МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 754
  • 625
  •   1
Отговори
# 255
Koe мини си избрахте Simple Smile
(моето любимо е Nude)

Същото! Харесах и едно друго, по-розово, може би ще взема и него!

# 256
И аз днес купих мини, но Retro.

Nude ми се сториха доста кафеникаво-оранжевикави и смятам, че не отиват на синьото ми око 🤣, но сега като гледам суочовете може и да размисля.

# 257
Grinning Grinning Grinning Със здраве да си го ползвате!

Nude ми се сториха доста кафеникаво-оранжевикави и смятам, че не отиват на синьото ми око 🤣, но сега като гледам суочовете може и да размисля.
Сините очи буквално грейват с кафеникаво-оранжеви сенки според мен! И според Денона също Simple Smile

Скрит текст:

Защото синьoто и оранжевото лежат на противоположните краища на цветния кръг...

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 15:54 от Agent Provocateur

# 258
Подкрепям Агент! кафеникаво-оранжевите сенки направо са създадени за сините очи, мн хубаво контрастират и ги подчертават. Действай смело!

# 259
Аз минавам да дам знак за хората, на които не им се дават 50+ лв за Наташа, че Катрис имат много добри мини палитрички, вдъхвовени като цветове от минитата на Наташа, със супер качество и пигментация и цена само 9 лв.

# 260
Аз съм с тъмносини очи. Кафеникави и розови ми отиват. Оранжев подтон не ми отива на кожата, защото съм с розов подтон. Иначе има много яки цветове на Наташа Денона.

Аз имам urban decay розовата, май третата по ред беше. Е много ме радваше, но пуснах сълза като ги спряха.

# 261
И аз съм с тъмносини очи, и аз имам една розова палитра и една кафява. Пак бих си взела от тези на Smashbox.
Агент, много красиви комбинации си показала😍

# 262
Мерси, Джули Simple Smile
Аз съм със ужасно скучни кафеникави очи, които понякога го докарват почти до лешникови и от тази серия палитри на Смашбокс, която обсъждате съм буквало изгребала Ablaze - години наред си я ползвах! Но и тя е много подходяща за сини очи:

# 263
На теория е така със синьото и оранжевото, но на моите очи не стои добре. Дори розово не ми харесва. Може би съчетанието от цвета на очите, тона на кожата и др. ме правят уморена.
Това е цвета, разбира се на различна светлина, различно синьо/.  Грим не коментирайте 😂, понамазах само за проба /вкъщи съм и не ми се гримираше цялостно, мързи ме да се разгримирам 🤣🤣/
Скрит текст:
[/spioler]

Агент, на снимките гримираните очи са хубави с тези цветове, но са далеч от моето синьо.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 15:26 от sladko

# 264
  • София
Е, то и снимките нямат много общо с реалността. Аз съм с много тъмнокафяви очи почти черни и нито синьо, нито лилаво ми стои добре.

# 265
Аз минавам да дам знак за хората, на които не им се дават 50+ лв за Наташа, че Катрис имат много добри мини палитрички, вдъхвовени като цветове от минитата на Наташа, със супер качество и пигментация и цена само 9 лв.
Кои, има ли ги в магазините иши само онлайн? Аз искам някакви да имам, но не ми се дават суми, защото се гримирам мн. рядко със сенки.

# 266
Има ги в Лили, 5 in a box се казват.

# 267
Момичета, какво мислите за сенките на zoeva и Морфи?

Попаднаха ми няколко симпатични палитри в дъглас от този тип:
https://douglas.bg/zoeva-together-we-shine-eyeshadow-palette-65016
и Морфи
https://douglas.bg/morphe-9v-vintage-rose-artistry-palette-62717

# 268
  • Стара Загора
На Morphe не са лоши палитрите, имам няколко от техните големи палитри. За съжаление марката фалира и разпродават, каквото има.

# 269
Оо, не знаех, че са фалирали! Явно за това нямаше и тестери във физическия магазин. А и са на с намалена цена...

Общи условия

Активация на акаунт