МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 254
  • 613
  •   1
Отговори
# 165
Шанелската колекция е приказка. Бих купила почти всичко, без моливите.
Ще посетя още днес или утре Сефора, имам желания от намалените продукти, благодаря, че ги показа сега.

# 166
  • София
Момичета, някоя може ли да каже горе долу какво влиза в намалението на Сефора?

# 167
Момичета, някоя може ли да каже горе долу какво влиза в намалението на Сефора?
И аз искам да знам същото, да видя дали ще поръчвам нещо по телефона.

# 168
Аз минах одеве  през Парадайс ,нищо не ме грабна ,тепърва редяха етикети и ми направи впечатление ,че май е само на декоративната козметика.
Щанда на Rare beauty имаше 4-5 неща на кръст .. Fenty беше празен на 70%.. очаквах да е по-зареден като цяло

# 169
Аз ходих в Сефора Парадайс на обяд. Супер разочароващо, почти нищо нямаше на намаление, камо ли да ми хване окото. В последните години яко се излагат с намаленията. Нищо общо със Сефорите в западна Европа, където намаляват по 1000+ продукта.

# 170
Аз разгледах сторитата на Vany Hristova и Стефи - Eat love make up. Чудя се дали тези дни да отида да разгледам на място продуктите.

# 171
Няма ли вече намалени продукта на Пат, Наташа?
Сутринта видях на Стефи в сторитата.

# 172
Има много намалени продукти на Пат и на Наташа със сигурност една палитра, не съм сигурна дали имаше други неща.

# 173
В Парадайс видях две палитри на Наташа - една за очи и една за лице. И две палитри на Пат - пак една за лице и една за очи.  Червила не съм гледала, може и да е имало.

# 174
Момичета, онзи ден се сбогувах с половината си колекция гримове, защото е купувана преди пандемията, не можах много да ги ползвам в последните три години и ги хвърлих. Sad
Поне открих място за нови красоти. С болка разбрах, че urban decay ги няма.
Дайте идея за една палитра сенки, която да ползвам в ежедневието. Със сини очи и розов подтон на кожата съм. Искам да има хубаво подбрани цветове, които да са носими.

# 175
Ако си в София и можеш да отидеш до Сефора, вземи коледната на Too faced Pumpkin Spice second slice. Има много ежедневни и носими цветове и в момента е намалена в Сефора.

https://youtu.be/Dl_S7W8hcys

Или Анастасия Софт глам - също е намалена в момента в Сефора. Идеални ежедневни цветове. Една от любимите ми палитри е.

Иначе за себе си бих взела новата на Наташа My dream palette. Страхотна е и цветовете са много носими. Но имам толкова много палитри, че никакъв шанс да я купя извън намаление. Ще чакам.

# 176
Невероятна е My dream на Наташа. Любимата ми е , а аз купувам почти всяка седмица нова напоследък.

# 177
Благодаряяя, в София съм, ще видя Сефора! ❤

# 178
  • Sofia
Гилзите от използваните докрай червила на M·A·C имаше ли смисъл да бъдат пазени? Тъп въпрос, но се сещам, че май правеха някакви промоции, за които трябваше да ги предоставяш в магазина.

# 179
В чужбина имат тази политика. Мисля, че се връщаха 6 опаковки от продукти и ти подаряват червило.

Общи условия

Активация на акаунт