МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 49 905
  • 609
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, тези червила на Fenty, дали са  пристигнали вече в България?

# 586
Да , имаше го в Сефора .

# 587
Да, отдавна. Уникални са. Имат обаче един проблем, свършват много бързо, защото са много меки, супер красиви и аз съм пристрастена. Току що купих второ Fussy, защото предишното ми свърши за два месеца, като нанасям по 4 пъти на ден.
То има сини частици в него и прави зъбите по- бели. Имат много рядко зареждане, но днес имах късмет. Няма обаче розово и лилаво.

# 588
Tarte имат такъв глос с блестящи частици доста преди Фенти, не съм пробвала точно тази версия на Фенти, но на Тарт са много добри. Не лепнат, и за глосове са издържливи. Имам първата версия на този на Фенти (само че глос, без частичките), не съм очарована от него, тъй като пигментацията ми идва слаба. Иначе хидратират добре.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 20:13 от Galya_Dimitrova

# 589
Аз си харесах именно Fussy и Flamingo fling. На официалния сайт видях че имат още нови цветове. Плюс това на оф. сайт има промоция и един брой струва 44 лева. Колко струва в нашата Сефора?

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 19:57 от Lale_Lili

# 590
  • Sofia
Tarte имат такъв глос с блестящи частици доста преди Фенти, не съм пробвала точно тази версия на Фенти, но на Тарт са мнгоо добри.

Ако визираш тези глосове на Tarte, аз пък въобще не ги харесвам, а се набутах с цели 6 броя, покрай изминалите намеления за Black Friday. Bowtie
За мен това въобще не е блещукащ гланц, а си има подчертан metallic ефект. Мъжът ми, като ме видя за пръв път с един от глосовете, ме пита откъде съм изкопала "червило", като от '90-те. Grinning Много ретро му се видя.

# 591
Като казахте металик, купих си такова на NYX, съвсем случайно от една разпродажба. Това ми е най-любимото червило. Розово-червен металик. Страхотно ми седеше, но уви е спряно....от тогава търся безуспешно заместител, но няма.

# 592
Black cat, да, точно тези имах предвид. На мен с молив са ми ок. Имам ходене към Сефора и ще погледна тези на Фенти, за всеки случай. Blush

# 593
Tarte имат такъв глос с блестящи частици доста преди Фенти, не съм пробвала точно тази версия на Фенти, но на Тарт са много добри. Не лепнат, и за глосове са издържливи. Имам първата версия на този на Фенти (само че глос, без частичките), не съм очарована от него, тъй като пигментацията ми идва слаба. Иначе хидратират добре.
Нямат абсолютно нищо общо.
На Тарт имам най- известния, изгаря ми устните от ментол и е с толкова брокат, че блестя от 50 м. Не го понасям и много съжалявям, че го купих, но беше насляпо от чужбина, след хайпа.
Тези на Фенти са си като старите, мажат се като масло и има добавен брокат, който става по- видим  с напластяване.
50 лв струват днес, а миналият път го купих от същото място за 48. Следвия път след два месеца - 60.😀

# 594
  • Sofia
Ох, да, забравих да спомена ментола, с който са наблъскани... Ужасен е! Първият път, като сложих глос от тази серия, го изтрих след 5 мин. – просто не го изтърпях за повече от това.

Иначе, от глосовете на Fenty с кеф бих си взела Fu$$y и C U in Maui – изглеждат много красиви и нежни!

# 595
Хора,Сефората в Пловдив много мини,незаредена,основно на бранда декоративнате козметика,тясно….

# 596
Оранжевият не. Не става. Много е оранжев и частиците на мен не ми харесват. То и тъмния шоколад стоят винаги в Сефора, другите са изкупуват.

# 597
Хора,Сефората в Пловдив много мини,незаредена,основно на бранда декоративнате козметика,тясно….
Точно, много неприятно за пазаруване. Неможеш да се обърнеш буквално. Незаредена, почти нищо налично..разочарование.

# 598
Black cat, да, точно тези имах предвид. На мен с молив са ми ок. Имам ходене към Сефора и ще погледна тези на Фенти, за всеки случай. Blush
И аз ги харесвам тези гланцове,обаче ми се развали механизма и сега трябва да го  изхабя с четка,което ми е много досадно.

# 599
  • Sofia
Момичета, каква е цената на Fenty Beauty, Gloss Bomb Stix, High-Shine Gloss Stick по родните магазини (не знам в кои точно ги има)? Simple Smile
Искам да си подновя едното и да си купя второ, което не съм взимала досега, ама се чудя от чужбина ли да поръчвам или от тук да ги забърша?

Общи условия

Активация на акаунт