МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 50 135
  • 610
  •   1
Отговори
# 570
да ,може да върнеш и да доплатиш разликата.

# 571
  • София
Да си кажа честно, имам чувството че намаляват все едни и същи неща. Изброените по-горе сякаш са намалени всеки път.
Не точно. Връщам се от Парадайс. Щракнах малко. Пълно с гъркини в Сефора. Византийците буквално като орда бяха там. Бутат, събарят тестери…
Скрит текст:
Мисля, че се добива представа.

# 572
Много добре. До сега толкова много и пълни рафтове с разпродажба аз лично не съм виждала. Благодаря за снимките Simple Smile

# 573
И аз снимах много клипове с цени в профила ми са в инста. Много неща има, но внимавайте има и стари продукти. Реших да купя един глос на Пат, но е от 22 година и се отказах на касата. Четките на Сефора обаче по 10 и 13.50 лв. са изгодни. Има и сенки от тези на кула на Сефора по 10 лв.

# 574
  • София
В този ред на мисли от кои четки на Сефора сте доволни и бихте препоръчали?

# 575
Е, те има 4 намалени. Кубукито е супер за 10 лв. четката за очи също.

# 576
В Пловдив някой знае ли кога отваря Сефора или е отворила?

# 577
  • Пловдив
Преди няколко дни не беше отворила. И аз се интересувам, но не намирам информация.

# 578
Имате ли идея в коя софийска Сефора мога да открия бронзър стиковете на Rare beauty? И дали изобщо могат да бъдат намерени в България?

# 579
  • София
По спомен гондола на Rare Beauty има само в Парадайс Център, така че би трябвало стиковете да са налични там.

Аз идвам да похваля новите контуриращи продукти на марката. Купих си най-светлия цвят, замислям се и за един по-тъмен. Работи се с лекота с тях и седят невероятно естествено. Сливат се с кожата, наистина съм очарована.

# 580
  • София
И в Сефора, в дъ Мол ги има.

# 581
Най-светлият цвят не сивее ли малко?

# 582
  • София
Сивее, но това е търсен от мен ефект. За контуриращите продукти залагам на сивеещи.

Снощи ми пристигна бронзиращата пудра на Диор от новата серия. Поръчах номер 3, но по грешка от варианта с лек блясък. Интересно ми е ще ми хареса ли.

Взех и две червила (поръчвам от Англия), едното е нов-цвят от velvet-финиша 360 Souffle de Rose.

Както и един цвят от (май) новия Veil-финиш 686 Reve Rose.

Очаквам с нетърпение да заредят и новите хайлайтъри на Dior.

Друг продукт, за който нямам търпение, е двойката ружове на Natasha Denona Purple Heart

# 583
Момичета, искам да поръчам един продукт от Сефора. Доставката до адрес ли е само или може до автомат на Спиди? Дали някой е запознат?

# 584
Има -30% в МАК до 14.02

Общи условия

Активация на акаунт