МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 347
  • 623
  •   2
Отговори
# 615
Препоръчвам тази дама, много е талантлива, внимателна и гримира чудесно. Работи в Мас Парадайз.
https://www.instagram.com/vechernitsailieva?igsh=MXg2bGV3aHMyenQycg==

# 616
Само имайте предвид, че магазините на Mac не работят в момента.

# 617
  • Sofia
Само имайте предвид, че магазините на Mac не работят в момента.
Знае ли се кога ще отворят?

# 618
Скоро казват.

# 619
Излезе ми съобшение във Фейсбук, че в Сефора има намаление, някой знае ли дали парфюмите на Chanel са включени (колкото и малка да е вероятността😄)?

# 620
Какво пишеше на рекламата?
Ако е за всичко Шанел се включва, да. Ако е частично на минали колекци или сезонна разпродажба не.

# 621

Какво пишеше на рекламата?
Ако е за всичко Шанел се включва, да. Ако е частично на минали колекци или сезонна разпродажба не.

# 622
По принцип при разпродажбите пускат намаление останали бройки. Почти не съм засичала гримове на Шанел на разпродажца. Или ги купуват веднага или просто не ги пускат. За парфюми още от сега мога да ви кажа че това намаление за Шанел не важи. Парфюми Шанел с намаление, само като има намаление на всичко. Пускат вече няколко пъти в годината. Ако изчакате и не ви е спешно можете да си вземете много неща, стига да отидете в първите дни и да ги има налични.

# 623
Благодаря Ви🌸!
По принцип при разпродажбите пускат намаление останали бройки. Почти не съм засичала гримове на Шанел на разпродажца. Или ги купуват веднага или просто не ги пускат. За парфюми още от сега мога да ви кажа че това намаление за Шанел не важи. Парфюми Шанел с намаление, само като има намаление на всичко. Пускат вече няколко пъти в годината. Ако изчакате и не ви е спешно можете да си вземете много неща, стига да отидете в първите дни и да ги има налични.

Общи условия

Активация на акаунт