молба за помощ. Имам ваучер за Сефора за 100лв, обаче идея нямам кое си струва и го няма другаде на доста по-ниска цена. Засилих се да си подновя спиралата (Lancome Idole), но само голям вариант имат, а малката от месец май боря и нямам нужда от голямата, все ще засъхне по някое време, да не говорим за разликата в цената с Нотино например. Мислех и за Клиник ID, но пак разликата в цената..... Загледах Dr.Jart, но не знам какво (или друго азиатско). На 44г с дехидратирана кожица съм (не е суха, защото козметика за суха ми идва тежка), напоследък пъпчасвам. Не искам гримове или парфюм, по-скоро бяла козметика, кремът за лице ми е на финал, но може и някакъв серум. Много е смотано, че нямат читав бг сайт. Моля за насоки кое при тях става.
Благодаря

# 163
Моят съвет е да изчакаш намаленията януари месец и тогава да си изразходиш ваучера.

# 164
  • София
Здравейте,
Побутвам малко темата Simple Smile
От днес започнаха намаленията в Сефора. Има интересни предложения, аз се възползвах, въпреки че отидох главно за новите хайлайтъри на Rare Beauty, които, както се оказа, не са заредени. На Boxing day имаше прекрасни намаления в Англия, от които също направих поръчки и нямам търпение да пристигнат.

Аз вече съм насочила поглед към пролетните колекции, където фаворит за мен е тази на Chanel, която е много "моя".

Друга колекция, която очаквам с нетърпение е пролетната на Guerlain. На една снимка в IG има хванати в кадър Метеорити, но не намирам информация дали ще има нова тяхна версия в колекцията. Кейсът за Rouge G обаче е прекрасен:

MAC лансират нова линия грижа за кожата:

Новости и от Диор:

Опаковките им за Lunar New Year винаги са впечатляващи:

Ще се радвам да споделите и вие ако очаквате някое лансиране с интерес Purple Heart

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 14:54 от Elle-même

Общи условия

Активация на акаунт