МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 658
  • 625
  •   1
Отговори
# 225
Идеални са ми четките на Мас от изкуствен косъм. Не ме бодат и не ме сърби лицето, както от естествен.

# 226
Днес бях в Сефора, исках да видя за палитра. Преди ви питах, ама нещо не харесах. Сега отивам нахъсана да се върна с нови сенки. Пълно разочарование. Не знам какво стана, мина ли модата на палитрите? Преди години имаше изобилие. Откакто ги няма urban decay сърцето ми плаче. Гледах tarte, too faced, нещо не ми допаднаха. Искам една палитра, която да не е огромна на размер (тип Морфи), но да е поне 9 цвята, за да мога да комбинирам.
В крайна сметка цветовете ми допаднаха на една малка палитричка от собствената марка на Сефора. И познайте, нямаше моя цвят.
Като цяло обслужването не беше ок, трябваше да гоня консултантката из магазина, за да я моля да ми обърне внимание. Накрая ми предложи буквално 1-2 неща и едното не беше налично. До там. Няма да ми предложи трето, пето. Накрая питам кога ще има зареждане на въпросната палитра... ами утре! Е, добре де, жено, кажи ми да дойда утре, а не просто да ми вдигаш рамене.

Имаше много празнини из щандовете, което не ми хареса. В Сердика център се случи всичко това.

Утре няма да е, но към края на седмицата дано доживея да заредят!

# 227
Аз последно си купих 2 палитри на Боби Браун, едната от Делириум, другата от Нотино и една петичка на Диор пак от Нотино. С ваучер от Сефора беше изгодно да се купи парфюм Шанел от промоцията им, която обаче не знам защо беше до днес - 100мл парфюм на цената на 50мл. От утре не знам, може да има нова промоция.
Аз имам нужда от нова четка за пудра, в момента съм с пудра на Hourglass, свършва и пак купувам същата, много ми харесва. Четката ми беше на Сефора, на тяхната марка, но започна да се скубе. Сега искам някаква среден ценови клас, имате ли препоръки?

# 228
Да, знам за промоцията им на парфюми, но честно казано не ми се купува 100 мл парфюм. Изгодно звучи, но трупам ли трупам, имам няколко стотици от любими аромати и дъно не съм виждала.
А пък имам истинска нужда от нова палитра, гледам и тях да не трупам, искам нещо с носими цветове, защото изхвърлих две огромни (една на сефора и една на дъглас, от тези най-големите, които се разтварят, имаха и червила, и не знам си какво), но бяха с много шантави цветове, просто няма как да се ползват всички.

А работя в офис и въобще не ми трябват някакви специални и невероятни цветове.

Преди сякаш urban decay ми бяха много любими, а сега нито една палитра не ме впечатлява. Мисля, че Наташа Денона са доста добри, но ще отида пак да търся. Искаше ми се да мина с ваучера, подарък ми е и да купя вече желаната палитра. Иначе е валиден до началото на 2024, имам време...

# 229
В мaк имa класически , сега имат и 25’% .

# 230
Sherilyn, Sigma имат много хубави палитри от 9 цвята в Нотино на цени около 50 лв. Поръчах една в цвят Rosy и чакам да пристигне. Като цяло сенките на марката са хубави, имала съм техни палитри преди, работи се лесно с тях, добре пигментирани са и издържливи.

# 231
Аз съм много доволна от една палитра на Smashbox, има различни разновидности в Нотино

# 232
  • София
И аз много харесвам тази серия на Смаш. Последно взех матовата и е чудесна.

# 233
И на мен ми допадат много. Малки, компактни, с добро качество.
Но като Денона не са.

# 234
  • София
Morphe палитрите заглеждам аз в Дъглас .
Тази отговаря идеално на моите изисквания в момента:

26,99 в момента.

# 235
Тази изглежда много добре. Аз търся малко по-розов нюанс. Вчера минах и в Дъглас. Видях палитрите на Смашбокс и Морфи. Нито една нямаше тестер. Наистина не разбирам защо!

# 236
  • София
Аз ги тествах в ДЪ Мол. Точно розовата гледах също.

# 237
Благодаря Агент,
Мога ли да попитам кога е закупена четката. Пишеше ли на опаковката някъде с какъв косъм е?
Няма за какво!
Изкуствена е, честно да си призная нямам никакъв спомен дали е пишело на опаковката.

А пък имам истинска нужда от нова палитра, гледам и тях да не трупам, искам нещо с носими цветове,
А работя в офис и въобще не ми трябват някакви специални и невероятни цветове.

Преди сякаш urban decay ми бяха много любими, а сега нито една палитра не ме впечатлява. Мисля, че Наташа Денона са доста добри, но ще отида пак да търся.
Наташа Денона са много, много добри! Препоръчвам ги горещo, мажат се като масло, но средните или големите палитри, че при минитата имат издънки с качеството понякога. Макар, че при внимателна селекция и от тях има съвсем читави.

Последно купувах розова палитричkа за нюд грим на ББ и кафява за супердискретен на CDP - много различни като тип сенки, но ме радват и двете. Сложните цветни гримове не са актуални поне около мен, модата и визиите на 90-тте са, а те бяха много обрани откъм цвят.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 16:27 от Agent Provocateur

# 238
Ооо,първата е идеална! Аз точно това искам, нещо за всеки ден, което да е носимо, не искам да трупам количества, които не ползвам с разни шашави цветове. Grinning

# 239
Много е красива първата палитра на Боби Браун. Не че нямам още 150 хиляди неутрални палитри, но пак ми се иска Grinning
Има ли място в България, където могат да се видят на живо? Сефора май не продава марката.

Общи условия

Активация на акаунт