МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 268
  • 613
  •   1
Отговори
# 195
Densi, тези подземни разпродажби на Прити Шоп онявяват ли ги някъде или са само за близки хора?
Интересувам се от парфюмите разбира се Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 22:12 от Lale_Lili

# 196
Не, не са за близки хора, но не се и обявяват. Трябва да видиш в магазина, аз така разбирах последните пъти. Понякога съм питала ще има ли и те не ми казват кога ще е. Единият път е пролетта и после есента.

# 197
Е то голяма тайна, а уж разпродажба.🤷🏻♀

# 198
Да, голяма тайна, за да останат да застояват още повече. В този ред на мисли, откъде да си купя спирала (за предпочитане кафява), за да съм сигурна, че няма да дойде изсъхнала?

# 199
  • София
С кафявите е много трудно, почти винаги са стари.

# 200
Взимала съм си дрогерийна кафява на Essence от Pink Panda. Не беше изсъхнала и като цяло си беше окей.
Знам че сигурно търсите висок клас, но сега с тези кризи и инфлации май всичко скъпо е залежало...

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 11:48 от Lale_Lili

# 201
Благодаря за включванията, момичета. С чувствителни очи съм и избягвам дрогерийни спирали още от ученичка, имам ужасни спомени от Мейбълин и подобни. Последно си изядох ушите от яд, че взех Dior Maximizer основа за под спиралата и направо ми изгаря очите, не мога да я ползвам. Освен да приема мисълта да ходя като героиня от манга комикс и да купувам черни спирали, поне да не хвърлям по 80-100 лв. в кофата през няколко месеца. 🙄

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 23:36 от Melusine

# 202
  • София
Имаше една много хубава спирала на авен за чувствителни очи и то точно кафява съм ползвала, може да видите в аптеките. Но дали и там няма да е стара, не знам.

# 203
Проверявайте бач кода преди да платите.

# 204
  • варна
И аз да се оплача. От Делириум хайлайтър на Боби Браун е с разместено легълце( там , където стои самия хайлайтър)спрямо кутията. Много грозно!

# 205
Оу да, страшно дразнещо е това. Не можеш ли да го върнеш?

# 206
  • варна
От Варна съм и ми го купи моя близка.Нямам скоро път към София и ще си го ползвам така, но е неприятно.Така, че ето :ББ от Делириум

# 207
Здравейте отново, преди доста години бях закупила контуриращата палитра на Kat von D, която много харесвах ( още го обожавам всъщност) та взех и втора. Скоро проверих бач кода на втората. Произведена е през 2018г. Чудя се колко дълго може да се ползват прахообразните продукти, дали биха ми навредили по някакъв начин. Трудно изразходвам бронзанти и ружове, ползвам ги дълго време, но сега се зачудих. Вие хвърляте ли ги?
Не всички цветове от палитрата са използваеми за мен, мисля да поръчам от двойките ако наистина е опасно да я ползвам.

# 208
Аз прахообразни продукти не изхвърлям. Ако ароматът им се промени-тогава.

# 209
Здравей, Нели! И аз също бавно ги хабя! Преди ходех всеки ден в офиса, не е имало ден да не се гримирам. И въпреки това една палитра точно на Кат седеше като все едно не е докосвана. Сенките ми също, а няма как да си кривя душата, че колкото и да имам винаги ползвам 1 палитра.

В крайна сметка ги хвърлям след 2-3 години. Затова и наскоро направих чистка. Според мен рядко човек може да изхаби това, което купува.

Общи условия

Активация на акаунт