МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 315
  • 613
  •   1
Отговори
# 210
Прахообразните продукти не се развалят. Ако като цвят, мирис и нанасяне не са се променили нищо им няма.

# 211
Здравейте, на Тарт има ли пълноразмерни продукти в Сефора или са само минитата?

# 212
# 213
Като стана въпрос за Тарт, взех си една тяхна палитра сенки за очи (juicy) и фдт-Shape Tape, много съм доволна и от двата продукта. Фдт-ът е с много хубаво средно покритие и е доста издържлив (кожата ми е комбинирана). Ако някоя дама има опит с Amazaonian Clay, моля да сподели. Видя ми се доста сух, затова се въздържах да си взема и него.

# 214
Момичета може ли номера на Нотино в Парадайс? Този който ми излиза в сайта явно е за онлайн магазина.
Благодаря !

# 215
Момичета може ли номера на Нотино в Парадайс? Този който ми излиза в сайта явно е за онлайн магазина.
Благодаря !

Заповядайте! 02 492 83 11

# 216
Благодаря !

Заповядайте! 02 492 83 11
Звънях , но ми дава , че съм се свързала с тях извънработно време

# 217
  • София
Момичета, някой знае ли дали днес в Сефора има някакво намаление? Не виждам да са обявили в Инстаграм или фейсбук.

# 218
Щом не са обявили, няма.

# 219
Момичета, имате ли идея дали Сефора ще имат намаление за 8-ми Март?
Доста неща съм си харесала и се чудя дали да се обадя утре да ги поръчам или да изчакам до Сряда.

# 220
Здравейте, какво мислите за четките на Bobbi brown, заслужават ли си предвид това, че и те са вече с изкуствен косъм? Поръчах една, но все пак да питам.

# 221
Аз ги харесвам, но имам опит само от 2. При всички положения четката ми за пудра на ББ е най-използваната ми от всички четки за пудра, които имам.

# 222
Благодаря Агент,
Мога ли да попитам кога е закупена четката, тъй като от едно видео в YouTube разбрах, че са преминали на изкуствен косъм през 2019г.  без да уведомят официално аудиторията. Пишеше ли на опаковката някъде с какъв косъм е?
Важно ми е, защото не са малко пари, а и искам поне 4 от тях.

# 223
А защо държиш на естествен косъм? Живота на изкуствения косъм е много по-дълъг, естествения започва да боде в един момент и да се скубе.

# 224
Изгледах видеа и четох блогове, в които хвалят и са доволни от предишните четки с естествен косъм. Не знам как са сега като качество, нанасяне и усещане.
Има видеа отново за четките на Боби и Мак, в които са разочаровани от тази промяна в четките- различни на външен вид и т.н.
От изкуствените много харесвам на Smashbox, много са меки и нанасят леко пигментираните ружове примерно.
Имам една на Мак 168s, която е толкова различна от предишната версия, че почти нищо не мога да правя с нея. Ползвам за контуриране, но не ми харесва.
От четките на Инглот съм най-доволна ( е ест.косъм).

Общи условия

Активация на акаунт