МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 257
  • 613
  •   1
Отговори
# 180
В чужбина имат тази политика. Мисля, че се връщаха 6 опаковки от продукти и ти подаряват червило.
В МАС нещата застояват. Продадоха ми една пудра, която беше станала на камък. Много съм недоволна.

# 181
  • София
А, аз съм много разочарована от Сефора. Последната ми спирала на Шанел, купена на ЧП за пръв път е напълно суха! Ако не бях хвърлила касова бележка, да им я бях засилила до сега!

# 182
В Дъглас имам същия проблем, постоянно сухи спирали, на различни марки. Дойде и едно течно червило Rouge Dior Forever, еми като се намажа, има частици като песъчинки по устните, и се усещат, и се виждат. Не знам какво става.

# 183
А, аз съм много разочарована от Сефора. Последната ми спирала на Шанел, купена на ЧП за пръв път е напълно суха! Ако не бях хвърлила касова бележка, да им я бях засилила до сега!
За първи път пролетта си взех от България спирала на Шанел от Сефора - беше суха на барут, много се ядосах, никога не съм имала такъв проблем в чужбина! Не пазех касовата бележка, но и да я пазех не знам дали щяха да се съгласят да я върна..

# 184
Изчаках намаленията в Сефора. Нито едно от желаните продукти не беше намалено, въпреки това поръчах. За сумата, която платих нямаше един тестер, докато от Сефора в Германия само за Nars Laguna бяха сложили няколко и то бурканчета кремове на Estee Lauder и парфюмче на Chanel.
Фирмата не трябва ли да има еднаква политика на обслужване навсякъде?
По препоръка от темата купих Milk chocolate на TF. Много ми допада, благодаря за което.
Искам да попитам освен в Delirium, къде другаде се предлага Bobbi Brown? Много искам да пробвам хайлайтърите им.

# 185
Политиките сигурно са еднакви, но служителите не.Смятам, че
служителите, от вносител, до краен пункт, си ги запазват за себе си.В OLX има купиша обяви за продажба на тестери.

# 186
В Нотино има Боби

# 187
От Нотино поръчвам много често, но за по-висок клас продукти се опасявам да не би да са стари партиди и тем подобни. Благодаря

# 188
Направо са си стари някои.

# 189
Аз в Нотино на нищо старо не съм попадала. Виж в Притишоп и Сефора, в повечето пъти са доста застояли нещата.

# 190
От Нотино и аз за щастие не съм попадала ма стари неща засега, но от Прити шоп и на мен са ми изпращали стари фдт и се отказах да пазарувам от тях.

# 191
Тогава и аз да изкажа разочарованието си от Дъглас. Преди година бях поръчала парфюм на Tom Ford velvet orchid- любим. Шишето беше по-тъмно лилаво и аромата някак изменен. Проверих по сайтовете и се оказа произведен през 2014г. Предишните ги купувах от Dolce Vita във Варна, като на тях имам пълно доверие. Нямаше как да върна отворена кутия са съжаление.

# 192
О да, Прити шоп са известни с продажбите си на стари продукти. Те имат и два пъти годишно намаление на подземен етаж, на което се продават продукти от преди много години на много ниски цени. Но пък съм намирала големи парфюмни съкровища именно там.

# 193
Аз лично не се притеснявам за прахообразни продукти. Дори имам палитри на по 4 години, които още си използвам.

# 194
За мен много ниска цена за продукт, който е за коша е безплатната или някаква символична, а не да ми продават серуми и фондьотени за 6-70лв и 100-120. Това е ограбване и ме е яд, че не съм се разправяла с тях. Най-малкото е опасно, но пък какво ли ги интересува за клиентите им, нали си пълнят джоба. Аз принципно също нямам против стари парфюми и прахообразни продукти, но на друга цена,но посочената от мен козметика - не. Никога повече няма да купя от тези измекяри.

Общи условия

Активация на акаунт