МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 728
  • 625
  •   1
Отговори
# 240
И аз харесвам първата. Пишете моля, ако я намерите някъде, дори и онлайн. Аз не можах.

# 241
  • София
Боби Браун продават в Делириум, но не съм ходила скоро и не знам какво има.

# 242
Благодаря!

Намерих я онлайн в Делириум, ето линк.
https://www.deliriumexclusive.com/bg/grim-ochi-palitri-senki-za- … -xmas-fy23-666694

Edit: не ми позволява да я добавя в кошницата, май не е налична.

# 243
Боби Браун има в Делириум физически и онлайн, в Нотино също онлайн.

# 244
Така е, но тази палитра я няма.

П.П. Ще проверя утре във физическия магазин, но едва ли...

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 16:47 от sladko

# 245
Не зная дали се продава в БГ (това е Коледната лимитка Day & Light Eye Shadow Palette), но предупреждавам да НЕ я купувате онлайн ако нямате опит със сенките на ББ и формулата им. Може да ви се види твърде суха или не достатъчно пигментирана - подобна е на единичките на Лора Мърсие. Една жена сподели в темата за грим, че я е взела насляпо и е очаквала друго Simple Smile

Ako не се лъжа ColourPop имаха силно подобна, а и други добре познати брандове - Viseart със сигурност, Sharlotte Tilburry е царица на розовото с розово,  Huda, да не говорим, че такива нежни ежедневни цветове са популярни при корейците от години и има безкраен избор:

Aз си бях харесала тази, но ми е скъпа.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 18:39 от Agent Provocateur

# 246
Точно тази първата на Colourpop я имам и е много приятна палитра.

# 247
Да, за мен сенките на Боби Браун са по- сухи.
Но аз обожавам Наташа и маслата и и трудно ще се върна назад. Худа също е брутална с пигмент и текстура на сенките.

# 248
  • Стара Загора
Ако искате палитри на Colourpop, хвърлете едно око на сайта им. Имат сериозно намаление, дори се изкушавам от поръчка. Grinning

# 249
Днес получих бронзиращата четка на Bobbi brown, която ще ползвам за пудра. Очарована съм от нея, толкова мека и приятна, много добре нанесе и бронзанта. Май ще си променя мнението за четките с изкуствен косъм. Определено ще поръчам и другите набелязани лека полека, като се навих и да пробвам други на Мак. Поръчах и техен бронзант Stonestreet, който също много ми хареса. Пасна ми за разлика от другия, който имам в цвят Medium. Последният като че ли има червен подтон и не е подходящ за светла кожа.
Много сте полезни всички тук 🤗
Честит празник 💐
Скрит текст:

# 250
Да, Medium е много добър за неутрална към студена кожа с тен, през зимата ми стои по добре цвят Natural.
Радвам се, че четката ти е харесала!

# 251
Здравейте, днес пак ходих до Сефора. Минах през Сердика център. В магазина нямаше никакви хора, само охраната и една служителка. За мое чудо случих на Човек! Оказа се много любезна, обясних й какво търся (малка палитра сенки). Не знаех, че в Сердика има само минита на Наташа Денона. Обаче харесах едно мини и го взех. Жената ме насочи, помагаше ми с тестерите и с нюансите.

В един момент влязоха други хора, извини ми се, че трябва да отиде и при тях. Накрая реших кой вариант да купя и отидох на касата. Тя ме обслужи, даде ми тестер на крем, извини ми се още веднъж, че не ми е обърнала достатъчно внимание. Жената наистина беше сама в целия магазин (за първи път виждам сам служител).

Сенките са много яки, похарчих си ваучера и са ми подарък за рождения ден!

# 252
Винаги когато съм пазарувала от Сефора (Парадайс, Дъ Мол, Сердика), персоналът е бил много любезен. Дори в Парадайс има един консултант, който е момче и беше много любезен и отзивчив. Аз също имам 2 минита на Наташа и съм много доволна от качеството. Имам палитри и на Тарт, много са качествени и силно пигментирани.

# 253
Със сигурност ще пробвам и Тарт, не съм имала нищо тяхно до момента. Особено сега, като разчистих много стари палитри, ще има място за нови красоти!

# 254
Koe мини си избрахте Simple Smile
(моето любимо е Nude)

Общи условия

Активация на акаунт