МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 778
  • 625
  •   1
Отговори
# 285
Смашбокс спират внос в БГ , вчера бях в Дъ МОЛ в Дъглас и имаше някакви неща на 50% и така ми обясни девойката .
Аз искам да попитам за палитрите на Морфи ,много ми хареса35t natural flirt core repack

Дали е ОК за ежедневна визия и начинаеща ръка Simple Smile

# 286
Пускам сълза за Смашбокс. С мазен клепач съм и една тяхна база беше единственото, което ми помагаше сенките, да стоят по цял ден. Дори една приятелка ме питаше как сутрин като отидем в офиса и вечер като си ходим съм с непокътнат грим, без да го освежавам. Еми, Смашбокс… не знам къде да търся, за да се запася!

# 287
Провери в Нотино.
Тъкмо ползвам една тяхна спирала. Добре, че не ми харесва ☺

# 288
  • Стара Загора
Smashbox спряха продажбите си в Англия и Ирландия също. За сега от Германия може да се поръчва.

# 289
# 290
А аз тъкмо си купих и много им харесах палитрите със сенки 😞😞 и си харесах контурираща палитра
Бих пробвала и базата, и аз съм с мазен клепач

# 291
# 292
Смашбокс спират внос в БГ , вчера бях в Дъ МОЛ в Дъглас и имаше някакви неща на 50% и така ми обясни девойката .
Аз искам да попитам за палитрите на Морфи ,много ми хареса35t natural flirt core repack

Дали е ОК за ежедневна визия и начинаеща ръка Simple Smile

Имам я, подходяща е за ежедневна визия, цветовете не са много пигментирани, но се работи лесно с нея.Blush

# 293
Момичета, правили ли сте рекламация в Сефора? Взех си молив за очи на KVD , ,но е ужасно сух,нанася се трудно и се рони.По случайност запазих касовия бон.В фейсбук не отговарят.

Допълвам се: отидох в дъмол,момичетата бяха много любезни,приеха рекламацията и ми го замениха с друг молив.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:59 от Ernestina

# 294
Знае ли се кога ще отворят Кико в Сердика?

# 295
Здравейте! Влизам с бърз отзив за днешното пребиваване в Сефора.

Бях ви питала за съвет преди за фдт, дадохте ми насоки, планирах ходене до Парадайс, заради хубавата Сефора и Мак. Обаче ми е много далечен мола, нямах време. Живея до Сердика център и реших да се пробвам там. Утре съм на сватба, а кьорав фдт нямам. Бях взела един дрогериен и е страшна мъка.

Попаднах на читавата консултантка. Помолих я да съдейства. Със студен подтон съм и някои марки въобще нямат подходящ цвят.
Консултантката ме насочи към Диор и Шанел, като исках матиращ, но да не е дабъл уеър.

В крайна сметка взех dior forever. Консултантката ми отсипа от мострата в една малка кутийка. Каза да го пробвам вкъщи на дневна светлина и ако не е ок да не отварям продукта и да ходя да го сменя. Бях много изненадана от отношението, не очаквах! Все пак е фдт за над 100 лв и би било много тъпо да не го ползвам. Утре първо ще пробвам мострата, ако не става ще бързам да го сменя преди сватбата, добре, че е вечерна!!! 😁

# 296
Браво, това е страхотен фон дьо тен.

# 297
Здравейте, момичета, в предходната тема бяхте писали за дами, които продават оригинални продукти на Charlotte Tilbury, може ли повече информация кои са и как да ги открия там? Благодаря предварително! Blush

# 298
Браво, това е страхотен фон дьо тен.

Благодаря! Оказа се, че сме намерили моя цвят, което е чудо на чудесата! Плюс това наистина е страхотен фдт. Хем е матиращ, хем не е като маска и придава нормален вид на кожата. Не харесвам прекалено тежки фдт. Нанесох го с мокра гъба без да слагам големи количества.

Сега обаче търсим пудра за фдт. Бихте ли препоръчали? Сложих една обикновена на Лореал, но ми се стори тежка.

# 299
Новата пудра на Мас е чудна, тази на Лаура Мерси също си е класика.
Ето тази пудра имам и също е лека и разкошна. Ползвам бялата.
https://douglas.bg/eisenberg-ultra-perfecting-blurring-loose-powder-conf-69082

Общи условия

Активация на акаунт